سرپرست باشگاه ملوان انزلي گفت: ما به دنبال کسب سهميه آسيايي در جام حذفي هستيم.
بهمن صالحنيا در مورد بازديد نمايندگان کنفدراسيون آسيا از باشگاه ملوان عنوان کرد: با هماهنگيهاي که انجام داديم من و سرپرست هيات فوتبال استان در فرودگاه رشت به استقبال نمايندگان AFC رفتيم و مسئولان استاني نيز از آنها استقبال کردند و اين نمايندگان را با ماشين تشريفات به انزلي آورديم. البته شماري از آنها براي بازديد از ورزشگاه سردار جنگل به رشت رفتند.
وي ادامه داد: تمامي بازسازيهايي که در ورزشگاه تختي انزلي انجام شده است را به صورت تصويري براي نمايندگان AFC نشان داديم. نمايندگان با توجه به اينکه سال گذشته نيز از ورزشگاه بازديد کرده بودند از کارهاي انجام گرفته اعلام رضايت کردند. سوزوکي رئيس ژاپني اين گروه در مصاحبهاي که با شبکه تلويزيوني استان انجام داد گفت که از اقدامات انجام گرفته راضي است.
صالحنيا تاکيد کرد:با مدير کل تربيت بدني استان جناب محمدي صحبت کردم. مدير کل تربيت بدني استان از نيروهاي علاقمند به فوتبال است و زماني کاپيتان تيم خيبر خرم آباد بود. وي مساعدتهاي زيادي به ما داشتهاند.مدير کل تربيت بدني استان به بنده گفت هر ايرادي که نمايندگان AFC از ورزشگاه گرفتند شما از طرف من قول بدهيد حداکثر ظرف 3 ماه اين اشکالات برطرف خواهد شد که من هم همين کار را انجام دادم.
وي افزود: نمايندگان AFC چند تذکر در مورد جايگاه خبرنگاران و اتاق دوپينگ ورزشگاه به ما دادند که قرار شد اين ايرادها سريعتر برطرف شود و نمايندهاي از فدراسيون براي بازديد آنها به ورزشگاه بيايد يا اينکه ما تصاوير رفع ايرادها را براي آنها ارسال کنيم.
سرپرست جديد باشگاه ملوان در مورد حضورش در اين سمت و نتايج خوب اين تيم،گفت: تمام تلاشم اين بود که ملوان از حاشيهها به دور باشد و من هم مانند يکي از اعضاي خانواده ملوان خوشحالم که نتايج خوبي در ليگ برتر گرفتيم. اين پست نيز با توجه به سوابق کاري من که 40 سال در فوتبال انزلي فعاليت داشتم به من داده شد. بايد از زحمات بهمني رئيس هيات مديره باشگاه که از مديران توانمند و با سابقه نظام هستند، تشکر کنم. ايشان اين سمت را به من پيشنهاد کردند و من آن را قبول کردم.
صالحنيا در مورد وضعيت تيم ملوان و کادر فني اين تيم براي فصل آينده گفت: قرار است هيات مديره باشگاه جلسهاي داشته باشد و پس از اين جلسه نشستي هم با پور غلامي؛ سرمربي تيم برگزار کنيم تا در مورد فصل آينده تصميم بگيريم. اين جلسات پس از ديدار ما با استقلال در جام حذفي انجام خواهد شد. خواست و اراده مجموعه ملوان اين است که بتوانيم به فينال جام حذفي راه يابيم و سهميه آسيايي راه قهرماني در جام حذفي کسب کنيم.