0

صادقي: استقلال قهرمان است؛ چرا تيم ديگري در بوق‌وكرنا مي‌كند كه قهرمان شده؟

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

صادقي: استقلال قهرمان است؛ چرا تيم ديگري در بوق‌وكرنا مي‌كند كه قهرمان شده؟

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: قهرمان استقلال است و نمي‌دانم چرا تيم ديگري در بوق و كرنا مي‌كند قهرمان شده؟

به گزارش خبرگزاري فارس، امير حسين صادقي در گفت‌وگو با سايت باشگاه استقلال صحبت هاي زير را مطرح كرد:

*فكرش را مي‌كردي به تيم‌ملي دعوت شوي؟
من تجربه ملي داشتم و براي تيم ‌ملي بازي هم كرده بودم. انگيزه‌ام هم براي استقلال بالا بود و در دو نيم‌فصل با تمام وجود براي تيم بازي كردم. تمام تلاشم اين بود كه در وهله اول به استقلال كمك و بعد نظر مربيان تيم‌ ملي را جلب كنم كه خوشبختانه به حقم هم رسيدم.

*زمان قطبي به تيم‌ملي دعوت نمي‌شدي، دليلش چه بود؟
زمان ايشان يكبار دعوت شدم اما فوتبال است. ديگر حرفي نزنم بهتر است.

*چطور فهميدي ملي‌پوش شدي؟
بعد از بازي يك SMS آمد كه ملي‌پوش شدم اما خوشحالي‌ام بيشتر از اين بود كه نايب قهرمان شديم. الان هم مي‌گويم تمام تمركزم براي استقلال است و سعي مي‌كنم در اين تيم موفق باشم. البته در تيم‌ملي هم بهترين تمرينات را انجام مي‌دهم تا با آمادگي بالا بتوانم خودم را ثابت كنم.

*فكر مي‌كني در تيم‌ملي بتواني به حقت برسي؟
توكلم به خداست. اميدوارم همين اتفاق برايم صورت بگيرد.

*از خط دفاعي، تو و منتظري ملي‌پوش شديد. كسي ديگر هم بود كه بايد به تيم‌ملي دعوت مي‌شد؟
انتخاب ملي‌پوشان سليقه‌اي است و نمي‌توان خرده‌اي به آن گرفت. به نظر من سهميه ما مي‌توانست بيشتر از اين باشد هرچند كه شايد در اردوي بعدي بازيكنان ديگر هم از استقلال ملي‌پوش شوند. بهترين فوتبال را، ما بازي مي‌كنيم. مي‌توانم به جرأت بگويم استقلال بهتر از تمام تيم‌هاي ليگ‌برتر ايران فوتبال بازي كرد.

*نايب قهرمان شديد. نايب قهرماني كه...!!
حرف‌هايي دارم كه فقط با شما در ميان مي‌گذارم. حرف دلم را مي‌زنم و صحبت‌هايي كه مي‌كنم تعريف و تمجيد الكي نيست، واقعيت است كه همه آن را مي‌دانند.

*خب بگو منتظر هستيم.
اول فصل ما را يادتان بيايد متوجه خيلي از مسائل مي‌شويد. زماني كه آقاي فتح‌الله‌زاده مديريت اين باشگاه را قبول كردند تيم هفت - هشت بازيكن بيشتر نداشت. ما باشگاهي داشتيم كه حتي در آن بسته شده بود. نه زمين داشتيم نه پول. چقدر هم بدهي روي دست آقاي فتح‌الله‌زاده بود. جدا از اين، استقلال 11 بازيكن آزاد داشت اما با اين شرايط يك نفر به نام فتح‌الله‌زاده آمد و اين تيم را تحويل گرفت. با آن همه اعتبار و آبرو ريسك كرد و حالا با همه آن اتفاقات تيمش نايب قهرمان شد، آن هم با اختلاف يك امتياز.

*با اين حساب تو استقلال را قهرمان واقعي مي‌داني؟
بله، صددرصد قهرمان واقعي بوديم. چرا كه مديريت، كادر فني و بازيكنان... همه و همه بدترين شكل استقلال را به بهترين شكل آن تبديل كرديم و جواب حمايت هواداران را داديم. اميدوارم در جام‌حذفي هم بتوانيم قهرمان شويم.

*صادقي اعتقاد دارد شرايط استقلال با تيم‌هاي ديگر خيلي متفاوت بود؟
درست است، ما حتي فرصت انجام تمرينات بدنسازي هم نداشتيم. تيم‌هاي ديگر يك ماه و نيم تمرينات بدنسازي را پشت سر مي‌گذاشتند اما ما 15 روز فقط تمرين كرديم. تيم‌هاي ديگر اردوي خود را آغاز كرده بودند اما ما هنوز مانده بوديم كه چه كسي به استقلال مي‌آيد و مي‌رود. اينها فاجعه بود اما يك نفر به نام فتح‌الله‌زاده آمد و اين تيم را به موفقيت رساند. حالا نمي‌دانم چرا تيمي ديگر مي‌آيد با بوق و كرنا مي‌گويد ما قهرمان شديم. با آن همه پول و امكانات قهرمان نشدن دور از انتظار بود اما مايي كه نايب قهرمان شديم مديرعامل‌مان هرچند وقت بايد برود يك نامه به سازمان بزند تا به ما كمك كنند. با اين شرايطي كه ما داشتيم نايب قهرمان شدن هنر بود. تيمي هم كه آن همه امكانات داشت مشخص بود كه قهرمان مي‌شود.

*سهم مظلومي در اين موفقيت‌ها چقدر بود؟
خيلي جرأت مي‌خواست كه يك مربي بيايد و اين تيم را تحويل بگيرد. مظلومي وقتي استقلال را تحويل گرفت كه در اين تيم بازيكن آزاد زياد بود و حتي بعضي‌ها زيرپاي بازيكنان ما نشسته بودند كه از استقلال جدا شوند اما با اين حال مظلومي همان تيمي را كه اين همه مشكلات را داشت نايب قهرمان كرد. اين هنر نيست؟

*حالا فكر مي‌كني قهرمان حذفي شويد؟
تمام تمركز ما همين است. همه ما استقلالي‌ها، همه مايي كه استقلال را دوست داريم، همه برنامه‌مان قهرماني در جام‌حذفي است. من، اميرحسين صادقي به شما مي‌گويم جز قهرماني در جام‌حذفي هدفي نداريم. بياييد قهرمان شويم. بياييد.

*هواداران هم در موفقيت استقلال سهم داشتند؟
شخصاً به اين هواداران مي‌بالم. هيچ تيمي مثل استقلال و پرسپوليس طرفدار ندارد. هرچقدر هم كه امكانات داشته باشند صد سال بعد هم به استقلال نمي‌رسند. باز هم مي‌گويم چطور با آن همه امكاناتي كه داشتند، الان نمي‌دانم بوق و كرنا مي‌كنند كه قهرمان شديم. با آن شرايطي كه ما داشتيم قهرمان واقعي خودمان بوديم.

*تو از نقش هواداران در موفقيت استقلال حرف مي‌زني. پس مصاحبه‌اي كه در خصوص هواداران بعد از بازي با النصر انجام دادي چه بود؟
من اصلاً اين مصاحبه را انجام نداده بودم و آن را تكذيب هم كردم. چه كسي باور مي‌كند من به عنوان يكي از كاپيتان‌هاي تيم بيايم و آن حرف‌ها را در خصوص هواداران‌مان بزنم. ما هرچه داريم از همين هواداران است و مي‌توانم به جرأت بگويم نيمي از بردهاي‌مان را مديون هواداران هستيم. البته اين را بگويم من در بازي‌هاي كه هوادار كم به استاديوم مي‌آمد از آنها خرده گرفتم و گفتم كه از دست هواداران ناراحتم اما هيچ‌وقت اين حرف را نزدم كه هواداران در هيچ‌يك از بردهاي ما نقش نداشتند. من عاشق اين هواداران هستم.

* با استقلال قرارداد داري؟
نه قراردادم تمام مي‌شود و بازيكن آزاد هستم.

*آبي‌پوش كه باقي مي‌ماني؟
به اميد خدا...
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 1 خرداد 1390  1:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها