0

شيعي:بي تجربگي من و مشكلات مالي باعث سقوط پيكان شد

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

شيعي:بي تجربگي من و مشكلات مالي باعث سقوط پيكان شد

تهران- مديرعامل باشگاه پيكان قزوين گفت: بي تجربگي من در فوتبال و مشكلات مالي در جذب بازيكنان عامل اصلي سقوط تيم به ليگ دسته اول بود.
شيعي:بي تجربگي من و  مشكلات مالي باعث سقوط  پيكان شد

محمود شيعي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، در خصوص دلايل سقوط پيكان تصريح كرد: تيم ما عملا در 34 هفته ميهمان بود. ما شرايط سختي براي برگزاري مسابقات و تمرينات داشتيم و در قزوين غريبه بوديم.

وي ادامه داد: يكي ديگر از عوامل سقوط به خود من بر مي گردد. مديريت فوتبال شرايط و شيوه خاص خود را مي طلبد. من تجربه و آگاهي كافي نداشتم و با پشتوانه هشت ماه مديريت نتوانستم كاري براي اين تيم انجام دهم.

مديرعامل باشگاه پيكان از مشكلات مالي هم به عنوان يكي ديگر از دلايل ناكامي پيكان نام برد و تاكيد كرد: ما در برابر بسياري از باشگاه ها بودجه كافي براي جذب بازيكنان نداشتيم و تيم آنطور كه بايد و شايد بسته نشد. ضمن اينكه انجام مسابقات در قزوين بر عهده ما بود و تمام مسائل مالي به پاي ما تمام مي شد.

شيعي با اشاره به تعويض چند مربي در پيكان، يادآور شد: شما مي دانيد كه ما در اين فصل سه مربي عوض كرديم. همين مسائل باعث شد افت و خيز زيادي در تيم بوجود آيد.

وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا فكر نمي كنيد حميد عليدوستي دير از مربيگري پيكان بركنار شد؟ گفت: قصد ما اين بود تا با فرصت دادن به عليدوستي از شرايط بحراني خارج شويم ولي سرانجام هيات مديره به اين نتيجه رسيد كه سرمربي را عوض كنيم.

مديرعامل پيكان در خصوص برنامه بعدي باشگاه پيكان براي فصل بعد، گفت: ما بايد هر چه سريعتر خودمان را جمع كنيم. بايد جلسه هيات مديره زودتر برگزار شود و تصميمات مهم را مطرح كنيم.

شيعي ادامه داد: ما بايد كارمان را براي فصل بعد آغاز كنيم تا بتوانيم مجددا به ليگ برتر صعود كنيم. قطعا اگر بين حضورمان در ليگ برتر و دسته اول فاصله بيافتد كارمان براي بازگشت سخت تر مي شود.

وي درباره سياست باشگاه براي حفظ بازيكنان و سرمربي براي فصل بعد، تصريح كرد: تعدادي از بازيكنان جوان پيكان با ما قرارداد دو ساله دارند و سال آينده كار را با آنها ادامه مي دهيم. تعداد ديگري از بازيكنان هم غير مستقيم اعلام كرده اند در پيكان نمي مانند.

شيعي در باره ادامه همكاري ضيايي، سرمربي تيم پيكان گفت:اين موضوع به تصميم هيات مديره بر مي گردد.

تيم فوتبال پيكان روز گذشته با شكست برابر پرسپوليس به ليگ دسته اول سقوط كرد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 31 اردیبهشت 1390  4:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها