مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با فارس گفت: مصرف گردو برای تنظیم فشارخون و تنظیم قند خون مفید است و از پارکینسون و آلزایمر پیشگیری میکند. او افزود: گردو بهترین منبع منگنز، مس، منیزیم، فسفر، روی، آهن، کلسیم و سلنیوم است. به همین خاطر مصرف آن موجب افزایش قابلیت ارتجاعی رگهای بدن میشود و برای افزایش قدرت ذهن، هوش مفید و تنگی نفس مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: گردو از لخته شدن خون نیز جلوگیری کرده به تنظیم سوخت و ساز در بدن کمک میکند و برای جلوگیری از سنگ کیسه صفرا مفید بوده و از استخوانها محافظت میکند.
صفوی با اشاره به ضرورت گنجاندن گردو در برنامه غذایی کودکان گفت: کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه غذایی آنها کم است، اختلالهایی مانند بیشفعالی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب دارند که مصرف گردو میتواند این مشکلات را تا حدی کاهش داد.