0

الکس فرگوسن: برنامه اي براي بازنشستگي ندارم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، تاکيد کرد که برنامه اي براي بازنشستگي ندارد و در چند فصل آينده نيز در الدترافورد خواهد ماند.

این مربی 69 ساله در ابتدا تصمیم داشت در 2002 از دنیای فوتبال خداحافظی کند اما تصمیمش را تغییر داد و از آن زمان 5 قهرمانی دیگر در لیگ برتر به دست آورد تا رکورد قهرمانی های شیاطین سرخ در لیگ برتر را به 19 برساند.

او در مراسم جشن سالانه باشگاه گفت:" من برنامه ای برای بازنشستگی ندارم و همسرم، کتی، نیز از این مسئله راضی است. وگرنه من را از خانه بیرون می انداخت.

مسئله اصلی این است که تا وقتی از نظر سلامتی وضعیت مناسبی داشته باشم، ادامه خواهم داد."

شاگردان فرگوسن این هفته در الدترافورد میزبان بلکپول خواهند بود اما مطمئنا دیداری که ذهن آنها را مشغول کرده، فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلوناست.

فرگوسن تیمش را مورد ستایش قرار داد و گفت که از همین حالا برای انتخاب ترکیب اصلی دچار سردرد شده است.

" ما هسته اصلی تیم را می شناسیم. در ضمن بازیکنان دیگری هم هستند که شایسته قرار گرفتن در ترکیب اصلی اند اما ما تنها می توانیم 11 نفر را انتخاب کنیم. این وحشتناک ترین بخش مربی گری است. واقعا دردناک است.

این چیزی است که اصلا نمی توانید نسبت به آن بی تفاوت باشید. من باید ترکیب اصلی را انتخاب کنم و چند بازیکن خوب را کنار بگذارم. امیدوارم همه بازیکنانی که در رقابتهای اروپایی برای تیم بازی کردند در پایان راضی باشند و ما قهرمان نیز بشویم.

ما در دیدارهای اروپایی فوق العاده بودیم. ما حتی یک گل در خارج از خانه نخوردیم. برای شکست دادن چلسی باید خیلی خوب بازی کنید. آنها تیمی باتجربه و قدرتمند هستند. باید به بازیکنان من به خاطر این نمایش فوق العاده شان احترام بگذارید."

سرمربی اسکاتلندی شیاطین سرخ گفت که کسب دوازدهمین قهرمانی در لیگ برتر به اندازه اولین قهرمانی سخت بود.

" این قهرمانی از قهرمانی سال 1993 آسان تر نبود. این دستاورد بزرگی برای همه ماست و همه در آن سهیم هستند. من از این قهرمانی به اندازه اولین قهرمانی ام لذت بردم. هر چقدر بیشتر در یک این باشگاه بمانید، قهرمانی به یک چالش بزرگتر تبدیل می شود. 

اگر در هر بازی 10 گل نزنیم، مورد انتقاد قرار می گیریم. انتظارات خیلی بالاست البته ما و طرفداران هم توقعات زیادی داریم. آنها می خواهند بهترین بازی تیم شان را ببینند.

بله، می توانید به نمایش های ما در خارج از خانه انتقادات زیادی وارد کنید. واقعا ناامید کننده بودند اما در بازی های خانگی خیلی فوق العاده بودیم. ما بیش از هر تیم دیگری گلزنی کردیم. سخت است به چنین بازی هایی انتقاد وارد کرد."

جمعه 30 اردیبهشت 1390  10:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها