0

فتح الله زاده:ملاقات من با قلعه نويي نبايد کسي را ناراحت کند

sina_samand2002
sina_samand2002
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 125

فتح الله زاده:ملاقات من با قلعه نويي نبايد کسي را ناراحت کند

سرپرست باشگاه استقلال گفت: دو روز ديگر به تهران مي آيم و تيم را براي فصل آينده جمع مي کنيم.

''علي فتح الله زاده'' تصريح کرد: هنوز فهرستي را از کادر فني براي جمع کردن تيم فصل آينده نگرفته ام. دوشنبه به تهران مي آيم و در مشورت با کادر فني کار را براي مذاکره با بازيکنان شروع مي کنم.تيم ما تغيير زيادي نخواهد داشت. هدف اصلي حفظ اسکلت تيم است و فقط در چند پست که احساس نياز مي کنيم بازيکن مي گيريم.
وي به اشاره به نايب قهرماني استقلال تاکيد کرد: قهرماني براي ما دور از دسترس نبود. اگر به عنوان مثال تراکتورسازي را شکست مي داديم الان قهرمان بوديم. به هر حال با شرايطي که ما در ابتداي فصل داشتيم از عملکرد کادر فني راضي هستم و کار را با مظلومي براي فصل آينده هم ادامه مي دهيم.
سرپرست باشگاه استقلال در خصوص حضور اين تيم در جام حذفي افزود: ما درآستانه فينال جام حذفي هستيم. بازيکنان به ما قول داده اند که در اين مسابقات قهرمان شوند تا حداقل يک جام به دست آوريم.
فتح الله زاده با تاکيد بر اينکه با امير قلعه نويي مذاکره اي نداشته است،گفت: قلعه نويي با سپاهان قراداد دارد و ظاهرا قراردادش را تمديد مي کند. ما با وجود حواشي فراواني که براي مظلومي ايجاد شد از او حمايت کرديم و با توجه به اينکه قرادادمان دو ساله است با اين مربي فصل بعد هم کار مي کنيم. وي ادامه داد: حاشيه سازان از ابتداي فصل تصور مي کردند مظلومي با چند باخت در هفته هاي هفتم يا هشتم کارش با استقلال تمام مي شود، ولي خوشبختانه اين مشکلات پيش نيامد. مربيگري در استقلال سخت است و خوشحالم مظلومي که براي اولين بار هدايت استقلال را بر عهده داشت، موفق بود.
سرپرست باشگاه استقلال در خصوص ملاقات هاي مکرر با امير قلعه نويي و ايجاد شائبه حضور اين مربي در استقلال، خاطرنشان کرد: من با قلعه نويي در سال جديد فقط دو بار ديدار کرده ام. ملاقاتهاي من و قلعه نويي دور از چشم ديگران نيست که بخواهم آنرا کتمان کنم. فتح الله زاده افزود:جلسات من و قلعه نويي مخصوصا پنهاني نيست. اگر بخواهم مي توانم 10 جلسه با او برگزار کنم و هيچکس متوجه نشود، اما هدف من اين است که تفکرات را عوض کنم. مي خواهم ظرفيتها را تغيير دهم که اگر مديرعامل يک تيم با سرمربي سابق آن تيم صحبت کرد کسي ناراحت نشود.
وي تاکيد کرد: هميشه مي خواهم رابطه ام با تمام استقلالي ها خوب باشد. همانطور که اين فصل بسياري از پيشکسوتان استقلال همچون مظلومي ها،‌پورحيدري، حجازي، فريبا و غيره را در استقلال کنار هم جمع کردم. اين حمايت را بايد به فال نيک گرفت. معمولا روساي کميته فني براي سرمربيان يک تهديد و آلترناتيو دائمي هستند، ولي با توجه به رفاقتي که در تيم ما بوجود آمده رئيس کميته فني از سرمربي اينچنين حمايت مي کند.

شنبه 31 اردیبهشت 1390  1:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها