خبرگزاري فارس: مربي تكواندو و مادر دينا پوريونس گفت: مطمئن باشيد چون سلامتي دخترم به خطر افتاده، حتي اگر كادر فني تيم ملي او را بخواهند اجازه حضور دينا نميدهم.
زيبا دودانگه در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس "توانا "، با اشاره به اتفاقات رخ داده در تمرين تيم ملي تكواندوي بانوان ايران قبل از اعزام به مسابقات جهاني كرهجنوبي گفت: از سوم فروردين كه اردو شروع شد، رفتار مربي كرهاي پس از تعطيلات با دينا تغيير كرد. وي پيش از اين عملكرد دينا را ميستود و او را يكي از برترينهاي تكواندو ايران ميدانست و با اينكه دينا در مورد تنبيههاي بدني به من ميگفت، اما من با بيان اينكه روي تو حساسيت خاصي دارد و ميخواهد پيشرفت كني، به دخترم دلگرمي ميدادم.
وي با بيان اينكه با تماس تلفني راحله آسماني متوجه شدم كه دينا در اثر تنبيهات شديد مربي، روي دوش پريسا فرشيدي زمين را ترك كرده است، ادامه داد: خودم را به اردوي تيم ملي رساندم و با مربي و عامري پزشك تيم صحبت كردم. آنها به من گفتند شايد شما چون هم مربي و هم مادر دينا بودهايد برخورد نرمتري داشتهايد و اين برخوردها را شديد ميدانيد. مشكل خاصي نيست.
مادر دينا پوريونس اظهار داشت: با تماس مجدد دخترم، به اردوي تيم ملي بازگشتم و مشاهده كردم كه بر اثر ضربات متعدد بر روي استخوان چهارسر كتف، دچار پارگي مويرگ شده؛ ضمن اينكه مربي كرهاي چندين بار با لگد بر روي كتف آسيب ديده زده است و اين باعث شده تا يك آسيبديدگي بسيار جزئي به مصدوميتي تبديل شود كه در حال مداوا است و چند هفته ديگر نيازمند يك ام آر آي ديگر است كه درصورت عدم بهبودي بايد تحت عمل جراحي قرار بگيرد.
وي با بيان اينكه پس از مسابقات جهاني به ديدار پولادگر رفتيم، خاطرنشان كرد: به اتفاق پدر دينا به دفتر رئيس فدراسيون تكواندو رفتيم، اما پولادگر با اعلام اينكه سه سال پيش با مادرش در تركيه صحبت كردم، حاضر به صحبت با من نشد و پدر دينا را خواست و چون او هم اطلاعات دقيقي از جزئيات نداشت نتوانست پولادگر را متقاعد كند. بهتر بود پولادگر به عنوان يك مدير توانمند من را بپذيرد و نظرات بازيكنان تيم ملي را جويا شود.
مادر دينا پوريونس ادامه داد: پولادگر به حسيني زنگ زد كه اين قضيه را جويا شود، كه وي تنبيه را بسيار جزيي دانست. شايد اين حرف حسيني باعث شد كه پولادگر به خاطر اعتمادي كه به او داشت اين قضيه را جدي نگيرد و فكر كند اعتراض من يك اعتراض مادرانه است. من شواهد زيادي دارم و مطمئنم كه پولادگر هم دلش ميخواهد حقيقت روشن شود و من هم جز اين از او انتظار ندارم.
دودانگه با اشاره صحبتي كه در مورد تمارض دينا مطرح شده، گفت: براي تكذيب اين موضوع عكسهاي ام.آر.آي را بردم و از تنبيه شديد بدني روي دخترم عكس گرفتم و حتي دكتر، سرپرست، بازيكنان و ماساژور تيم را به عنوان شاهد بردم كه اين قضيه را ببينند.
مربي دينا پوريونس با بيان اينكه ميگويند سبك تمرين كرهايها معمولاً به اين شكل است كه تنبيه بدني روي بازيكنان انجام ميدهند، اضافه كرد: به مربي كرهاي گفتم كه حق ندارد به اين صورت بازيكنان را تنبيه كند، اما او در پاسخ گفت ما در كره هم همين كار را انجام ميدهيم.
زيبا دودانگه اظهار داشت: ديگر برايم مهم نيست كه از اين به بعد دينا در مسابقات تيم ملي شركت كند يا نه. مهمترين اصل براي من سلامتي او است كه اكنون به خطر افتاده است. از همه مسئولان كشورم در بحث ورزش ميخواهم كه روي اين قضيه حساس باشند؛ زيرا يك بازيكن مليپوش 19 ساله را كه ميتوانست براي كشورش افتخار آفريني كند، به اين شكل از تكواندو زده كردند و هم از قهرماني دور نگه داشتند.
وي با نادرست خواندن گزارش حسيني، سرپرست تيم ملي ادامه داد: زماني كه در خصوص تنبيه بدني با سرپرست تيم صحبت كردم، انكار كرد و گفت تنبيه در آن حد نبوده است. در حالي كه پزشك تيم و ديگر بازيكنان تأييد كردند كه آسيب ديدگيهاي دينا بر اثر تنبيهات مربي كرهاي بوده است. اين مربي به قدري موهاي دينا را كشيده است كه موهاي دو طرف شقيقهاش كاملاً ريخته؛ سردردهاي بسيار شديد گرفته و از 3 ارديبهشت كه او را به خانه فرستادند، فقط دارم هزينه مداوا ميپردازم.
مادر دينا پوريونس با اشاره به بحث جريان سازي براي حذف مربي كرهاي گفت: من اصلاً اهل حاشيه نيستم و از باندبازي و اين برنامهها خوشم نميآيد. چون شهرستاني هستيم، پارتي كمتري داريم. اين قضايا كه مربي داخلي باشد يا خارجي هيچ ارتباطي به من و دينا ندارد. پولادگر حرف اول را درتكواندو ايران ميزند و خودش تصميم گرفته است. من نميتوانم به او بگويم كه تصميمش درست يا غلط است. خودش بايد در مقابل سازمان جوابگو باشد.
وي ادامه داد: من در هيچ دسته و گروهي نيستم و در اين مسائل دخالت نميكنم. به خاطر دينا خواستم اين مسئله را ناديده بگيرم و تنها به مداواي او بپردازم، اما مسئولان لنگرود و نماينده مجلس، رئيس اداره تربيتبدني و فرماندار شهر همه از من خواستند تا در اين خصوص اقدام كنم. فدراسيون تكواندو بايد به اين استان پاسخگو باشد و من هم به همين دليل پيگير شدم.
دودانگه با بيان اينكه به شدت نگران سلامتي دخترم هستم و برايم ماندن يا رفتن مربي كرهاي اهميتي ندارد، اضافه كرد: اگر الان به من بگويند دينا پوريونس به اردوي تيم ملي بيايد، مطمئن باشيد كه اين اجازه را نميدهم چون سلامتي او واقعاً به خطر افتاده و ديگر تحمل اين را ندارم كه روزي 9 ساعت تمرين كند، روزي 6 ساعت هم كتك بخورد.
وي در پاسخ به اينكه آيا اگر دينا به مسابقات اعزام ميشد، ميتوانست مدال بگيرد، گفت: با اين كه كارشناس تكواندو هستم، در بحث فني اين مربي دخالت نكردم؛ كه نگويند نظراتم را به دخترم تحميل ميكنم و دخترم نميتواند به تمرينات مربي اعتماد كند. با اينكه تمرينات مربي كرهاي را علمي نديدم، اما دخالت نميكنم و نخواهم كرد.
مادر دينا پوريونس ادامه داد: به هر حال دينا از بازيكنان خيلي خوب بود كه شايد اميد مدال هم از او داشتند. اولين حضورش در مسابقات جوانان بود. بازيكن جوان و كم تجربهاي در اين رده بود، اما هيچ چيز دور از ذهن نيست. نميتوانم بگويم مدال نميگرفت يا اينكه 100 درصد مدال ميگرفت. حضور در مسابقات جهاني خودش افتخار است. پوشيدن پيراهن تيم ملي افتخار است. روزي 9 ساعت تمرين كرد و كتك خورد، حقش بود كه اين فرصت به او داده شود تا خود را نشان دهد همين طور كه اين فرصت به بقيه هم داده شد.
انتهاي پيام/