0

عمران‌زاده: هيچ مذاكره‌اي با سپاهان نداشته‌ام؛ اولويتم استقلال است

alino1367
alino1367
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 890

عمران‌زاده: هيچ مذاكره‌اي با سپاهان نداشته‌ام؛ اولويتم استقلال است

مدافع استقلال با بيان اين‌که هرگز نگفته‌ام به سپاهان مي‌روم تاکيد کرد: چند روز است موبايلم خاموش است و آنقدر حرفه‌اي هستم که تا پايان قراردادم به تيمم تعهد داشته باشم.

حنيف عمران‌زاده در خصوص شايعه حضورش در سپاهان و اينکه مدعي شده فصل بعد به اين تيم مي‌رود اظهار داشت: خدا مي‌داند که 3 روز موبايلم خاموش بود و هيچ مصاحبه‌اي انجام ندادم ضمن آنکه اصلا مذاکره‌اي با مسئولان سپاهان نداشتم.

وي افزود: شما مطمئن باشيد سپاهاني‌ها آنقدر حرفه‌اي هستند که با يک بازيکن تا زماني که با استقلال قرارداد دارد مذاکره نکنند. من تا پايان جام حذفي با استقلال هستم و مذاکره اي با هيچ تيمي انجام نمي‌دهم ضمن آنکه بارها گفته‌ام اولويتم استقلال است.

بازيکن پيشين پاس همدان در خصوص سقوط اين تيم به رقابت‌هاي ليگ آزادگان تصريح کرد: سال اول که پاس به همدان آمد تيم ما چهارم شد. در سال دوم که من هم در اين تيم حضور داشتم تيم دهم شد اما فکر مي‌کنم در اين 2 سال آخر وضعيت پاس همدان شير تو شير بود.

عمران‌زاده ادامه داد: متاسفانه تيم بزرگ و باسابقه پاس را حمايت نکردند و يک عده با حسادت و نقشه اين تيم را تا مرز نابودي پيش بردند. امسال اين تيم را در حد ليگ يک بسته بودند و باور کنيد اين تيم اگر در ليگ آزادگان هم بازي مي‌کرد به دسته پايين‌تر مي‌رفت.

وي در ادامه صحبت‌هايش گفت: زماني پاس تهران 16 بازيکن اسمي داشت و وقتي به همدان آمد بازيکناني مثل بختياري‌زاده، علوي، يدالله اکبري، حيدري و خيلي‌هاي ديگر در اين تيم حضور داشتند اما امسال بدون بازيکن قصد داشتند تيم را در ليگ برتر نگه دارند.

عمران‌زاده در خصوص بيانيه پاسي‌ها عليه سپاهان و اينکه اگر نماينده اصفهان مقابل سايپا با تيم اصلي به ميدان مي‌‌رفت پاس سقوط نمي‌کرد عنوان کرد: چه ربطي دارد؟ پاسي‌ها بايد خودشان به فکر مي‌بودند. سقوط پاس همدان چه ربطي به بازي سپاهان داشت؟ تيمي که 45 سال سابقه داشته به اين روز افتاده و اميدواريم مسئولان در انتقال‌ تيم‌ها دقت کنند که تيم‌ها و باشگاه‌ها به سرنوشت پاس دچار نشوند.

منبع://www.varzesh3.coئ

راسخونی

یک شنبه 1 خرداد 1390  2:26 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:عمران‌زاده: هيچ مذاكره‌اي با سپاهان نداشته‌ام؛ اولويتم استقلال است

با تشکر از درج این پست

عمران زاده یکی از بهترین مدافعان حال حاضر است  و امیدوارم بر خلاف اصول حرفه ای گری عمل نکند

ضمن اینکه این در فوتبال ما رسم شده که بازیکنها تیمهای مورد علاقه شان را با معیار پولی که به آنها میدهند مشخص می کنند

آینده این فوتبال و تیم ملی با بازیکنهای پولکی چه خواهد شد خدا می داند

دوشنبه 2 خرداد 1390  8:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها