خبرگزاري فارس: سرمربي رم از اينكه خبرهاي مربوط به آيندهاش در باشگاه را از رسانههاي ايتاليا شنيده تعجب كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، وينچنزو مونتلا، پس از آنكه كلوديو رانيري از هدايت باشگاه كنارهگيري كرد به عنوان سرمربي موقت، از تيم جوانان به تيم اصلي پيوست.
مونتلا در اين باره گفت: هفته گذشته از اينكه ميتوانم به عنوان سرمربي به كار در باشگاه ادامه دهم، 90 درصد اطمينان داشتم ولي در حال حاضر تنها 10 درصد به اين موضوع اطمينان دارم. ميتوانستم در مورد اين مسئله با خيالي راحت فكر كرده و تصميم بگيرم. همه چيز را مورد بررسي قرار دهم و در نهايت تصميمگيري كنم ولي به نظر مي رسد شرايط آنطور كه ميخواهم نيست.
سرمربي رم ادامه داد: در اين فصل تجربههاي خوبي بدست آوردم. بر اساس اعلام نظر همه كارشناسان حاضر در باشگاه، توانايي اداره كردن و سرمربيگري در رم را دارم. البته بايد منتظر بمانم و ببينم شرايط به چه صورتي پيش خواهد رفت. من نبايد در مورد آيندهام از رسانهها خبرها را دريافت كنم. اين موضوع مرا ناراحت كرده است.
مونتلا در پايان گفت: همواره دوست داشتهام كه با جوانان كار كنم ولي از زماني كه به تيم اصلي باشگاه آمدم، برايم بسيار سخت خواهد بود كه به رده جوانان بازگردم و به آنها فوتبال ياد بدهم. تجربه حضور در تيم اصلي مرا پخته كرده و تصور ميكنم براي بدست گرفتن هدايت تيم بزرگسالان آمادگي كامل دارم.
انتهاي پيام/