سلامت نیوز : استفاده از نان های سبوس دار و ویتامین های گروه B و C ،در پیشگیری و درمان گرمازدگی مفید است.
دكتر احمدرضا درستی،متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:حدود 60 تا 70 درصد از وزن بدن یك فرد معمولی را آب تشكیل می دهد؛چنانچه بدن یك درصد آب از دست دهد،فرد احساس تشنگی می كند.اگر به 2درصد برسد؛علاوه بر احساس تشنگی دچار كم اشتهایی می شود و اگر این مقدار به هفت درصد برسد باعث تنگی نفس،گرفتگی عضلات و افت گردش خون رسانی می شود؛بنابراین اگر این افرایش آب از دست رفته كنترل نشود،دمای بدن دچار اختلال شده و فرد گرمازده می شود.
وی گفت:نوشیدن هشت تا 10 لیوان آب سالم به این عارضه كمك می كند و اگر فرد مدت طولانی تری ناچار به فعالیت است؛این مقدار آب به 12 تا 16 لیوان می رسد،همچنین استفاده از میوه و سبزی تازه و مواد غذایی كه دارای ویتامین های B و C و فلاونوئید هستند،ضروری است.
وی خاطرنشان كرد:استفاده از نان های سبوس دار و پرهیز از شیرینی هایی با مغزدانه های گیاهی به سیسم ایمنی بدن كمك می كند.