خبرگزاري فارس: مليپوش تكواندوي بانوان كه در آستانه اعزام به مسابقات جهاني از تيم خط خورد، گفت: من تمرين سنگين را به راحتي ميپذيرفتم، اما تنبيه و توهين را قبول نميكردم.
دينا پوريونس در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس "توانا "، اظهار داشت: سه ماه در اردو بوديم و سپس به آلمان سفر كرديم و در اين مدت هيچ مشكلي وجود نداشت و به گفته مربي كرهاي من بهترين بازيكن تيم ملي بودم، اما از 3 فروردين تا 3 ارديبهشت كه تمرينات ما پس از تعطيلات عيد از سر گرفته شد، وي مرتب 9 ساعت در روز به ما تمرين ميداد كه اعتراض مداوم بازيكنان به شيوه تمرين را در پي داشت.
وي با بيان اينكه همه بازيكنان جز من، به دليل شيوه تمرين مربي كرهاي انصراف خود را از تمرين اعلام كردند، ادامه داد: اعضاي تيم ملي با ذوالقدر تماس گرفتند كه سر تمرين بيايد و همگي امضا كردند كه از اردوي تيم ملي انصراف ميدهند. اما من گفتم حاضرم اين شرايط را تحمل كنم؛ هر چند همه ميدانستيم كه شيوه تمريني وي اشتباه است، اما من يك بازيكن بودم و وظيفهام تنها تمرين كردن بود و به من ربطي نداشت كه چه طور تمرين ميدهد.
تكواندوكار بانوان ايران گفت: حدوداً يازده فروردين كه پنج نفر در اردو مانده بوديم، مجدداً چهار نفر از بازيكنان انصراف دادند. ذوالقدر به آنها گفت بايد اين شرايط را تحمل كنيد و اگر نميتوانيد ديگر سر تمرين برنگرديد و اين باعث شد تا مجدداً تمرينات را از سر بگيريم.
پوريونس با بيان اينكه مربي كرهاي 9 ساعت در روز تمرين ميداد و عين 9 ساعت من را به بهانههاي مختلف كتك ميزد، تشريح كرد: يك روز اگر وزنم 100 گرم بالا بود، موهايم را ميكشيد؛ از پشت با كتاني به كتف آسيب ديدهام ضربه ميزد. كتفم قبل از تمرينات شديد بدني وي چندان درد نميكرد. پزشك تيم به او گفته بود اجازه دهد يك هفته وزنههاي دست را سبكتر بزنم. وي با وجود موافقت، وزنههاي سنگينتري به من ميداد و كاري ميكرد كه فشار بيشتري به دستم وارد شود. در مواقعي كه حواسم نبود براي نشان دادن يك حركت، غافلگيرانه از پشت به كتفم ضربه ميزد و وانمود ميكرد كه عمدي نبوده است.
وي اضافه كرد: موهايم را ميكشيد. فكر نميكنم در شأن يك مربي تيم ملي باشد كه چنين كارهايي انجام دهد. با بقيه بازيكنان چنين رفتاري نداشت تنها يك بار پريسا فرشيدي را دعوا كرد كه فرشيدي در مقابل او ايستاد و به او اعتراض كرد. ديگر جرأت نكرد به آنها حرفي بزند؛ اما چون من در مقابل او نميايستادم و ميدانست سن من از همه پائينتر است، خيلي سوء استفاده كرد.
ورزشكار 19 ساله لنگرودي با بيان اينكه دليل كتكهايش را نميفهميدم، ادامه داد: به بهانههاي مختلف مرا تنبيه ميكرد. بابت مسائل پيشپا افتاده اقدام به تنبيه من ميكرد. هيچ وقت مرا تشويق نميكرد؛ در صورتي كه قبل از آلمان من بهترين بازيكنش بودم و حتي وقتي فدراسيون از او خواست تا سه نفر برتر تيم را معرفي كند، اسم من در ميان اين فهرست سه نفره به چشم ميخورد. چه طور تا قبل از آلمان من بهترين بودم، اما از 3 فروردين رفتارش 180 درجه با من تغيير كرد؟ نميدانم كسي چيزي به او گفته يا دليل ديگري داشته كه رفتار زنندهاي با من داشت. وقت استراحت هم رفتار خوبي با من نداشت و مرا كتك ميزد.
دينا پوريونس با بيان اينكه اعتراضم را به عامري، پزشك تيم اعلام كردم، گفت: او سه يا چهار بار سر تمرين حاضر شد. گفتم كه شرايط واقعاً براي من سخت است، اما پاسخ عامري به من اين بود كه "مربي ميخواهد آتشفشان درونت را روشن كند. ميگفت مربي كرهاي دوستت دارد. من با او صحبت كردهام و اين طور گفته است ". فكر نميكنم كسي با كتك زدن خوب شود. علاوه بر آن هر كس شيوه خاصي دارد من آدمي نيستم كه با كتك خوردن پيشرفت كنم. تمام تلاشم را ميكردم و مرا از بين هشت نفر در وزن يك و دو انتخاب كرد. نعمتي كه قهرمان آسيا است، در وزن من حضور داشت، وجود اين وي را خط زد و مرا انتخاب كرد؛ پس من بهتر از ساير ورزشكاران اين وزن بودم .
وي با اعلام اين كه حدود دو روز پيش بازيكنان از اردوي تيم ملي انصراف دادهاند و با تهديد پولادگر به محروميت دو ساله از تمام ميادين بينالمللي به تمرينات بازگشتهاند، خاطرنشان كرد: همه بازيكنان از اردو انصراف دادند ولي من هيچ وقت انصراف ندادم؛ با وجود اينكه تمرينات بسيار سنگين بود و تا ساعت يازده شب به من تمرين ميداد. به هر حال اين مربي بود كه فدراسيون گذاشته بود و شيوه تمريني او به من ربطي نداشت؛ اما تنبيه و توهينهاي او بسيار زننده بود.
تكواندوكار جوان بانوان ايران ادامه داد: حسيني ميديد كه مربي دارد مرا ميزند، اما ميگفت "براي تأكيد ميزند ".پاهايم همه كبود است و از آنها عكس دارم. مگر ميشود يك مربي تمام اين كارها را بكند و كسي هم چيزي نگويد.
دينا پوريونس با بيان اينكه مسئولان بايد پيگير كار من باشند، افزود: كتف من آسيب ديده و در صورت عدم بهبود، جراحي خواهد شد؛ چه كسي تاوانش را ميدهد؟ يك بار گفتند "دكتر تيم گفته دينا تمارض كرده "؛ در صحبت با پدرم گفتند "پزشك تيم گفته اعزامش نكنيد چون آسيب ديدگياش خيلي شديد بوده "؛ در جاي ديگر گفتهاند "از لحاظ فني مشكل داشته و مربي گفته من او را نميخواهم ". من سه ماه زير دست مربي تمرين كردم؛ يعني در اين سه ماه نفهميد و 48 ساعت قبل از پرواز متوجه اين مسئله شد؟ جاي ديگري گفتهاند "خودش انصراف داد ". در حالي كه من هيچ وقت با وجود كتكها انصراف ندادم. هزار جور حرف زدند. چرا اين كارها را كردند؟
پوريونس خاطرنشان كرد: پارسال هم حق من اعزام بوده اما به دليل اينكه سن من پائين است و باتجربهها بايد بروند، دعوت نشدم و باتجربههايي كه به جاي من رفتند هم مدال نگرفتند. مگر اين چهار نفر امسال مدال گرفتند؟ يا مگر مدال گرفتن از پيش تعيين شده بود كه ميدانستند من مدال نخواهم گرفت؟ چون من كمتجربهام مدال نميگيرم؟ ميگفتند شش پري طلا ميگيرد و فرشيدي و حاجي پور هم مدال ميگيرند. من نميگويم اگر ميرفتم 100 درصد مدال ميگرفتم اما اين امكان وجود داشت. من زحمت كشيدم و حقم اعزام بود.
انتهاي پيام/