0

گلايه از بي‌توجهي به جهاد اقتصادي

 
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

گلايه از بي‌توجهي به جهاد اقتصادي

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مشروح نشست خبري اتحاديه‌هاي انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل؛

خبرگزاري فارس: نشست خبري اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل با حضور محمد افكانه و محمد زعيم‌زاده با موضوع بررسي مسائل روز كشور در اين اتحاديه دانشجويي برگزار شد.


 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، محمد افكانه دبير تشكيلات اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر كشور و سينا زعيم‌زاده دبير سياسي اين اتحاديه دانشجويي ظهر امروز يكشنبه در نشست خبري اين اتحاديه دانشجويي كه با موضوع بررسي مسائل روز كشور در سالن كوثر اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل برگزار شد حضور يافتند.

در ابتداي اين نشست، افكانه با اشاره به درپيش بودن سوم خرداد سالروز آزادسازي خرمشهر اين حماسه بزرگ را اولين و بزرگترين پيروزي در جنگ تحميلي عنوان كرد و گفت: لازم است اين حماسه بزرگ را موشكافي كرده و از تجربيات آن استفاده كنيم.

وي اولين مؤلفه براي پيروزي رزمندان اسلام در سه خرداد 61 را ولايت‌پذيري تام مردم و رزمندگان از رهبري زمان -امام خميني (ره)- دانست و افزود: در آن دوران مردم و رزمندگان داراي روحيه بسيجي بودند و تبعيت از رهبري زمان براي آن‌ها قابل پذيرش شده بود؛ البته مردمي شدن جنگ و دفاع از كشور ديگر عامل پيروزي ما در سوم خرداد بود.

اين فعال دانشجويي اضافه كرد: بعد از پيروزي در خرمشهر امام خميني (ره) گفتند «خرمشهر را خدا آزاد كرد»؛ اين سخن تكليف محوري را به ما گوشزد مي‌كند.

افكانه بابيان اينكه در هر زمان در كشور فعاليت‌ها به مردم سپرده شد شاهد موفقيت بوديم، يادآور شد: در عرصه سياست در 31 سال گذشته 31 انتخابات با مشاركت بيش از 50 درصد مردم برگزار شد كه اين مسئله نشان مي‌دهد واگذاري از عرصه سياست به مردم جز خير نتيجه‌اي در پي نداشته است.

وي يكي از موضوعات مهم در فضاي فعلي كشور را مبحث اقتصادي عنوان كرد و افزود: در هر فعاليتي كه كار به مردم واگذار نشود دچار مشكلاتي شديم؛ در بعد از انقلاب ايجاد چپ و راست باعث شد تا اقتصاد مردمي نشود در حالي كه واگذاري اقتصاد به مردم و خصوصي‌سازي كه امروز در حال انجام است مي‌توانست براي كشور و براي مردم مثبت باشد.

اين فعال دانشجويي با اشاره به نامگذاري سال 90 از سوي مقام معظم رهبري به سال جهاد اقتصادي، نامگذاري سال‌هاي گذشته (اصلاح الگوي مصرف و همت مضاعف، كار مضاعف) را زمينه‌سازي رهبر معظم انقلاب براي سال 90 توصيف كرد و گفت: متأسفانه خواست رهبري مورد غفلت واقع شد و شاهد برخي ناكارآمدي‌ها و كارشكني‌ها براي تحقق جهاد اقتصادي بوديم.

افكانه وظيفه مسئولان و آحاد جامعه را در قبال سخنان مقام معظم رهبري علي الخصوص نامگذاري سال‌ها را اين‌گونه بيان كرد كه در ابتدا بايد اين سخنان را به يك گفتمان در جامعه تبديل كنيم و شرايطي را فراهم آوريم تا اين سخن به گوش همه مرم برسد؛ در گام بعدي نيز توجيه نظري مبحث يعني تشريح اهداف مدنظر رهبري و بعد از آن اقدام عملي بايستي مدنظر قرار گرفته و اجرايي شود.

وي با ابراز تأسف نسبت به برخي كم كاري‌ها و نقايص به وجود آمده در قبال تحقق جهاد اقتصادي اين كم‌كاري را شامل رسانه‌ها و مسئولان دانست و در همين زمينه اظهار داشت: رسانه‌هاي اثرگذار كشور بايستي به صورت بهتري جهاد اقتصادي را پوشش مي‌دادند؛ بنده از آقاي مقدم‌فر (مديرعامل خبرگزاري فارس) مي‌پرسم كه شما براي گفتمان شدن، بسط تئوريك و اقدام عملي در تحقق جهاد اقتصادي چه اقداماتي از خود نشان داديد؟

افكانه سؤالات ذكر شده را از حسين شريعتمداري مديرمسئول روزنامه كيهان نيز پرسيد و ادامه سخنان خود را خطاب به مسئولان سازمان صدا و سيما بيان كرد و گفت: بايد از مسئولان صدا و سيما نيز اين سؤال‌ها را پرسيد و بعضاً به برخي از افراد حاضر در رسانه بايد گفت كه چرا شما به بيراهه رفته و مسائل اصلي و فرعي را به درستي نشناختيد.

اين فعال دانشجويي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به عملكرد دولت دهم در 2 ماه آغازين سال 90، فعاليت‌هاي دولت در اين بازده زماني را مرتبط با جهاد اقتصادي توصيف كرد و در همين زمينه گفت: اقدام عجولانه دولت در اقدام وزارتخانه‌ها بدون تدبير صورت گرفت كه همين اقدام موجب ايجاد اختلاف ميان دولت و مجلس و كشيده شدن اين اختلافات به جامعه و در پي آن دلسردي مردم شد كه اين اقدام تأسف‌برانگيز است.

افكانه وزارتخانه‌هاي ادغام شده در دولت را وزارتخانه‌هايي با نقش مهم و كليدي در جهاد اقتصادي دانست و اضافه كرد: زمان ادغام وزارتخانه‌ها نيز زماني نامناسبي بود؛ دولت مي‌توانست با انجام اقدامات كارشناسي صحيح و منطقي پيش از آغاز سال 90 برنامه خود براي ادغام وزارتخانه‌ها را تعيين كرده تا با آغاز سال جديد وزارتخانه‌ها وظايف و حقوق خود را شناخته و بتوانند به فعاليت بپردازند. اما متأسفانه اين اقدام صورت نگرفت.

وي در ادامه سخنان خود به جريان انحرافي درون دولت اشاره كرد و در بيان يكي از آسيب‌هاي وارد شده به كشور از سوي اين جريان اظهار داشت: مهمترين مؤلفه در اقتصاد مردمي كردن اقتصاد است يعني بازار در حد امكان در دست مردم باشد كه اين رويكرد در بورس اتفاق افتاد كه متأسفانه با اقدامات منفي دولت در روزهاي اخير شاهد بيشترين افت بورس كشور بوديم.

دبير تشكيلات اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل در خصوص آسيب‌هاي جريان انحرافي به كشور گفت: اقدامات جريان انحرافي باعث مي‌شود تا كار از دست مردم خارج شود؛ يعني با اقدامات آن‌ها عملاً پول و سرمايه از دست مردم خارج شده و در جاهاي ديگري جمع‌آوري مي‌شود. همين اقدامات باعث انحراف اذهان عمومي از جهاد اقتصادي و تبديل شدن اين مهم به يك مسئله فرعي مي‌شود.

افكانه در ادامه با طرح اين پرسش‌ها كه انحراف چيست؟ آيا انحراف به سحر و جادو محدود مي‌شود يا مسائل ديگر و جدي‌تري را شامل مي‌شود؟ گفت: باتوجه به سخنان امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري بزرگترين انحراف قانون گريزي است.

وي با اشاره به تأكيد بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي ايران و رهبر معظم انقلاب بر اجراي صحيح و كامل قانون اساسي از سوي همگان، اهميت قانون اساسي را شامل بخش‌هايي از قانون اساسي كه مربوط به دفاع از اسلاميت نظام است، بخش‌هايي كه به مباحث مربوط به دستگاه‌هاي اجرايي مي‌پردازد و قانون اساسي به عنوان ميثاق‌نامه‌اي مورد تأييد همه مردم عنوان كرد.

اين فعال دانشجويي انحراف جريان انحرافي را شامل مؤلفه‌هاي برشمرده داراي اهميت در قانون اساسي دانست و در همين زمينه تأكيد كرد كه دقيقا جريان انحرافي انحراف در موارد ذكر شده را در كارنامه خود دارد كه اين انحرافات مي‌تواند ديكتاتوري را به دنبال داشته باشد.

افكانه در ادامه با اشاره به آخرين سخنان رئيس جمهور در رسانه ملي كه يكشنبه هفته گذشته به صورت مستقيم پخش شد، اظهار داشت: حرف‌هاي احمدي‌نژاد در آن شب باورپذير نبود؛ وي در بخشي از سخنان خود مباني نظري و عملي ولايت فقيه را تشريح كردند كه بانگاهي به عملكرد وي يعني مقايسه حرف و عمل احمدي‌نژاد نمي‌توان سخنان وي را پذيرفت؛ البته مماشات احمدي‌نژاد با قانون‌گريزي جريان انحرافي باعث پر و بال گرفتن اين جريان در كشور شد.

دبير تشكيلات اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل در بيان مثال‌هايي در اين زمينه گفت: 19فروردين ماه امسال آخرين مهلت دولت براي معرفي وزير وزارت ورزش و جوانان بود كه در اين مدت احمدي‌نژاد به جاي معرفي وزير نامه‌نگاري‌هاي مكرري با رهبري داشتند كه به نظر بنده رئيس جمهور بايستي به جاي اين نامه‌نگاري‌ها طبق قانون مصوب مجلس عمل مي‌كرد.

افكانه تأخير در ارائه بودجه به مجلس از سوي دولت را نيز نقطه منفي در كارنامه دولت دهم دانست و عدول بودجه سال 90 از برنامه پنجم توسعه را نقطه ضعف اين بودجه عنوان كرد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به اين سؤال كه تاكنون جنبش دانشجويي به صورت عام و اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل به صورت خاص در قبال مقابله با جريان انحرافاتي چه اقداماتي انجام دادند؟ گفت: اين اتحاديه دانشجويي بزنگاه‌ها را به خوبي شناخته و به صورت مناسبي در خصوص مسائل جاري كشور موضع گيري مي‌كند.

افكانه با اشاره به گلايه اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل از دست چپ و راست احمدي‌نژاد در ديدار دانشجويان با مقام معظم رهبري، اين اقدام را يكي از اقدامات اتحاديه مذكور دانست و گفت: مقام معظم رهبري بعد از اين موضع‌گيري نظر خود را راجع به اين موضوع بيان كردند كه اين اقدام دانشجويان يك نوع پيشگيري بود.

اين فعال دانشجويي با ابراز انتقاد نسبت به اقدامات كساني كه بعد از سخنان رهبري نسبت به فرعي بودن اين گونه مسائل باز هم مسائل حاشيه‌اي را اصل قرار دادند و به حاشيه‌ها دامن زدند تصريح كرد: امروز همين افراد بيان مي‌كنند كه ديديد ما مي‌گفتيم اين‌ها منحرفند.

وي اضافه كرد: همه ما از منحرف بودن اين جريان مطلعيم اما دامن زدن به اين گونه مسائل باعث سود بردن انقلاب مي‌شود يا بيگانگان؟ كساني كه با فشار احمدي‌نژاد را به اين سمت سوق دادند كه مسائل امروز رخ دهد در اقدامات اشتباه وي شريكند.

افكانه سكوت هوشمندانه را رويكرد چند هفته گذشته اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل توصيف كرد و در خصوص موضع‌گيري فعلي اين اتحاديه دانشجويي گفت: در حالي‌كه دامن زدن به اين حاشيه‌ها مناسب نيست ولي بايد با بصيرت‌افزايي و نقد منصفانه اقدامات دولت با شاخص آرمان هاي امام و انقلاب و ولايت‌پذيري نقش گفتمان انتقادي خود را حفظ كنيم.

* بزرگترين انحراف جريان انحرافي "قانون‌گريزي " است

در ادامه اين نشست، محمد زعيم‌زاده با اشاره به در پيش بودن سالروز دوم خرداد مهمترين پيام اين روز را اثبات مردم مبني بر نداشتن عهد اخوت با هيچ جريان و شخصي دانست و گفت: حمايت مردم از دولت‌ها و گروه‌هاي سياسي تا زماني است كه آن‌ها در مسير انقلاب، ولايت و قانون اساسي حركت كنند.

وي 2 خرداد و جريان روي كارآمده در اين روز را شكل دهنده 8 سال از تاريخ انقلاب توصيف كرد و دوم خرداد و روزهاي بدست‌گيري قدرت توسط اين جريان را حامل پيام‌هايي دانست كه بررسي آن‌ها نقاط و نكات درس‌آموزي را به ما مي‌آموزد.

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه دوم خرداد چند محور اصلي داشت يكي از اين محورها را نوع برخورد اين جريان با دين برشمرد و در همين زمينه اظهار داشت: در اين دوره شاهد نوعي بي‌تفاوتي نسبت به دين و بعضاً نوعي رفتارهاي ضدديني بوديم؛ اين رفتار هم جنبه تئوري و هم جنبه عملي داشت.

زعيم‌زاده اضافه كرد: جريان دوم خرداد ضديت با ولايت، تلاش براي براندازي نظام، به موزه فرستادن امام خميني (ره)، ضديت با قانون اساسي، عبور از قانون اساسي، شرط گذاري براي نظام و... را در كارنامه خود دارد.

وي يادآور شد: وزير اطلاعات وقت (يونسي) در آن دوران مبحثي را مطرح كردند كه بايستي مورد توجه قرار گيرد؛ يونسي در مورد وضعيت نمايندگان مجلس ششم كه براي مجلس هفتم رد صلاحيت شدند گفت كه 2 يا سه درصد نمايندگان رد صلاحيت شده جاسوس بودند كه اين مطلب بسيار تأسف‌برانگيز است.

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه تمسخر مستضعفين كه در پارادايم فكري ما وارثان انقلاب هستند، توسط اين جريان دنبال شد، تصريح كرد: در آن دوران مردم تهران به 2 دسته پايين و بالاي ميدان انقلاب تقسيم شدند و رأي مردم به كمي و كيفي تبديل شد.

زعيم‌زاده عدم گردش نخبگان را يكي ديگر از نقاط ضعف جريان دوم خرداد دانست و گفت: دوم خرداد به نظر بنده يك دروغ بزرگ است كه با شعار ضديت با هاشمي شروع شد اما همان افراد دولت هاشمي و نزديكان وي در اين دولت مسئوليت گرفتند.

اين فعال دانشجويي اضافه كرد: در دوم خرداد فضاي دانشگاه‌ها كه قرار بود مبدأ تحولات مثبت براي انقلاب شود عملا به جولانگاهي براي برخي‌ها براي خيانت به انقلاب شد كه اين نيز بسيار ناگوار بود.

اين فعال دانشجويي در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر اين نكته كه در مواجه با جريان انحرافي نگران انقلاب اسلامي ايران نيستيم عدم نگراني خود را اينگونه بيان كرد كه انقلاب انحرافاتي از اين بزرگتر را دفع كرده و همين دفع انحرافات باعث رشد و نمو انقلاب شده است؛ ما نگران دولت هستيم كه با اين انحرافات خدمات، پركاري‌ها و عدالت ورزي خود را از دست بدهد.

زعيم‌زاده به رسانه‌هاي كشور و دلسوزان انقلاب توصيه كرد كه در مواجهه با جريان انحرافي اخلاق را رعايت كنند تا زمينه سوء استفاده جريان انحرافي از بي‌انصافي‌ها و اعلام مسائلي كه قابل اثبات نيست فراهم نشود.

وي اضافه كرد: اگر به دنبال مقابله با جريان انحرافي هستيم بهتر است قانون گريزي اين جريان مورد توجه قرار داده و به آن بپردازيم تا زمينه مظلوم‌نمايي اين جريان فراهم نشود؛ البته در فضاي فعلي كشور هم بزرگترين انحراف جريان انحرافي عدول از قانون اساسي است واسم بردن مكرر از فضاي جن و سحر زمينه را براي مظلوم نمايي منحرفان آماده مي‌كند.

اين فعال دانشجويي اضافه كرد: آقاياني كه در مجلس فرمان رهبري را به رأي گذاشته‌اند، نمي‌توانند امروز از ولايت‌مداري حرف بزنند؛ آن‌هايي كه در فتنه مواضع 2 پهلو گرفته‌اند نمي‌توانند امروز از عدم ولايت پذيري دولت صحبت كنند؛ كساني كه كانديداي انتخابات بودند و رأي آن‌ها كمتر از يك ميليون شد و خود را ضلع سوم انتخابات دانسته و آنچه را نبايد گفتند و آنچه را بايد نگفتند نبايد دم از ولايت بزنند؛ آن‌هايي كه نامه بدون سلام و سلام به رهبري نوشتند و تهديد به آشوب كردند نمي‌توانند دم از ولايت بزنند.

زعيم‌زاده راه برون‌رفت از وضعيت فعلي را اين گونه بيان كرد ‌كه بايستي بصيرت مردم را بالا برد و دست چپ و راست آ‌لوده رئيس جمهور قطع كرد؛ همچنين نخبگان انقلاب نبايد به نام ولايت‌مداري هر اقدامي را انجام دهند.

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به عملكرد سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران و طرح انتقادهايي نسبت به عملكرد اين سازمان گفت: بدنه مديران مياني صدا و سيما همراه با انقلاب نيست و اين سازمان نياز به يك خانه‌تكاني عظيم دارد؛ البته مديران ارشد صدا و سيما نيز كه درظاهر با نظام هستند قوه عاقله طراحي ندارند به همين سازماني همچون صدا و سيما با گستره اثرگذاري وسيع در حال درجا زدن و حتي عقب‌گرد است و همين اقدامات زمينه‌ساز هجمه فرهنگي ماهواره‌ها را به كشور فراهم مي‌كند.

اين فعال دانشجويي با ابراز انتقاد نسبت به وضعيت حجاب و عفاف دانشگاه‌هاي كشور از مسئولاني كه وضعيت حجاب را مناسب مي‌دانند خواست تا يك روز حد فاصل دانشكده فني دانشگاه تهران تا درب 16 آذر اين دانشگاه را پياده رفته و وضعيت حجاب را در اين دانشگاه مشاهده كنند.

زعيم‌زاده با بيان اينكه ما به دنبال برخورد صرفاً سلبي با بي‌حجابي يا بدحجابي نيستيم، تصريح كرد: حجاب به مسائل فرادستي مرتبط است كه بايستي آن‌ها مورد توجه قرار گيرد اما در بعضي مواقع برخورد سلبي نيز نياز است.

اين فعال دانشجويي از مسئولان دانشگاه خواست كه با توجه به در پيش بودن سالي انتخاباتي فضا را براي فعاليت سياسي در دانشگاه‌ها باز بگذارند و علايق و سلايق شخصي خود را در فعاليت‌هاي سياسي دخيل نكنند.
انتهاي پيام/ع

یک شنبه 1 خرداد 1390  10:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها