کیک گل رز، هدیه زیبائی است که میتوانید به عزیزان خود هدیه کنید.بسیار زیبا و ساده که با کمی حوصله به نتیجه خوشمزه ای خواهید رسید.
مواد لازم برای مارشملو فوندانت:
مارشملوی سفید / 450 گرم
آب / 2 تا 5 قاشق غذاخوری
پودر شکر / 1 کیلو
روغن / ½ لیوان
طرز تهیه:
مارشملوها را به همراه آب و کمی اسانس یا وانیل در مایکروفر طی چند مرحله 30 ثانیه ای ذوب میکنیم تا محلول یکدستی درست شود.
کم کم پودر شکر را اضافه کرده و خمیر را بوجود می آوریم. رنگ مورد دلخواه را هم در این مرحله اضافه میکنیم. در یخچال برای 1 ساعت در کیسه فریزر استراحت میدهیم.
بعد یک گلوله از خمیر را جدا کرده و روی سطح با پودر شکر / نشاسته ذرت گلبرگ ها را باز میکنم و بر روی کیک از قبل فرم گرفته دانه دانه کمی مرطوب کرده و به فرم گلبرگ های رز روی هم قرار میدهیم.
نکته:
در این دستور از کیک هویج خرد شده و مخلوط کورن فلکس که با شیر عسلی و خامه نرم شده و به شکل مخروط فرم داده شده استفاده شده است. برای راحت چسبیدن گلبرگ ها هم میتوانید سطح کیک را اول با گاناش پوشانده و در یخچال خنک کنید و بعد گلبرگ ها را بر روی آن قرار دهید.