0

جلالي: بازيكنان مستعدي به تيم ملي دعوت شده‌اند

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

جلالي: بازيكنان مستعدي به تيم ملي دعوت شده‌اند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولادخوزستان گفت: بايد نگاه به ليست تيم ملي مثبت باشد چون از بازيكنان مستعدي دعوت شده است.

مجيد جلالي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره ليگ دهم و شرايطي كه فولاد سپري كرد، اظهار داشت: شروع سختي داشتيم اما در پايان به جاي خوبي رسيديم. در چهار بازي پاياني توانستيم 10 امتياز بگيريم. در دور برگشت فكر مي كنم نايب قهرمان شديم. بهترين خط حمله ليگ و آقاي گل از فولاد است و كسب اين عناوين برازنده فوتبال خوزستان است.

وي در مورد اينكه چرا فولاد با اين پتانسيل براي قهرماني در ليگ برنامه اي نداشت، گفت: بايد واقع بين باشيم. ما از پتانسيل خود 100 درصد استفاده كرديم. در ابتداي فصل سياست باشگاه اين بود كه جوانگرايي كنيم و به همين دليل فقط نام 16 بازيكن را به سازمان ليگ ارسال كرديم و بقيه از بازيكنان جوان و اميد خود استفاده كرديم و اكنون توانستيم بازيكنان جوان خوبي را به ليگ معرفي كنيم. اكنون دو بازيكن در تيم ملي و سه بازيكن در تيم اميد داريم.

جلالي در مورد حضور بازيكنان ملي پوش در اردوي تيم ملي درحالي كه در جام حذفي بازي دارند، عنوان كرد: از باشگاه خواسته ام با فدراسيون رايزني كند تا بازيكنان‌مان را داشته باشيم. حرف ما غير منطقي نيست. براي ما هنوز فصل تمام نشده است. تاجايي كه من اطلاع دارم از تيم هاي سپاهان و پرسپوليس هم بازيكن دعوت نشده است. انتظار داريم كه اين همكاري با ما هم شود.

سرمربي فولاد در ادامه به فارس گفت: از سه بازيكني كه به تيم اميد دعوت شده اند بختيار رحماني به شدت مصدوم است و آرش افشين هم روز گذشته مصدوم شد و من او را تعويض كردم. به هر حال منتظر هستيم تا با فدراسيون صحبت كنيم.

جلالي در پاسخ به اين سوال كه براي فصل بعد به باشگاه فولاد برنامه داده يا خير گفت: هنوز برنامه اي نداده ام. فعلا مي خواهيم فصل را به خوبي تمام كنيم. من مشكلي براي ماندن ندارم و فقط شفاهي با آنها صحبت كرده ام.

وي در مورد ليست تيم ملي اظهار داشت: بازيكنان جديدي دعوت شده اند كه همگي آنها از با استعدادهاي ليگ بودند. هميشه مي دانستم كه اين بازيكنان مستعد هستند اما كسي آنها را دعوت نمي كرد. به نطر من به اين ليست بايد ديد مثبت داشت. اميدوارم نگاه به اين بازيكنان صرفا دعوت نباشد و از آنها استفاده شود.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 31 اردیبهشت 1390  3:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها