بصيرت: نويدكيا از مراسم سال گذشته كينه به دل گرفته است
بصيرت: نويدكيا از مراسم سال گذشته كينه به دل گرفته است
سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: محرم نويدکيا به دليل اينکه سال گذشته جام را به او ندادند کينه به دل گرفته است.
|
|
|
مجيد بصيرت در مورد جشن قهرماني روز گذشته در ورزشگاه انقلاب کرج اظهار داشت: به نظر من مراسمي که روز گذشته انجام شد خيلي بهتر از سال گذشته بود. البته هميشه ايراداتي هست اما همين که در حال رو به جلو حرکت کردن هستيم، نشانه خوبي است.
وي در اين خصوص که گفته مي شود کيروش را به دليل نديدن مراسم جشن قهرماني که معمولا با بينظمي همراه است به ورزشگاه انقلاب دعوت نکردند، گفت: سرمربي تيم ملي بايد با همه شرايط فوتبال ايران آشنا شود و به همين دليل فکر مي کنم اگر ايشان هم ديروز در ورزشگاه انقلاب حضور داشت بهتر بود.
سرپرست تيم سپاهان در ادامه در پاسخ به اين سوال که چرا محرم نويدکيا به عنوان کاپيتان تيم حاضر نشد جام قهرماني را بالا ببرد، گفت: او از سال گذشته که به دليل شلوغي و بي نظمي جام را به او ندادند و معلوم نشد با دست چه کسي بالا رفت، ناراحت بود. خودش هم مصاحبه کرد و گفت از سال پيش کينه به دل گرفته و ناراحت است. من هم مي گويم سال گذشته در واقع فدراسيون و سازمان ليگ مقصر نبودند و اين شلوغي در کنار سکو بود که باعث ايجاد هرج و مرج شد.
بصيرت در اين خصوص که چرا امير قلعه نويي در کنار جام حضور نداشت، گفت: نمي دانم. بهتر است از خودشان بپرسيد. امير قلعه نويي معمولا در اين مراسم حاضر نمي شود.
سرپرست تيم سپاهان تصريح کرد: من در مراسم جشن فرصت دو دقيقه اي نصيبم شد که با سعيدلو و استاندار اصفهان در مورد ورزشگاه نقش جهان صحبت کنم و از آنها بخواهم که اين ورزشگاه را آماده کنند. استاندار اصفهان اعلام کرد مديريت ادامه ساخت پروژه به استانداري واگذار شده و هر چه سريع تر اين ورزشگاه آماده مي شود.
|
شنبه 31 اردیبهشت 1390 1:48 PM
تشکرات از این پست