0

ريمانيچ: تركيب اصلي تيم ملي هندبال را بازيكنان حاضر در گوانگجو تشكيل مي‌دهند

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

ريمانيچ: تركيب اصلي تيم ملي هندبال را بازيكنان حاضر در گوانگجو تشكيل مي‌دهند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي هندبال ايران گفت: شاكله اصلي تيم ملي را بازيكنان حاضر در بازي هاي آسيايي گوانگجو تشكيل خواهند داد.

به گزارش باشگاه خبري فارس«توانا»، نشست خبري ايويكا ريمانيچ، سرمربي تيم ملي هندبال پنج شنبه با حضور جلال كوزه گري، رئيس فدراسيون هندبال، سعيد مرادي، دبير فدراسيون، رجايي، رئيس كميته بين الملل فدراسيون هندبال و اصحاب رسانه برگزار شد.

ريمانيچ در ابتداي صحبت هاي خود درمورد سوابقش اظهار داشت: مربي جواني نيستم و 55 ساال سن دارم. در دوران جواني ام در يوگسلاوي سابق هندبال بازي مي كردم و بازيكن بودم. وقتي به سن 20 سالگي رسيدم هدايت تيمي از كودكان را برعهده گرفتم.

وي ادامه داد: 28 ساله بودم كه به نروژ رفتم و هم اكنون 27 سال است كه در سطوح بالا مربيگري مي كنم. مربي 5 تيم ملي بوده ام؛ تيم هاي ملي نروژ، ژاپن، عربستان(3ماه) و تيم ملي زنان اتريش و اسلووني از جمله تيم هايي هستند كه در آنها مربيگري كرده ام.

ريمانيچ با بيان اينكه به اندازه كافي تجربه دارم بيان كرد: فكر مي كنم همين موضوعات كافي باشد تا بتوانم در ايران موفق باشم. زماني كه در ژاپن فعاليت مي كردم و مسابقات آسيايي در دوحه برگزار مي شد با تيم ايران از نزديك آشنا شدم. هندبال آسيا را پيگيري مي كردم و بايد اعلام كنم نتيجه اي كه تيم ايران در بازي هاي آسيايي گوانگجو كسب كرد موجب تعجبم شد.

سرمربي تيم ملي هندبال ايران با بيان اينكه در هفته گذشته از چند باشگاه اصفهاني بازديد كردم خاطرنشان كرد: پتانسيل هندبال ايران را ديده ام و بايد روي پتانسيل ها بيش از پيش كار كنيم؛ اين يكي مواردي بود كه باعث شد با فعاليت در ايران موافقت كنم. با شناختي كه پيدا كرده ام فكر مي كنم تيم ملي خوبي داشته باشيم.

مربي 55 ساله كرواتي الاصل ايران درمورد تيم هاي پايه افزود: اگر برنامه اي براي نوجوانان و جوانان نداشته باشيم نمي توانيم تيم ملي بزرگسالان خوبي داشته باشيم كه البته اين نظر مديريت است كه من تا چه اندازه به آنها كمك كنم.

ريمانيچ با اشاره به حضور ايران در پيكارها المپيك گفت: مربي هستم كه مي خواهم هميشه شماره يك باشم و سعي مي كنم كه بازيكنان را هم در همين راستا انتخاب كنم، اما معتقدم صحبت در خصوص حضور ايران در مسابقات المپيك خيلي زود است، چراكه ابتدا بايد تلاش كنيم به كره جنوبي برسيم و پس از آن به المپيك فكر كنيم.

وي با تاكيد بر اينكه هدف ما نزديك شدن به كره جنوبي است و پس از آن حضور در المپيك درخصوص انتخاب دستيارانش خاطرنشان كرد: هنوز درخصوص دستيارانم صحبتي با فدراسيون نكرده ام،اما فكر مي كنم كه ايراني خواهند بود. براي نخستين بار مي خواهم از مربي دروازه بان ها و مربي بدنساز حرفه اي استفاده كنم كه تمام اينها را مقدار بودجه فدراسيون قطعي خواهد كرد.

سرمربي تيم ملي هندبال ايران نخستين هدفش را تبديل كردن ايران به برترين تيم منطقه عنوان كرد و گفت: نخستين مطلب نزديك شدن باشگاه ها به تيم ملي است و بايد شرايطي ايجاد كنيم كه افكار مربيان باشگاهي به افكار مربي تيم ملي نزديك شود. تغيير تاكتيك يه اتفاق كوچك است كه مي خواهم آن را در تيم ايران ايجاد كنم و اصلاً نبايد منتظر يك انقلاب در سبك بازي ايران باشيد.

ريمانيچ افزود: در قدم اول تصميم دارم دفاع سختي را پي ريزي كنم و در ضدحمله هم با يك انضباط كاري و گروهي تمام بازيكنان تيم شركت كند، كه معتقدم اين برنامه ها خيلي اختصاصي نيست، اما يك پله رو به جلو و پيشرفته است.

وي با اشاره به شركت در تمام تورنمنت ها و مسابقات بين المللي اظهار داشت: شركت در مسابقات بين المللي به تيم كمك مي كند و حتي در تورنمنت هاي غيررسمي و دوستانه هم بايد شركت كنيم، چرا كه يكي از علل موفقيت تيم ملي كره اين است كه هيچ كدام از مسابقات بين المللي را از دست نداده است.

مربي 55 ساله كرواتي الاصل ايران گفت: بايد سعي كنيم با تيم ملي كرواسي كه قهرمان جهان است ارتباط برقرار كنيم و از آنها ترسي نداشته باشيم. ايران تيم جواني دارد و بايد در تمام مسابقات شركت كند.

ريمانيچ بحث هاي رواني را يكي از مهم ترين عوامل براي موفقيت مربيان دانست و افزود: روانشناسي مهم ترين راه برقراري ارتباط يك مربي با بازيكنان است و 50 درصد مربيگري را تشكيل مي دهد. من توانايي اين را دارم كه به تيم ملي ايران در اين زمينه كمك كنم و انتظاري جز اين نبايد از من داشت.

سرمربي تيم ملي هندبال ايران خاطرنشان كرد: مربي سطح بالايي هستم، اما هيچ را تضمين نمي كنم، چراكه معتقدم تمام شرايط بايد فراهم باشد و همه به فكر موفقيت ايران باشند.

وي درمورد سرعتي يا قدرتي بودن بازيكنان ايران تصريح كرد: جواب دادن به اين سوال در شرايط كنوني عاقلانه نيست، اما بايد اعلام كنم ايران چند بازيمن در سطح اروپا دارد، به عنوان مثال سجاد استكي، ايمان جمالي، علي موسوي، سعيد برخورداري بازيكناني هستند كه توان بازي در ليگ هاي معتبر اروپا را دارند. بايد صادقانه بگويم كه تعجب كردم كه چنين بازيكناني را در ايران ديدم و معتقدم اين بازيكنان بايد انگيزه كافي داشته باشند تا به خودباوري برسند.

ريمانيچ در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري فارس مبني بر اسكلت اصلي تيم ملي تصريح كرد: شاكله اصلي تيم ملي من را بازيكنان حاضر در گوانگجو تشكيل خواهند داد و ممكن است چند بازيكن را هم از تيم جوانان به آن اضافه كنيم.

مربي كرواتي الاصل ايران گفت: هر مربي مي خواهد موارد جديدي را وارد محيط فعاليتش بكند و من هم مي خواهم موارد جديدي را وارد ايران كرده و البته آنها را حفظ كنم. عقيده دارم مي توان خيلي از چيزها را تغيير داد و آنها را بهتر كرد.

وي با بيان اينكه بايد به فكر صادرات بازيكن باشيم عنوان كرد: با اين كار تازه مي توانيم ادعا كنيم كه به كره جنوبي نزديك شده ايم و بايد با ژاپن بجنگيم.

ريمانيج 5 عامل موفقيت را به شرح نام برد كه ابتدا تيم خوب، سپس انگيزه لازم، تجربيات بين المللي،تركيب و ارنج مناسب و سازماندهي و مديران عواملي هستند كه موجب موفقيت مربيان مي شود و گفت: ممكن است اين موارد در آينده تغيير پيدا كند. اگر تيم بازيكنان خوبي نداشته باشد موفقيت حاصل نمي شود.

انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

جمعه 30 اردیبهشت 1390  1:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها