0

صوفي: به باشگاه سپاهان تهمت نزديم كه شكايت كرده‌اند

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

صوفي: به باشگاه سپاهان تهمت نزديم كه شكايت كرده‌اند

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پاس همدان گفت: مگر به باشگاه سپاهان تهمت زده‌ايم كه شكايت كرده‌اند؟

عباس صوفي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره دلايل سقوط پاس به ليگ دسته اول اظهار داشت: دليل اصلي را بايد در بستن تيم در اول فصل جستجو كرد. مديرعامل، سرپرست و سرمربي مسئول تيم بستن هستند و اين ربطي به هيات مديره ندارد. هيات مديره به اين نفرات اعتماد مي كند. افرادي بالاي سر تيم بودند كه خود پاسي اصل بودند و سال ها كار كرده بودند اما تيمي كه بستند اصلا ظرفيت يك تيم ليگ برتري نبود.

وي افزود: اشكال كار اينجاست كه يكسري افراد جسارت عذرخواهي ندارند و حاضر نيستند بپذيرند كه تصميمات اشتباه آنها باعث اين سرنوشت پاس شده است.

مديرعامل باشگاه پاس در پاسخ به اين سوال كه آيا خود او بابت اين سقوط از مردم همدان عذرخواهي كرده يا خير گفت: من خودم نسبت به وظيفه اي كه داشتم كم نگذاشتم و به گواه كارشناسان از وقتي كه تيم را در دست گرفتم نتايج بهتري كسب كرديم. اگر از ابتداي فصل بازيكن گرفته بودم كار به اينجا نمي كشيد. تقصير بر گردن كساني است كه با بي مسئوليتي تيم را بسته اند. ضمن اينكه صددرصد افتادن پاس فقط به مسائل داخلي باز نمي گردد و عوامل ديگري كه در هفته پاياني هم خود را نشان داد در اين سقوط بي تاثير نبود.

صوفي تاكيد كرد: بازي جوانمردانه فقط اين نيست كه توپي را به واسطه افتادن يك بازيكن روي زمين به بيرون بزنيم. بازي جوانمردانه يعني انجام دادن فوتبال پاك. ما نمي خواهيم شكست و سقوط خود را به گردن باشگاه سپاهان بيندازيم. قلعه نويي دو سال قبل كه با استقلال قهرمان شد از مجيد جلالي تشكر كرد كه مقابل ذوب آهن بازي محكمي انجام داد. ما از او انتظار داشتيم مقابل سايپا هم تيم محكمي را به زمين بفرستد.

وي تصريح كرد: او حق داشت از بازيكنان ذخيره خود استفاده كند اما به شرطي كه در 33 بازي گذشته هم چنين روشي را در پيش مي گرفت. البته من قلعه نويي و ساكت را مقصر نمي دانم. آنها هم حقوق بگير باشگاه سپاهان هستند و به آنها گفته مي شود كه بايد چه كار كنند. اشكال كار اينجاست كه اين دو باشگاه براي يك وزارتخانه هستند و نمي خواستند ضرر كنند.

صوفي در خصوص شكايت باشگاه سپاهان از باشگاه پاس به دليل بيانيه ديروز همداني ها به فارس گفت: ما تهمتي به باشگاه سپاهان نزديم تا بخواهد كار به كميته انضباطي كشيده شود. باشگاه سپاهان اصل را از ياد برده است. ما نگفتيم تباني صورت گرفته است، گفتيم خوب بود اين تيم مقابل سايپا بازي جوانمردانه را انجام مي داد. اين يك برداشت است. قلعه نويي همان فردي است كه وقتي مقابل صباي قم به تساوي رسيد چون قهرماني اش به خطر افتاد عليه صبا و ويسي مصاحبه كرد كه بازي دفاعي انجام داده اند. پس او هم برداشت خود را گفته بود. ما دوست داشتيم ليگ با فوتبال پاك تمام مي شد.

مديرعامل باشگاه پاس در ادامه گفت و گو با خبرنگار فارس در مورد تصميم اين باشگاه براي خريد امتياز يك تيم ليگ برتري و اينكه آيا اين كار اصولي است، گفت: اين يك پيشنهاد است و من اطلاعاتي در مورد آن نمي دهم. مگر اين كار چه منع قانوني دارد كه نخواهيم انجام دهيم؟ تا چه زماني بايد پول ماليات و نفت را بدهيم اما فقط در يك شهر همه تيم ها حضور داشته باشند؟

صوفي خاطر نشان كرد: هنوز در اين باره تصميم گيري نكرديم. اگر قرار باشد، امتياز تيمي را مي خريم و اگر نشد با اقتدار در ليگ دسته اول حاضر مي شويم و دوباره به ليگ برتر باز مي گرديم. من رسما از مردم استان همدان عذرخواهي مي كنم. در ابتداي فصل به پاسي هاي تهران اعتماد كرديم و باعث شد تيم به اين سرنوشت دچار شود. ما بايد از ابتدا كار را دست خود همداني ها مي داديم.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 1 خرداد 1390  4:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها