0

طرز تهیه کیک گل رز

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه کیک گل رز

کیک گل رز، هدیه زیبائی است که میتوانید به عزیزان خود هدیه کنید.بسیار زیبا و ساده که با کمی حوصله به نتیجه خوشمزه ای خواهید رسید.

 مواد لازم برای مارشملو فوندانت:

مارشملوی سفید / 450 گرم

آب / 2 تا 5 قاشق غذاخوری

پودر شکر / 1 کیلو

روغن / ½ لیوان

طرز تهیه:

مارشملوها را به همراه آب و کمی اسانس یا وانیل در مایکروفر طی چند مرحله 30 ثانیه ای ذوب میکنیم تا محلول یکدستی درست شود.

کم کم پودر شکر را اضافه کرده و خمیر را بوجود می آوریم. رنگ مورد دلخواه را هم در این مرحله اضافه میکنیم. در یخچال برای 1 ساعت در کیسه فریزر استراحت میدهیم.

بعد یک گلوله از خمیر را جدا کرده و روی سطح با پودر شکر / نشاسته ذرت گلبرگ ها را باز میکنم و بر روی کیک از قبل فرم گرفته دانه دانه کمی مرطوب کرده و به فرم گلبرگ های رز روی هم قرار میدهیم.

نکته:

در این دستور از کیک هویج خرد شده و مخلوط کورن فلکس که با شیر عسلی و خامه نرم شده و به شکل مخروط فرم داده شده استفاده شده است. برای راحت چسبیدن گلبرگ ها هم میتوانید سطح کیک را اول با گاناش پوشانده و در یخچال خنک کنید و بعد گلبرگ ها را بر روی آن قرار دهید.


 

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 3 خرداد 1390  12:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها