به گزارش خبرگزاري فارس از جهرم، محمدكاظم تدين صبح امروز در همايش «قرآنپژوهي و طب» اظهار داشت: بررسي اعجاز علمي قرآن كريم در مورد ابعاد ناشناخته انسان، سنت حسنهاي است كه از ديرباز پديد آورنده شاخههاي مختلفي در علوم اسلامي بوده است و ظهور و گسترش طب اسلامي نيز در همين مقوله ميگنجد.
وي افزود: انسان در تعريف قرآني خود، تنها آفريدهاي است كه به خاطر جامعيت وجوديش ميتواند حامل عشق و طلب باشد و با استمداد از وحي الهي از يك طرف و تكيه بر حق انتخاب و تعقل خود از سوي ديگر، در مسير سعادت گام بردارد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي جهرم در ادامه ابراز داشت: در اين ميان فهم و شناخت عميق و دقيق از تعاليم و آموزههاي كلام خداوند، راهگشاي مسائل پيچيده و غامضي است كه در اين طريق، بشر با آن مواجه ميشود.
وي ادامه داد: در عصر حاضر نيز مباحث پيچيده و غامض پزشكي سئوالات و پرسشهاي بيشماري پديد آورده است كه يافتن جوابهايي در خور آن از حوزه عقل و خرد انساني خارج است.
تدين اضافه كرد: مباحثي مانند تغيرات و مداخلات ژنتيك در ساختارهاي انساني، درمانهاي نوين در حوزههاي كمكباروري و همچنين بحث اخلاق پزشكي و حقوق بيماران از جمله مواردي است كه گرهگشائي از آنها نيازمند مدد جستن از تدبير حكيمانه پروردگار و آيات نوراني مصحف شريفي است كه محاسن و مكارم اخلاق را به عنوان سرلوحه چگونه زيستن تبيين كرده است.
اين مسئول با بيان اينكه دنياي امروز دنياي تنهايي و استرس ناشي از آن به عنوان بيماري قرن است، خاطرنشان كرد: سلامت روان، گمشدهاي است كه بشريت در جستجوي يافتن آن بوده و بهرهگيري از تعاليم نوراني قرآن كريم و تمسك به ياد خداوند، مرهم شفابخشي است كه مانند تكيهگاهي مستحكم و قابل اعتماد روح و روان بشر را به يگانگي و وحدت ميرساند و دواي آلام انسان امروز است.
انتهاي پيام/ب20