0

زانو براي چهار زانو نشستن آفريده نشده است

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

زانو براي چهار زانو نشستن آفريده نشده است

تهران - رييس انجمن جراحان ارتوپدي ايران گفت : زانو در پاي انسان براي اين آفريده نشده است که فرد تا ساعت ها به صورت چهار زانو بنشيند .
زانو براي چهار زانو نشستن آفريده نشده است

دکتر " غلامعلي عکاشه " روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهارداشت : متاسفانه برخي از هموطنان تا ساعت ها چهار زانو مي نشينند که در صورت تداوم، باعث تسريع در تخريب مفصل زانو مي شود و به همين علت جواناني را مي بينيم که با وجود سن پاييني که دارند دچار زانو درد مي شوند.


وي گفت : زانو همچون هر مفصل ديگري در بدن انسان دچار تخريب مي شود و اين تخريب تدريجي نيز اجتناب ناپذير است اما بايد تلاش کنيم تا اين تخريب را به تعويق بياندازيم.


عکاشه با بيان اينکه بسياري از افراد قبل ازسنين کهولت به آرتروز دچار مي شوند، گفت : درد در ناحيه مفصل و ابتلا به آرتروز در سنين 70 و 80 سالگي ايجاد مي شود و بايد حداقل ، افراد را به مرحله اي رساند که زودتر از اين سن دچار درد مفصل نشوند.


اين متخصص ارتوپدي در ادامه ، اضافه وزن ، استفاده نامناسب از اعضاي بدن از جمله زانو ها و همچنين عدم تحرک و ورزش نکردن را از عوامل مهم بروز زود هنگام تخريب مفاصل عنوان کرد.


وي تخريب مفاصل در زنان را بيشتر از مردان عنوان کرد و گفت: زنان به علت وضعيت فيزيولوژيکي از جمله ابتلاء به يائسگي و همچنين زايمان هاي مکرر بيشتر از مردان مستعد تخريب مفاصل در ناحيه لگن ، مچ پا و زانو هستند .


وي در ادامه افزود : از سوي ديگر زنان کمتر از مردان ورزش مي کنند و همچنين چاقي در آنها بيشتر از مردان است و به همين علت بايد تدابيري بيانديشند تا به مشکلات مفاصل در سنين پايين دچار نشوند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 31 اردیبهشت 1390  5:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها