0

مانچيني: مي‌توانيم بابت ‌رونالدو 200 ميليون پوند بپردازيم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

مانچيني: مي‌توانيم بابت ‌رونالدو 200 ميليون پوند بپردازيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي گفت: در شرايطي هستيم كه راحت مي‌توانيم براي جذب كريستيانو رونالدو 200 ميليون پوند هزينه كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي‌استار، روز جمعه مهم‌ترين خبري كه در ارتباط با ‌آبي‌هاي شهر منچستر انتشار يافت، ابراز علاقه سيتي‌ها براي جذب ستاره پرتغالي حال حاضر رئال‌مادريد و اسبق منچستريونايتد در ازاي 150 ميليون پوند بود.

پس از اين اعلام اين خبر تحليل‌هاي متفاوتي در سطح رسانه‌ها صورت گرفت. كارشناسان چنين انتقالي را بعيد تلقي كردند ولي روبرتو مانچيني مجبور شد خيلي سريع واكنش نشان دهد.

سرمربي من‌سيتي گفت: حرف منچسترسيتي شوخي نيست. پتانسيل مالي تيم به حدي است كه مي‌توانيم به راحتي بودجه‌اي بالغ بر 200 ميليون پوند را بابت انتقال كريس رونالدو از جمع كهكشاني‌ها خرج كنيم.

وي افزود: خوشبختانه يكي از ويژگي‌هاي بسيار عالي باشگاه من‌سيتي آن است كه مديرانش،‌ خواسته‌هاي سرمربي را تحقق مي‌بخشند. وقتي پس از برتري در فينال جام حذفي گفتم دوست دارم رونالدو را در تيمم داشته باشم، باشگاه به سرعت وارد عمل شد و چنين پيشنهادي را ارائه كرد.

مربي يك سال‌و ‌نيم گذشته منچستري‌ها افزود: علاوه بر كريس، اظهار علاقه كردم مسي، فابرگاس و اينيستا را هم در تيمم داشته باشم ولي بعيد مي‌دانم با توجه به سختي‌هاي كار و ممانعت رقبا، همه اين فوق‌ستاره‌ها را در اختيار گيرم.

مانچيني تصريح كرد: بازهم تكرار مي‌كنم آنچه از طرف ما در مورد كريس،‌ مطرح شد،‌ بلوف نبود و جنبه شوخي نداشت. با اين حال شخصا احتمال زيادي نمي‌دهم رونالدو خود تمايلي به ترك مادريد داشته باشد.

ستاره 25 ساله رئال، در تاريخ 26 ژوئن سال 2009 در ازاي 80 ميليون پوند از من‌يونايتد راهي رئال‌مادريد شد تا گران‌قيمت‌ترين بازيكن جهان شود.

انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 31 اردیبهشت 1390  3:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها