خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فرانسه و مدافع منچستريونايتد به جنجال خبري يك رسانه اسپانيايي پاسخ داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اكيپ، پاتريس اورا 2 روز پس از آنكه در روزنامه مترو گزارش شد 9 سال قبل در آستانه ورود به تيم بارسلونا بوده و به خاطر گرفتاريهاي مالي شديد، حتي براي تحقق چنين انتقالي، لحظهشماري ميكرده، پاسخ داد: آنچه در گزارش مذكور به چاپ رسيده، منطبق با واقعيت نيست.
وي افزود: من از همان زماني كه سن كمي داشتم، ميل فراوان به حضور در منچستر در وجودم موج ميزد. هميشه در روياهايم تصور ميكردم به آنچه كه آرزويش را دارم، يعني بازي در اولدترافورد خواهم رسيد، اما نه فقط من بلكه براي همه انسانها چنين قانوني هست كه در همه لحظات به خواسته خود سريع نميرسند.
اين بازيكن ادامه داد: آنهايي كه در اطراف من در زمان حضور در نيس بودند، ميتوانند ادعاي مرا را تاييد كنند. زيرا همان موقع كه با پيشنهاد بارسلونا مواجه شدم، اينترميلان هم مرا ميخواست، ولي به حضور در ايتاليا اصلا فكر نميكردم.
وي ادامه داد: به مديران وقت باشگاهم، همان زمان گفتم اگر بخواهيد مرا به اينترميلان واگذار كنيد، اين كار را نخواهم كرد. چون در اين صورت در تيم ميمانم، ولي اگر بخواهيد به منچستريونايتد واگذارم كنيد، با تمام وجود از اين انتقال استقبال ميكنم. آنوقت تيم نيز هم ميتواند از انتقالم بيش از 5 ميليون يورو سود ببرد.
اورا تاكيد كرد: همين حرفم، مشخص ميكند چقدر شيفته حضور در منچستريونايتد بودم. اكنون نيز بسيار خوشحالم سرنوشت به گونهاي در مورد من رقم خورد كه با پيشنهاد تيم پرافتخار انگليس و اروپا مواجه شوم .
*حرفهاي كه باعث جنجال شد
ستاره خط دفاعي منچستر با بيان اظهارات فوق در حقيقت مقابل اظهارات برخي از دوستانش درگزارش روزنامه مترو واكنش نشان داد.
اين موضوع بحثانگيز از آنجا آغاز شد كه دوستان نزديكش فاش كردند در سال 2002 با دريافت مبلغ 5 هزار پوند حاضر به انتقال به بارسلونا شد.
او در آن زمان عضو تيم نيس فرانسه بود و بهخاطر وضع مالي نهچندان مناسب خانوادهاش حاضر شده بود تنها با دريافت 6 هزار يورو به بارسلونا برود.
يكي از دوستان اورا به خبرنگاران نشريه مذكور گفت كه اورا حتي چمدانش را بسته بود و براي سفر به كاتولونيا آماده ميشد تا اينكه يكي از وكلاي باشگاه منچستريونايتد در تماسي كه داشته از وي خواسته تا صبر كند شايد بتواند با مبلغ بهتري او را خريداري كند.
او براي رسيدن به اردوي شياطين سرخ بريتانيا متحمل زحمات زيادي شد؛ اما در نهايت و پس از گذشت چند سال خانه فرانسوي خود را به مقصد شهر منچستر ترك كرد و امروز يكي از ثروتمندترين جوانان فرانسوي در نسل خود به شمار ميرود.
پاتريك خود را در آستانه ديدار با بارسلونا ميبيند تيمي كه شايد در صورت عدم تماس يك وكيل، امروز پيراهن آن را بر تن داشت و اجازه نميداد خبري از درخشش ليونل مسي در روزنامههاي كاتولونيا چاپ شود.
انتهاي پيام/