0

بصيرت: نويدكيا از مراسم سال گذشته كينه به دل گرفته است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

بصيرت: نويدكيا از مراسم سال گذشته كينه به دل گرفته است

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: محرم نويدكيا به دليل اينكه سال گذشته جام را به او ندادند كينه به دل گرفته است.

مجيد بصيرت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد جشن قهرماني روز گذشته در ورزشگاه انقلاب كرج اظهار داشت: به نظر من مراسمي كه روز گذشته انجام شد خيلي بهتر از سال گذشته بود. البته هميشه ايراداتي هست اما همين كه در حال رو به جلو حركت كردن هستيم، نشانه خوبي است.

وي در اين خصوص كه گفته مي شود كي‌روش را به دليل نديدن مراسم جشن قهرماني كه معمولا با بي‌نظمي همراه است به ورزشگاه انقلاب دعوت نكردند، گفت: سرمربي تيم ملي بايد با همه شرايط فوتبال ايران آشنا شود و به همين دليل فكر مي كنم اگر ايشان هم ديروز در ورزشگاه انقلاب حضور داشت بهتر بود.

سرپرست تيم سپاهان در ادامه در پاسخ به اين سوال كه چرا محرم نويدكيا به عنوان كاپيتان تيم حاضر نشد جام قهرماني را بالا ببرد، گفت: او از سال گذشته كه به دليل شلوغي و بي نظمي جام را به او ندادند و معلوم نشد با دست چه كسي بالا رفت، ناراحت بود. خودش هم مصاحبه كرد و گفت از سال پيش كينه به دل گرفته و ناراحت است. من هم مي گويم سال گذشته در واقع فدراسيون و سازمان ليگ مقصر نبودند و اين شلوغي در كنار سكو بود كه باعث ايجاد هرج و مرج شد.

بصيرت در اين خصوص كه چرا امير قلعه نويي در كنار جام حضور نداشت، گفت: نمي دانم. بهتر است از خودشان بپرسيد. امير قلعه نويي معمولا در اين مراسم حاضر نمي شود.

سرپرست تيم سپاهان تصريح كرد: من در مراسم جشن فرصت دو دقيقه اي نصيبم شد كه با سعيدلو و استاندار اصفهان در مورد ورزشگاه نقش جهان صحبت كنم و از‌ آنها بخواهم كه اين ورزشگاه را آماده كنند. استاندار اصفهان اعلام كرد مديريت ادامه ساخت پروژه به استانداري واگذار شده و هر چه سريع تر اين ورزشگاه آماده مي شود.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 31 اردیبهشت 1390  3:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها