خبرگزاري فارس: سرمربي كنوني باشگاه رم در آستانه پايان قراردادش با اين باشگاه اعلام كرده علاقهمند به ادامه همكاري با جلو روسي است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت تراي بال، وينچنزو مونتلا در ميانههاي فصل بهعنوان مربي موقت، جانشين كلوديو رانيري در اين تيم شد، او پيش از آن در تيم جوانان باشگاه مشغول فعاليت بود.
مونتلا در اين مورد گفت: براي فصل آينده هنوز تصميمي نگرفتهام. نميدانم در رم خواهم ماند يا تيم را ترك ميكنم. البته بسيار علاقمندم همكاري خودم با باشگاه را ادامه دهم ولي هنوز هيچ چيز مشخص نيست.
استفانو پيولي، سرمربي كيهوو اعلام كرده كه با سران باشگاه رم گفتوگو كرده و شايد فصل آينده در المپيكو حضور يابد. ديگر مربياني كه كانديداي حضور در رم هستند، ديديه دشان سرمربي كنوني مارسي و كارلو آنچلوتي سرمربي چلسي هستند.
مونتلا در اين باره گفت: ديدار سران باشگاه با پيولي مرا نااميد نميكند. ممكن است آنها به توافق با هم رسيده باشند. من در اين مورد صحبت نخواهم كرد. تنها چيزي كه ميگويم اين است كه دوست دارم فصل آينده نيز به همكاري با باشگاه ادامه دهم. اگر رؤساي جلوروسي خواستند با كمال ميل به آنها پاسخ مثبت ميدهم.
انتهاي پيام/