تهران - رييس مركز تحقيقات تغذيه سالمندان دانشگاه تافتس آمريكا گفت :بر اساس تحقيقات اخير در اين كشور، احتمال ابتلا به كمبود آهن در بدن چاق ها بيشتر از افرادي است كه چاق نيستند.
|
|
|
به گزارش ايرنا دكتر ' سيمين نيك بين ميداني ' روز جمعه در حاشيه برگزاري همايش ملي پروبيوتيك و پري بيوتيك ايران در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهارداشت : التهاب مزمني كه در همه جاي بدن چاق ها وجود دارد برروي پروتئين هايي كه كنترل كننده جذب آهن هستند تاثير منفي مي گذارد و باعث مي شود، آهن، در بدن افراد چاق كمتر جذب شود.
ميداني گفت : براساس اين تحقيقات چاقي در جذب ريز مغذي ها نيز تاثير منفي مي گذارد به گونه اي كه به عنوان مثال ميزان ويتامين سي افراد چاق كمتر از كساني است كه چاق نيستند و يا ميزان ويتامين E (اي) و فوليك اسيد در چاق ها نيز كمتر است .
وي در خصوص تعريف افراد چاق گفت : منظور از اين افراد ، كساني است كه داراي BMI (شاخص توده بدن) بالاي 30 هستند و بر اساس اين تعريف مي توان گفت ، حدود 50 درصد مردم آمريكا به چاقي مبتلا هستند .
اين استاد ايراني دانشگاه تافتس آمريكا اظهارداشت : مصرف زياد غذاهاي پرچرب و پركالري از جمله فست فود ها و همچنين مصرف زياد نوشابه هاي گاز دار در آمريكا از جمله عوامل مهم چاقي مردم اين كشور بشمار مي آيد.
نخستين كنگره ملي پروبيوتيك و پري بيوتيك ايران كه روز 28 ارديبهشت در انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور ، گشايش يافت روز جمعه 30 ارديبهشت ماه پايان يافت.