0

همشيك: علاقه ميلان براي جذب من هيجان ‌انگيز است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

همشيك: علاقه ميلان براي جذب من هيجان ‌انگيز است

خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي و اهل اسلووني باشگاه ناپولي مورد توجه باشگاه ميلان قرار گرفته و موجب خوشحالي اين بازيكن شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كوريره دلواسپورت، مارك همشيك با ارائه بازي‌هاي درخشان در اين فصل به همراه ناپولي به مقام سوم ليگ ايتاليا رسيده تا اين تيم به‌طور مستقيم راهي ليگ قهرمانان سال آينده اروپا شود.

همشيك در اين زمينه گفت: از ابراز علاقه روسونري براي امضاي قرارداد شگفت زده شدم. البته اگر آنها به شكل رسمي وارد مذاكره شوند، ابتدا بايد با سران ناپولي در اين زمينه گفت وگو كنند.

ميلاني‌ها براي تقويت باشگاه در سال‌هاي آينده قصد دارند تابستان سال جاري تغييرات اساسي در تركيب خود بدهند و بازيكنان آينده داري را به خدمت بگيرند. آنها در اين فصل قهرمان سري A شده‌اند و مي‌خواهند باحفظ اين عنوان، جام‌هاي بيشتري را بدست آورند كه اين امر سران روسونري را بر آن داشته تا براي خريد بازيكن اقدام كنند.

همشيك ادامه داد: ما به ليگ قهرمانان راه يافته‌ايم. دوست دارم در اين بازي‌ها به ميدان بروم، در نتيجه اگر بخواهم ناپل را ترك كنم، به تيمي خواهم رفت كه در اين رقابت‌ها حضور داشته باشد. هنوز چيزي مشخص نيست، ولي اگر ميلاني‌ها پيشنهاد خود را ارائه دهند، در صورت توافق با ناپولي راهي اين تيم خواهم شد.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 1 خرداد 1390  4:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها