خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال منچستريونايتد پس از آويختن كفشهايش نويسنده كتاب ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه آفتونبلات، ادوين فاندرسار قصد دارد پس از مسابقه هفته سيوهشتم مقابل بلكپول (امشب) و نيز بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر بارسلونا (شنبه آينده) براي هميشه دستكشهاي دروازهباني را از دستان خود خارج كرده و به كار خود به عنوان بازيكن فوتبال خاتمه دهد.
اين ستاره 40 ساله كه از 6 فصل قبل در خدمت شياطين سرخ است، براي دوران پس از ترك مستطيل سبز، دو برنامه دارد.
پرداختن به امور خانواده و رسيدگي به همسر و فرزندانش اولين برنامه اين هلندي است و نگارش خاطرات ورزشي درمدت بيش از دو دهه فعاليت در فوتبال ديگر برنامه اين دروازبان كاركشته شياطين سرخ است.
فاندرسار در اينباره اظهار داشت: با اين كه ابتداي فصل جاري اعلام كردم آخرين دوره كاري را پشت سر خواهم گذاشت، ولي تا اوايل زمستان به موضوع كنارهگيري و اين كه در پايان فصل وداع خواهم كرد، زياد فكر نميكردم.
از ابتداي نيم فصل دوم، بتدريج اين موضوع برايم جدي و جديتر شد، بطوريكه اكنون خودم را براي خداحافظي آماده كردهام. ميخواهم پس از اين اتفاق در وهله نخست به خانوادهام رسيدگي كنم. پس از آن در اوقات فراغت و استراحت تمام خاطراتم را ابتدا به رشته تحرير در آورم و اين مجموعه را به صورت كتاب منتشر كنم.
وي از سال 1980 با حضور در تيم كوچك فورهوتل اولين گامها را در مسير افتخار برداشت و پس از آن بهطور حرفهاي با الفباي دروازهباني در تيم نوردويك آشنا شد.
از سال 1990 با حضور در آژاكس آمستردام، بطور جدي خود را در صحنه فوتبال حرفهاي مطرح كرد.
فان درسار به مدت 9 سال يكي از اركان اصلي تيم طلايي آن زمان آژاكس محسوب ميشد.
بازي در يوونتوس ايتاليا، فولام انگليس و درنهايت منچستريونايتد ديگر تجربههاي گرانبهاي اين دروازبان هلندي است.
وي در 20 ماه مه سال 2006 با آنهماري فان كسترين ازدواج كرد و حاصل اين زندگي مشترك يك پسر بهنام جو و يك دختر بهنام لين است.
دروازهبان خوشنام و مليپوش سابق هلند اظهار داشت: از 130 حضور در تيم ملي كشورم و انجام بيش از 600 بازي باشگاهي خاطرات فراواني دارم. همينطور در اين 20 سال اتفاقات ريز و درشت زيادي در زندگي خصوصيام روي داده كه شنيدن آن براي هر خوانندهاي ميتواند لذتبخش و آموزنده باشد.
فندرسار خاطرنشان كرد: مايلم همه اينها را با راهنمايي يكي از دوستانم كه آگاهي كافي از نگارش كتاب دارد تهيه و كتاب خاطراتم را منتشر كنم. البته براي آماده شدن كار خيلي عجله ندارم. چون دنبال ذكر همه نكات حتي جزيي هستم.
وي همچنين گفت: در تمام سالهاي كه بازي ميكنم افتخارات عديدهاي را كسب كردهام. مايلم پس از قهرماني ليگ برتر در بازي با بارسا هم برنده شويم تا اين خاطرات را نيز در كتابم عنوان كنم.
انتهاي پيام/