0

هيتسفلد: فان‌خال مظهر يك مربي يك‌دندنه است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

هيتسفلد: فان‌خال مظهر يك مربي يك‌دندنه است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال سوئيس از مسئول فني عزل شده بايرن‌مونيخ انتقاد كرد و او را يك مربي يك دندنه خواند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه بيلد، اوتمار هيتسفلد گفت: لويي فان‌خال مربي بود كه حس همكاري گروهي نداشت. او در مدت حضورش در بايرن همواره در جنگ و تعارض با كادر هيات رئيسه بود. وقتي يك مربي در تيمي مثل بايرن فاقد يك چنين احترام ضروري نسبت به كادر سرپرستي باشد، آنوقت به مربي فاقد بخت و اقبال لازم تبديل خواهد شد. در اين صورت مشكلات سبب مي‌شوند تيم متحدش به گروهي چندتكه تبديل شود. من اگر به جاي بايرني‌ها بودم،‌ او را در ژانويه عزل مي‌كردم.

وي در زمينه هاي ديگر نيز همكارش را در اين مصاحبه به باد انتقاد گرفت. به عنوان نمونه در مورد ماريو گومز، مهاجم ملي‌پوش تيم كه در پايان فصل عنوان آقاي گل بوندس‌ليگا را به دست آورد، ولي در تابستان سال گذشته دنبال فروش اين بازيكن بود، دست به انتقاد زد.

هيتسفلد كه خود در سال‌هاي 1998 تا 2004 و 2007 تا 2008 هدايت سرخ‌پوشان را برعهده داشت و در سال 2001 همراه با آن به مقام قهرماني اروپا رسيد، افزود: خيلي خوب شد كه اولي هوينس‌، رئيس باشگاه كلام آخر را در مورد ماندن گومز، گلزن تيم بر زبان آورد.

او كه از سال 2008 تاكنون زمام امور تيم ملي سوئيس را برعهده دارد، به ايراد‌گيري از مربي سرخ‌پوشان از سال 2009 تا هشت هفته قبل ادامه داد و سيستم بازي مورد نظر فان خال را متكي به حضور دو ستاره خارجي اين تيم يعني آرين روبن و فرانك ريبري دانست.

هيتسفلد اظهار داشت: براي كسب موفقيت به بازيكنان تاثير‌گذار زيادي در يك قالب تاكتيكي كلي نياز است.در غير اينصورت بايد ساختار بازي تيمي را كاملا شكل ديگري داد. يك دليل بر عدم دسترسي بايرن به هيچ عنواني در فصل اخير، همين امر بود كه هميشه يك تيم ثابت داشت كه بحث قواي جسمي بالا را پيش مي‌آورد.

در اين حالت هنر مربي مي‌طلبد كه بطور متناوب به بازيكنان آن هم در سال پس از جام جهاني فرصت استراحت بدهد. من هم خودم با اين موضوع زياد برخورد كردم. چون بسيار ضروري است.

در ادامه اين مصاحبه هيتسفلد از اين كه ستاره‌اي جوان همچون نوري شاهين در بورسيادورتموند خوش درخشيد و بايرن هيچ تحركي در زمينه جذبش نكرد تا از آن رئال‌مادريد اسپاينا شود، اظهار حيرت كرد.

او اظهار داشت: متعجب زده شدم وقتي بايرن هيچ پيشنهادي به شاهين نداد. در حاليكه خيلي به دردش مي‌‌خورد.

او در مورد انتقال قريب الوقوع مانوئل نوير، دروازه‌بان ملي‌پوش شالكه به جمع سرخ‌پوشان نيز گفت: تمام پيش‌شرط ها براي كسب موفقيت موجود است. در صورت تحقق چنين انتقالي، نوير وارد چالش عظيمي خواهد شد تا خودش را در رديف دروازه‌بان بزرگي همچون اوليور كان نزد سرخ‌پوشان مونيخي ببيند.

كان در دوران فعاليتش ناجي عناوين زيادي براي بايرني‌ها بود. حالا بايد نوير وارد معركه شود. او خواستار ارتقا تا سطح يك چهره بزرگ در اين تيم است. ولي ابتدا بايد فشار زياد اوليه را خوب تحمل كند.

فان خال كه تابستان 2009 به مونيخ آمد، در اولين فصل حضورش دو قهرماني بوندس‌ليگا و جام حذفي را براي باواريي‌ها به ارمغان آورد. ولي در فصل اخير يعني آخرين دوره حضورش، تيمي متزلزل را روانه مسابقات كرد. اين موضوع سبب شد تا ابتداي بهار از كار بركنار شود و هيتسفلد در مصاحبه‌هايش از او مرتب انتقاد كند.

انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

دوشنبه 2 خرداد 1390  1:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها