0

ما مثل کوه پشت سرآرمان های امام (ره ) ، انقلاب و رهبری ایستاده ایم

 
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1819
محل سکونت : آذربایجان غربی

ما مثل کوه پشت سرآرمان های امام (ره ) ، انقلاب و رهبری ایستاده ایم

امیردریابان علی شمخانی در واحد علوم و تحقیقات:

ما مثل کوه پشت سرآرمان های امام (ره ) ، انقلاب و رهبری ایستاده ایم

 

آنا: همایش "خرمشهر را خدا آزاد کرد" با پیام دکتر جاسبی و سخنرانی امیردریابان علی شمخانی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
به گزارش آنا،در این همایش با شکوه امیر دریابان علی شمخانی با ذکر این مطلب که خرمشهر قبل از انقلاب سه بار اشغال شد ، دوبار توسط ترک های عثمانی و یک بار در جریان جنگ جهانی دوم توسط انگلیسی ها ، اظهار داشت : تنها پس ازانقلاب و در سوم خردادماه سال 1361 بود که فرزندان ملت بزرگ ایران، این خطه با ارزش از سرزمینمان را بدون هیچ مابه عوضی آزاد کردند.

وی سرداران واقعی جنگ را فرزندان گمنام ایران زمین معرفی کرد و گفت: جنگ را فقط در سرداران و عناصر معروف کنونی دیدن اشتباه است و "عین عدالت" این خواهد بود که ما به گمنامان بپردازیم .

وی سلیقه خود برای گفت و گو درباره جنگ را اجتناب از هرگونه کم گویی و زیاده گویی خواند و خاطرنشان ساخت : جنگ نه توبه نصوح است و نه اخراجی ها .

وی گفت: واقعیت این است که یک سری آدم های زمینی با همه خصلت های یک انسان تحت تعالیم انبیاء و قران و در سایه ولایت و رهبری این حماسه بزرگ را آفریدند.

علی شمخانی با اشاره به این نکته که در جبهه جنگ هیچ گونه تنگ نظری در به کارگیری و ارتقاء نیروها نبود، تصریح کرد: در مدیریت جنگ یکنفر را پیدا نمی کنید که به خاطر طرز فکر ، سلیقه ، شغل و یا مسایل سیاسی به او اجازه رشد و شکوفایی نداده باشند .

وی به نقد کشیدن جنگ را ، راه حیات جنگ توصیف کرد و گفت: مقدس کردن جنگ یعنی جنگ را مدفون کردن و به کتابخانه ها سپردن.

وی افزود: منظور من از مقدس کردن جنگ، مفهوم آسمانی دادن و بربال ملائک نشاندن آن است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح عملیات بیت المقدس و آزاد سازی خرمشهر پرداخت و گفت: اولین درس آزادسازی خرمشهر این است که ما چگونه می توانیم از قدرت پنهان خود ، قدرت آشکاری برعلیه تهدیدات دشمن بسازیم.

امیردریابان علی شمخانی وسعت منطقه عملیاتی در بیت المقدس را سه برابر فتح المبین و ده برابر طریق القدس ذکر کرد و گفت: خرمشهر از یک طرف به عراق و از سه طرف به اروند ، کارون و حور محدود است و تصور بعثی ها در آن شرایط این بود که آزاد سازی خرمشهر توسط ایران کار سختی است.

شمخانی به شعارهای آن روز شهر اشغال شده خرمشهر اشاره کرد و گفت: صدامیان بر درو دیوارهای این شهر به زبان عربی نوشته بودند : آمده ایم که بمانیم.

وی گفت: صدام معقتد بود خرمشهر بالش استراحت بصره است و اگر این بالش گرفته شود، ناامنی در بصره ایجاد خواهد شد.

وی یکی از علل اصلی پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات فتح المبین و طریق القدس را اصل غافلگیری خواند و گفت: درعملیات بیت المقدس دشمن دیگر تاکتیک ما را فهمیده بود و این مسئله کار را قدری دشوار کرده بود.

وی این سئوال که چرا پس از خرمشهر جنگ را ادامه دادید؟ را یکی از سئوال های مطرح شده در خاتمه جنگ ذکر کرد و گفت: نقد جنگ مثبت است ، اما پیروزی خرمشهر را در چنبره این سئوال قراردادن خطاست.

وی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان به چرایی ادامه جنگ پس از آزاد سازی خرمشهر نیز پرداخت و گفت : چرا نباید ادامه می دادیم ؟

وی افزود: اولاً 2500 کیلومتر از خاک ما در اختیار عراق بود ثانیاً ضمانتی نبود که عراق دوباره بازسازی نکند و اهواز را از ما نگیرد.

وی خاطر نشان شد: قطعنامه های آن روز از آتش بس حرف نمی زد بلکه موضوع صلح را مطرح می کرد و در اصل می خواست هر کس هرجا هست، همانجا بماند.

وی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از دانشجویان درباره جنگ امروز اظهار داشت: جنگ امروز اگرچه بوی باروت نمی دهد و علی الظاهر صدای توپ و گلوله ای از آن به گوش نمی رسد ولی صدها مرتبه کشنده تر از جنگ نظامی است .

شمخانی در پاسخ به سئوال دیگری که نیاز اصلی امروز ما در مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی چیست، گفت: وحدت ملی .

در این همایش دکتر خلیل علی محمدزاده معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات ابتدا به شرح و پخش مکالمه بی سیم شهید احمدکاظمی با سردار غلامعلی رشید در لحظه آزاد سازی خرمشهر پرداخت و آنگاه پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همایش " خرمشهررا خدا آزاد کرد" را قرائت کرد.

در این پیام آمده است: ابعاد و زوایای مختلف همه عملیات های رزمندگان اسلام حاوی درس ها و دستاوردهای ارزشمندی است که می تواند علاوه برکاربرد در سطوح مختلف نظامی و مدیریت امور جامعه برای تربیت صحیح نسل حاضر نیز ذی قیمت باشد .

در بخش دیگری از این پیام آمده است: دانشگاهیان در راه جهاد علمی و فرهنگی خود ضمن پاسداشت ارزش ها و دستاوردها و عبرت گیری از درس ها و پیام های تاریخی و اطاعت ا ز فرامین مقام معظم رهبری از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد.

در این همایش با حضور علی شمخانی، دکتر خلیل علی محمدزاده ، آیت الله هاشم زاده هریسی و سردار احمد سوداگر رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس از سه کتاب تاریخ دفاع مقدس در استان خوزستان، بررسی ابعاد حقوقی جنگ عراق علیه ایران و بررسی مبانی نظری و روند سیاسی و بین الملل دفاع مقدس رونمایی شد تا طی ماه های آینده توسط انتشارت واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ برسد.

در ادامه این همایش ، اسماعیلی رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران تهران بزرگ ، عملکرد فرهنگی واحد علوم و تحقیقات را مورد تحسین قرار داد و از تعامل خوب این دانشگاه با دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکر و قدردانی کرد.

در این همایش همچنین سرکارخانم فارسی دانشجوی رشته مطالعات زنان و همسر شهید امیر سرتیپ سعید حسینی به بیان گوشه ای از خاطرات خود پرداخت که جمعیت حاضر در همایش را به شدت تحت تأثیر قرارداد .

این همایش معنوی با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آیت الله موحدی گلپایگانی و با تجدید پیمان با مقام معظم رهبری برای ایستادگی در راه فرامین امام (ره ) ، اهداف انقلاب وشهدا خاتمه یافت.


 

10:19:06 1390/03/02

 

حسین  منی و انا من حسین

دوشنبه 2 خرداد 1390  2:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها