هرناندز: ممنون هواداران يونايتد هستم كه مرا در جمع برترينها جاي دادند
هرناندز: ممنون هواداران يونايتد هستم كه مرا در جمع برترينها جاي دادند
بازيکن مکزيکي تيم منچستريونايتد گفت: از هواداران تيم بسيار تشکر ميکنم که مرا به عنوان برترين بازيکن انتخاب کردند.
|
|
|
به نقل از روزنامه ديلياستار، خاوير هرناندز در گزينش معمول همه ساله باشگاه اولدترافوردي از نظر هواداران بهترين بازيکن تيم در فصل اخير نام گرفت. وي به همين منظور درمراسمي که توسط باشگاه برگزار شد، جايزه خود را دريافت کرد. وي اظهار داشت: باعث افتخارم است که براي اين منظور برگزيده شدم. از تماشاگران و هواداران بسيار ممنونم که مرا برگزيدهاند. آنها قبل از انتخابشان، در جريان فصل با حمايتي همهجانبه اي از که من کردند، کمکم کردند تا بدرخشم و موثر باشم. البته من نيز کوشيدم تا سختيها را با موفقيت پشت سر گذارم.
وي ادامه داد: وقتي که به منچستر آمدم، فکر نميکردم در مدت کوتاهي آنقدر پيشرفت کنم که بازيکن فيکس تيم شوم. از اين بابت ممنون همه از جمله هواداران و همتيمي هايم هستم که به من کمک شاياني کردند.
وي اضافه کرد: از خانواده ام هم بايد تشکر کنم که با آمدن از مکزيک به انگليس، درحقيقت باعث آرامش و کمکم شدند. من واقعا از موهبت حمايت باشگاه و سرمربي بزرگي همچون سرآلکس فرگوسن برخوردار شدم. در يک جمله ميتوان گفت به من براي دسترسي به موفقيت، همه کمک کردند.
وي که اولين سال حضورش را با شياطين سرخ پشت سر گذاشت، تصريح کرد: از زماني که کوچک بودم، روياي حضور در منچستر را داشتم. وقتي شانس حضور در تيم به من رسيد، فکر ميکردم در نهايت بتوانم در تيم ذخيرهها بازي کنم، اما پس از چند دقيقه از حضورم در اولدترافورد، فرگوسن به من فرصت حضور در تيم اصلي را داد.واقعا از او متشکرم.
|
جمعه 30 اردیبهشت 1390 12:09 PM
تشکرات از این پست