خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پيكان قزوين گفت: الونگ الونگ گل اول را به پرسپوليس هديه كرد.
رضا رهقي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد خبر درگيري خود با الونگ بازيكن تيم پيكان در پايان ديدار با پرسپوليس اظهار داشت: متاسفانه اين خبر واقعيت دارد. الونگ الونگ در اين فصل بازيكن مفيدي براي ما نبود. روز گذشته نيز او گل اول را به پرسپوليس هديه داد و آنقدر بد بازي كرد كه اگر من سرمربي تيم بودم در همان دقيقه 5 او را تعويض ميكردم.
وي ادامه داد: اين اولين باري نبود كه الونگ چنين اهمال كاري در زمين انجام ميداد. در ديدار با شاهين بوشهر در حالي كه يك بر صفر از حريف پيش بوديم به گونهاي رفتار كرد تا اخراج شود و ما در آن بازي دو بر يك شكست خورديم. در ديدار با استيل آذين چند دقيقه قبل از مسابقه و زمان گرم كردن بهانه آسيب ديدگي آورد و تيم را تنها گذاشت.
رهقي خاطرنشان كرد: الونگ در بازي با ذوب آهن هم گفت نميتوانم بازي كنم. نميخواهم بگويم مقصر شكست سنگين ما برابر پرسپوليس الونگ است اما واقعيت اين است كه وقتي گل اول را خورديم شرايط بازي تغيير كرد. پيكان به ليگ دسته اول سقوط كرده اما دليل نميشود كه بخواهيم چشم خود را بر روي تمام واقعيتها ببنديم. ما به سازمان ليگ نامه نوشتيم و گزارش عملكرد اين بازيكن را داديم و قرار است عزيز محمدي با اين بازيكن صحبت كند. حضور چنين بازيكناني در فوتبال ما مفيد نيست.
سرپرست تيم پيكان در مورد اينكه منظورش اين است كه الونگ با تيمهاي حريف تباني ميكند گفت: من اتهام تباني به بازيكن يا شخصي نميزنم اما اين بازيكن اهمال كاري كرد و براي تيم ما مفيد نبود. ضمن اينكه شنيدهام مسئولان باشگاه پرسپوليس نيز براي فصل آينده با الونگ مذاكره كردهاند و قصد جذب اين بازيكن را دارند.
انتهاي پيام/