محققان سوئدی در مطالعات خود دریافتند کودکانی که از راه لقاح مصنوعی متولد می شوند، نسبت به کودکانی که از راه طبیعی به دنیا می آیند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار دارند.
به نقل از رویترز، ابتلای کودکان متولد شده از لقاح مصنوعی به سرطان، تنها به این دلیل نیست بلکه به دلایل دیگری هم بستگی دارد که از این قبیل می توان به این اشاره کرد که این نوزادان بیش از سایر نوزادان نارس به دنیا می آیند و در هنگام تولد مشکل تنفسی دارند.
به گفته محققان دانشگاه لوند سوئد، احتمال ابتلای کودکان به سرطان از هر ۱۰۰۰ نفر، ۲ نفر است که این آمار در کودکان متولد شده از طریق لقاح مصنوعی به ۳ نفر از هر ۱۰۰۰ نفر می رسد.
محققان در تحقیقات اولیه خود طی ۱ تا ۲۰ سال روی ۱۶۲۸۰ کودک سوئدی که از طریق لقاح مصنوعی به دنیا آمدند، بالا بودن آمار مبتلایان به سرطان را در این گروه از کودکان ثابت کردند به طوری که بر خلاف تصور محققان، ۸ کودک بیش از آن چه که انتظار می رفت به سرطان مبتلا شده بودند.
در این تحقیق انتظار می رفت که ۲۱ کودک دچار سرطان شوند که در پایان مشخص شد ۲۹ نفر با این مشکل مواجه شده اند.
محققان بررسی های دیگری را نیز به همین منوال انجام دادند و در هر تحقیق تعداد کودکان مبتلا به سرطان که به طریقه لقاح مصنوعی به دنیا آمده بودند، بیشتر از حد انتظار بود که این مسئله اتفاقی بودن تحقیق اول را از بین می برد.
در نتیجه محققان به این نتیجه رسیدند که نوزادانی که از راه لقاح مصنوعی متولد می شوند، ۴۲ درصد بیش از سایر کودکانی که به طور طبیعی به دنیا می آیند، به سرطان مبتلا می شوند.
iscanews