يكي از راههاي ارتقای سلامت جسم و روان، داشتن تغذيه سالم و عادات غذايي سالم مي باشد. از راهكارهاي رسيدن به اين هدف استفاده از غذاهاي رژيمي و سالم در برنامه غذايي روزانه مي باشد. بايد توجه داشت، منظور از غذاهاي رژيمي، استفاده از تعداد محدودي غذاي نه چندان خوش طعم و سرشار از سبزيجات معدود مانند کدو و بروکلی نمي باشد. بلكه آنچه در غذاهاي رژيمي مهم است، توجه به حجم غذا و اجزاي تشكيل دهنده آن شامل كربوهيدرات، پروتئين، چربي و بخصوص كالري و چربي هاي مضر آن مي باشد. بنابراين بر آن شديم تا در اين بخش دستور پخت غذاهاي رژيمي به همراه جدول ارزش تغذيه اي آن را به صورت انتخابی و هفتگی ارائه دهيم. اميد است كه مطالب ارائه شده در اين بخش در جهت ارتقا آگاهي شما و انتخاب غذايي سالم و رژيمي سودمند واقع شود.
یکشنبه 25 اردیبهشت 1390
سالاد کلم فرانسوی
|
|
انرژی (کالری) |
252 |
کربوهیدرات (گرم) |
8.5 |
پروتئین (گرم) |
1.5 |
چربی (گرم) |
25 |
درصد اسیدهای چرب اشباع |
6.5% |
|
کلم سفید |
2/1 کلم |
سرکه سیب |
2/1 لیوان |
روغن زیتون |
2/1 لیوان |
نمک |
به مقدار کم |
|
طرز تهیه
کلم را به شکل خلال های باریک خرد میکنیم سپس سرکه ی سیب و روغن زیتون ونمک را به عنوان چاشنی به آن اضافه میکنیم.این سالاد در عین سادگی بسیار خوش طعم است و فقط با کلم تهیه میشود و در صورت تمایل برای زیبایی سالاد میتوانید از کلم بنفش خلال شده و کلم بروکلی ریز شده نیز در آن استفاده کنید.
|