0

زمن استعفا كرد

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

زمن استعفا كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي اهل جمهوري چك تيم فوجيا به دليل آنكه نتوانست تيمش را راهي دسته بالاتر كند، از ادامه همكاري با باشگاه سرباز زد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، زدنك زمن كه تابستان سال گذشته براي سومين بار در طول دوران مربيگري خود هدايت فوجيا را به عهده گرفته بود، نتوانست با اين تيم به سري B باشگاه‌هاي ايتاليا راه پيدا كند و در ادامه استفعا كرد.
زمن در اين خصوص گفت: براي قهرماني به فوجيا آمده بودم ولي نتوانستم اين كار را انجام دهم. به همين دليل استعفا دادم. اين يك نتيجه بد براي من بود. ديگر نمي‌توانستم در اين باشگاه بمانم. بايد از همه آنهايي كه در اين مدت از من حمايت كردند تشكر كنم. آنها يك بار ديگر به من اين فرصت را دادند كه در فوجيا حضور پيدا كنم كه از اين بابت از آنها ممنونم.

زمن كه متولد 1947 در پراگ است، از سال 2006 كه در لچه حضور داشت، هدايت هيچ تيمي در ايتاليا را به عهده نگرفته بود.
وي در ادامه گفت: هنوز تصميمي براي آينده‌ام نگرفته‌ام و نمي‌دانم چه پيش خواهد آمد. مي‌توانم در خانه بمانم. مشكلي با اين موضوع ندارم. اگر پيشنهادي جديدي رسيد، استقبال خواهم كرد.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

دوشنبه 2 خرداد 1390  7:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها