0

آخرین اخبار لیگ برتر در روز جمعه 30-2

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:آخرین اخبار لیگ برتر در روز جمعه 30-2

با درگيري هواداران استقلال و سپاهان، بنر حمايت از قلعه‌نويي پاره شد

به دليل درگيري پيش آمده بين هواداران سپاهان و استقلال بنر هواداران استقلال پاره شد.

هواداران استقلال که بنري در حمايت از اميرقلعه‌نويي در ورزشگاه انقلاب آورده بودند آن را دور ورزشگاه مي‌گرداندند که همين مسئله باعث درگيري بين هواداران استقلال و سپاهان شد. در اين درگيري نيروي انتظامي وارد عمل شد و بنر هواداران استقلال را پاره کرد.

* بعد از اهداي جام به بازيکنان سپاهان هرج و مرج بسيار بدي در ورزشگاه انقلاب حاکم شد به طوري که تعدادي از بازيکنان سپاهان روي تير دروازه ايستادند و تعداد زيادي از هواداران نيز توانستند وارد چمن شوند.
در سال هاي گذشته هم هنگام اهدا جام و جشن قهرماني همواره هرج و مرج وجود داشته و امروز نيز مشکلات قبلي به ورزشگاه انقلاب کرج هم کشيده شد.

* مجيد بصيرت، سرپرست سپاهان که اوضاع را بي‌نظم مي‌ديد از بازيکنان تيمش خواست مصاحبه نکنند تا شرايط مساعد شود.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:25 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مديرعامل باشگاه سايپا:
ادامه كار با مايلي‌كهن قطعي نيست
چند گزينه مربي‌گري را بررسي مي‌كنيم
سقف قراردادها به تيم ما آسيب زد

مديرعامل باشگاه سايپا گفت: ادامه همكاري ما با مايلي‌كهن قطعي نيست و چند گزينه ديگر هم در دست بررسي داريم.

آرش كوشا مديرعامل باشگاه سايپا در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بقاع تيم فوتبال سايپا در ليگ برتر اظهار كرد: خدا را شاكريم كه توانستيم با حوصله و همدلي يك فصل پرمخاطره را پشت سر بگذاريم، اين فصل براي ما بسيار سخت بود.

وي افزود: در نقل و انتقالات اول فصل به دليل ايجاد سقف قراردادها دچار مشكل شديم كه من هميشه از اين بخشنامه انتقاد كردم و حالا هم انتقاد مي‌كنم. اين موضوع به تيم ما آسيب زد و ما را از برنامه‌ريزي‌هايمان دور كرد. تيم ما در مقاطعي دچار مشكلاتي شد، سايپا تيم جواني است و حتي يك بازيكن خارجي هم در آن حضور ندارد.

وي ادامه داد: موضوع سقف قراردادها آسيب جدي به ما وارد كرد و باعث شد كه روند پرفراز و فرودي را داشته باشيم.

كوشا در ادامه صحبتهايش گفت: به اعتقاد من مربيگري نيز مانند مديريت است و ما حوصله به خرج داديم و همدلي داشتيم و با حمايت هميشگي باشگاه اين همدلي‌ها نتيجه داد. بعضي از تيم‌ها چند مربي عوض كردند، اما ما با همين كادر ادامه داديم.

مديرعامل باشگاه سايپا درباره فصل بعد اين تيم و اينكه آيا مي‌خواهد با كادرفني كنوني ادامه بدهد يا خير گفت: هنوز به نتيجه قطعي نرسيده‌ايم، اما چند گزينه را در دست بررسي داريم. انشاءالله در جلسه هيات مديره تصميم مي‌گيريم و كادرفني را انتخاب مي‌كنيم و پس از آن بازيكنان مورد نيازمان را نيز جذب مي‌كنيم.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:39 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

كارناوال شادي اصفهاني‌ها در استان البرز

هواداران سپاهان اصفهان در خيابان‌هاي استان البرز به شادي پرداختند.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از اتمام بازي و برگزاري جشن قهرماني تيم فوتبال سپاهان اصفهان، در حالي كه اتوبوس اين تيم ورزشگاه را ترك مي‌كرد در خيابان‌ اطراف ورزشگاه، هواداران تيم پشت سر اتوبوس راه افتادند و با شعارهايي از جمله "سپاهان قهرمان" تيمشان را تشويق مي‌كردند و كارناوال شادي را در استان البرز راه انداختند.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:39 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

كمالوند :‌
تراكتور سازي بهترين تيم ليگ دهم بود
آبادان - سرمربي تيم فوتبال تراكتور سازي تبريز پس از پيروزي بر صنعت نفت در آبادان گفت: با توجه به كم و كاستي هايي كه داشتيم ،تيم تراكتور سازي بهترين تيم ليگ دهم بود.
تراكتور سازي بهترين تيم ليگ دهم بود

'فراز كمالوند' عصر جمعه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود : تراكتور سازي تبريز در اين فصل بودجه لازم را نداشت و با توجه به كم و كاستي هاي زياد اين تيم به نظر من بهترين تيم ليگ دهم بود.

وي اظهار داشت : تيم ما در چند بازي آخر دچار حوادثي شد كه اگر اين حوادث نبود به راحتي سهميه آسيا را كسب مي كرد.

كمالوند گفت : هفته گذشته قراردادم را با تراكتور سازي تبريز تمديد كردم ، اما اگر خواسته هاي كادر فني عملي نشود ، اين قرارداد فسخ خواهد شد.

وي افزود : تبريز لياقت كسب سهميه آسيا را دارد ،زيرا در اين شهر همه چيز هست بجز بودجه لازم براي كسب سهميه آسيا كه اين مشكل هم برطرف خواهد شد.

سرمربي تيم تراكتور سازي در خصوص بازي تيمش برابر نفت آبادان گفت: دو تيم بازي قابل قبولي انجام دادند، اما تيم ما با استرسي كه داشت از تيم نفت ضعيف تر بازي كرد.

وي اظهار داشت : تيم نفت با حمايت هوادارانش بازي را در دست داشت ،اما از موقعيت هايش استفاده نكرد.

كمالوند گفت : فوتبال آبادان با بها دادن به جوانانش باز هم به قطب اصلي فوتبال ايران تبديل خواهد شد و با اين هواداران موفقيت كمترين چيز براي صنعت نفت است.

وي گفت: از هواداران آباداني كه از اين بازي به خوبي ميزباني كردند نهايت تشكر را داريم.

كمالوند در جواب يكي از خبرنگاران آباداني كه خواستار اعلام اصليت اين مربي شده بود گفت: بنده اصليت آباداني دارم ،زيرا پدر و مادرم آباداني هستند و آرزو دارم روزي در آبادان مربيگري كنم.

وي در پايان از بازيكنان تيمش تشكر و قدرداني كرد و افزود : بازيكنان تيم در اين فصل تلاش زيادي داشتند و اگر اشتباهات داوري و بعضي موارد نبود، اكنون ما سهميه آسيا را كسب كرده بوديم.

تيم فوتبال تراكتور سازي تبريز در هفته پاياني ليگ برتر در آبادان با نتيجه سه بر يك نفت آبادان را شكست داد و با 57 امتياز در رده پنجم قرار گرفت.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:40 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

30 هيات ورزشي تحت پوشش اداره كل تربيت بدني ناجا فعاليت مي كنند
اروميه - رييس اداره هيات هاي ورزشي و مسابقات تربيت بدني ناجا از فعاليت 30 هيات ورزشي تحت پوشش اين اداره خبر داد.
30 هيات ورزشي تحت پوشش اداره كل تربيت بدني ناجا فعاليت مي كنند

'سرهنگ اكبر محمدي' روز جمعه به خبرنگار ايرنا گفت: برگزاري 60 مسابقه سراسري در 23 رشته از جمله فعاليتهاي اين هياتها در سال گذشته بوده است.

وي در خصوص تامين اعتبارات برگزاري مسابقات، اظهاركرد: تمام اعتبارات مسابقات از سوي اين اداره كل تامين مي شود و فقط تامين سخت افزارهاي لازم برعهده استان ميزبان است.

وي، خاطرنشان كرد: مسابقات نيروهاي مسلح كه همه ساله در 8 رشته برگزار مي شود، امسال نيز در مهر ماه سالجاري در تهران برگزار مي شود.

سرهنگ محمدي در خصوص مسابقات واليبال مردان نيروهاي انتظامي كه به ميزباني اروميه برگزار شد، اعلام كرد: 24 نفر از نفرات برگزيده اين رقابتها انتخاب و در قالب 2 تيم، به مسابقات نيروهاي مسلح اعزام مي شوند.

وي در ادامه از تشكيل هيات ورزشهاي بانوان ناجا خبر داد و افزود: اين هيات تمام رشته هاي ورزشي را تحت پوشش قرار داده و در رشته هاي واليبال، دارت، تيراندازي، آمادگي جسماني، تنيس روي ميز و شنا بيشترين فعاليت را دارد.

وي همچنين گفت: جشنواره ورزشي و فرهنگي كاركنان زن، همسران و فرزندان پرسنل، سربازان و پليس هاي تخصصي در 5 رشته تابستان سالجاري برگزار خواهد شد.

سرهنگ محمدي همچنين از صعود كوهنوردان ناجا به ارتفاعات داخلي و خارجي در سالجاري خبر داد.

مسابقات واليبال قهرماني مردان ناجا با حضور 25 تيم از 24 ارديبهشت به مدت 5 روز در سالنهاي شماره يك تختي و شش هزار نفري غدير اروميه برگزارو با قهرماني تيم ستاد ناجا به پايان رسيد.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:40 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پدر هوادار: گفتند بعدا می دهیم
پرسپولیس پول بازيكنان را به خانواده هوادار فوت شده نداد

باشگاه پرسپولیس از اهدای یک میلیون و هشتصد هزار تومان کمک مالی به خانواده هوادار فوت شده این تیم خبر داده اما خانواده آن مرحوم، این موضوع را تکذیب می کنند

به گزارش خبرنگار ورزشي شبكه خبري آتي نيوز، باشگاه پرسپوليس اين روزها كانون حاشيه است و جنگ سرد علي دايي با حبيب كاشاني كه از مدت‌ها پيش در محافل خصوصي ورزشي مطرح مي‌شد، اكنون علني شده و تمام اهالي فوتبال از اختلاف کادر فنی باشگاه با حبيب كاشاني مطلع هستند.

برخی مسئولان باشگاه پرسپولیس مدعي شده‌اند باشگاه پرسپوليس از بازيكنان و مربيان اين تيم براي خانواده هواداري كه درگذشته بود، پول جمع كرده‌ است و حتي بر روي سايت رسمي باشگاه اعلام شده كه پول به خانواده هوادار پرداخت شده است.

اما پدر هوادار فوت شده پیروزی که اکنون در لردگان زندگي مي‌كند، به خبرنگار ورزشي آتي نيوز گفت: باشگاه به من پولي پرداخت نكرده است و حتي مسئولان باشگاه تماس گرفتند و گفتند براي دلداري به ما به خانه‌مان مي‌آيند يا از ما دعوت مي‌كنيم كه به باشگاه برويم اما بعد از مدتي گفتند كه به دليل حضور نمايندگان afc سرشان شلوغ است و نمي‌ايند و در آينده به ما سر مي‌‌زنند و پولي هم به ما پرداخت نشده است.

وی تاکید کرد: البته من به دنبال پول نبوده و نيستم ولي چرا سايت باشگاه گفته به ما پول پرداخت شده است؟

باشگاه پرسپوليس در اين خبر كه لينك زير مدعي شده به خانواده مرحوم خالد نصیری کمک مالی کرده است fc-perspolis.com/4006

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:46 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مهدوي‌كيا:
مي‌خواهم به پرسپوليس بروم
در استيل آذين خوب كار نكرديم
نتايج نشان مي‌دهد كه همه تلاشمان را نكرديم

مهدي مهدوي‌كيا براي پيوستن به پرسپوليس اظهار علاقه كرد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي مهدوي‌كيا پس از بازي تيمش برابر ذوب آهن در اصفهان گفت: هنوز براي فصل آينده تصميمي نگرفتم، اما به احتمال زياد دوست دارم كه به تيم پرسپوليس بپيوندم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اشتباه كرده است كه تيم استيل آذين را انتخاب كرده، گفت: ما به هر حال خوب كار نكرديم و كسب نتايج ضعيف نشان مي‌دهد كه تمام تلاش‌مان را انجام نداديم.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:56 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ابراهيم‌زاده:
مذاكره با پرسپوليس صحت ندارد
بايد براي شكست النصر همدل باشيم
فرصت‌هاي زيادي را براي گلزني از دست داديم

منصور ابراهيم‌زاده گفت: امروز فرصت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم، اما تنها دو موقعيت را تبديل به گل كرديم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در كنفرانس خبري پس از بازي تيم‌هاي ذوب آهن و استيل آذين گفت: امروز استيل آذين با اينكه به ليگ دسته اول سقوط كرده بود، اما از تركيب باتجربه‌اي استفاده كرد كه اين مي‌تواند براي هر تيمي خطرناك باشد و استيل آذين قصد داشت كه امروز امتياز بگيرد.

وي افزود: درست است كه در اين فصل نسبت به فصل قبل يك پله سقوط كرديم كه اين امر به خاطر نتايج ضعيفي بود كه در برخي از بازي‌ها گرفتيم، چون در خيلي از بازي‌هايي كه بايد نتيجه مي‌گرفتيم، نتيجه‌ي مطلوبي به دست نياورديم.

ابراهيم‌زاده تصريح كرد: البته دليل اين افت را بايد بررسي كنيم كه بعد از پايان بازيهاي آسيايي و جام حذفي اين نقيصه را بايد بررسي كنيم.

سرمربي ذوب‌آهن تصريح كرد: اكنون لازم است كه در هفته‌ي آينده در مقابل تيم النصر با همدلي زيادي همه اصفهاني‌ها تيم ذوب ‌آهن را حمايت كنند تا به مرحله بعد صعود كنيم.

وي گفت: ليگ دهم بسيار ليگ پرفراز و نشيبي بود كه براي تيم‌هاي بالاي جدول سختي‌هاي زيادي به همراه داشت و البته بايد بگويم كه بازيكنان ما انتظارات‌مان را تا حدود زيادي برآورده كردند چون تا هفته بيست و هفتم در صدر جدول بوديم و بعد از هفته بيست و هفتم كمي افت كرديم.

ابراهيم‌زاده در همين باره افزود: ما سه سال پشت سر هم است كه در مسابقات آسيايي، حذفي و ليگ برتر با تمام قوا مي‌جنگيم كه اين جاي خسته‌نباشيد به بازيكنان و اعضاي تيم ذوب‌آهن دارد.

ابراهيم‌زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم پرسپوليس براي فصل آينده مذاكراتي با وي انجام داده است، خاطر نشان كرد: اين موضوع صحت ندارد و من در هر تيمي كه مربي باشم هدفم تعامل خوب با همان باشگاه و كسب نتيجه‌ي مطلوب است.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ياوري:
استيل آذين امروز خيلي فهميده بازي كرد
مي‌خواستم اين تيم را از سقوط نجات دهم، اما نشد

محمود ياوري گفت: ما امروز بازي بسيار به روز و فهميده‌اي را ارائه داديم كه در بسياري از موارد مي‌توانستيم دروازه ذوب‌آهن را باز كنيم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، سرمربي تيم فوتبال استيل آذين تهران در كنفرانس خبري پس از بازي تيمهاي ذوب آهن و استيل آذين اظهار كرد: ما امروز توانستيم راه‌هاي نفوذ ذوب آهن را از وسط ببنديم، اما به هر حال شايستگي‌هاي تيم ذوب آهن بيشتر بود و توانستند ما را شكست دهند.

وي گفت: هم به تيم سپاهان و هم به ذوب آهن تبريك مي‌گويم كه هميشه افتخار فوتبال ايران هستند و در صدر جدول قرار مي‌گيرند.

ياوري افزود: من به تيم خود تبريك مي‌گويم كه امروز با اعتماد به نفس بسيار زيادي بازي كرديم و اگر از اول فصل هم تيم استيل آذين به اين خوبي بازي مي‌كرد الان به دسته پايين‌تر سقوط نمي‌كرديم.

وي با بيان اينكه براي من حرفه مربيگري يك عشق است، گفت: من هر جايي باشم سعي مي‌كنم به بهترين شكل وظيفه‌ام را انجام دهم، اما در اين فصل وقتي در تيم صبا بوديم تيم صبا ششم جدول بود اما اتفاقاتي بود كه من را عوض كردند و من هم اعتقاد دارم كه رفتن به تيم پاس همدان يك اشتباه بود چون بازيكنان اين تيم وابسته به مربي قبلي خود بودند.

وي گفت: اما من افتخار مي‌كنم كه سرمربيگري تيم استيل آذين را پذيرفتم و به اين تيم آمدم چون اگر در اين تيم هم غرق شدم ارزشش را داشت زيرا كه مديرعامل اين تيم آقاي هدايتي يك انسان باشرف و واقعي است و وقتي من به تيم استيل آذين آمدم قصد داشتم كه اين تيم را از سقوط نجات دهم، اما به هر حال اين امر محقق نشد.

وي تصريح كرد: بايد قدر مديرعاملاني چون هدايتي را بدانيم چون در فوتبال ما كامياب هستند و اگر آقاي هدايتي قصد دارد تيمداري كند در آينده مي‌تواند بسيار موفق باشد و در اين فصل مشاوران خوبي در كنار آقاي هدايتي حضور نداشتند.

وي در پايان خاطر نشان كرد: بايد قدر مديرعاملاني كه در بخش خصوصي سرمايه‌گذاري مي‌كنند را بدانيم و من البته بايد بگويم كه 50 درصد از قراردادم را از تيم استيل آذين نخواهم گرفت و در آينده هم دوست دارم به اصفهان برگردم.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

جشن قهرماني سپاهان

شاگردان امير قلعه نويي كه يك هفته پيشتر قهرماني خود را در ليگ دهم مسجل كرده بودند،با وجود باخت 1 بر 2 به سايپاي البرز در حضور علي سعيد لو رئيس سازمان تربيت بدني جشن قهرماني گرفتند.

1
4
 جشن قهرماني تيم فوتبال سپاهان
جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:57 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

زارع: اختلاف كاشاني و دايي به زودي حل مي‌شود

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اختلاف نظر کاشاني و دايي يک مسئله طبيعي است که به زودي حل مي‌شود.

مازيار زارع پس از برتري 5 بر يک پرسپوليس برابر پيکان قزوين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آخرين بازي ليگ را بسيار خوب انجام داديم و رتبه چهارمي خود را صد در صد حفظ کرديم. پيکان تيم قابل احترامي است که امروز به دسته اول سقوط کرد. اميدوارم اين تيم دوباره به ليگ برتر برگردد.
وي ادامه داد: پرسپوليس پس از شکست برابر استقلال در ليگ برتر باختي نداشته است. بعد از دربي يا مساوي کرديم و يا حريفان را با اختلاف گل زياد شکست داده‌ايم. اميدوارم در جام حذفي نيز موفق شويم. از امروز تمام تمرکزمان بر روي جام حذفي است.

زارع در مورد اختلاف حبيب کاشاني و علي دايي گفت: اين مسائل در يک خانواده 50-40 نفري طبيعي است اختلاف نظر اين دو نفر به زودي حل مي‌شود و مشکل خاصي وجود ندارد.
هافبک پرسپوليس در مورد شايعه دعوتش به تيم ملي و اينکه افشين قطبي او را به تيم ملي دعوت نمي‌کرد، گفت: من کاري در حق قطبي نکرده بودم، اما پشت سر او حرف زياد مي‌زدند او يک مربي ترسو بود و رفت.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  10:24 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

قلعه‌نويي: با كارهاي غيراخلاقي مي‌خواهند حذف شدنشان را توجيه كنند

سرمربي سپاهان در واکنش به اتفاقات رخ داده بين او و مظلومي گفت: آنها مي‌خواهند با اين کار غيراخلاقي قهرمان نشدن و حذف شدنشان را توجيه کنند.

امير قلعه‌نويي پس از قهرماني سپاهان در ليگ برتر اظهار داشت: در دو ماه اخير تحت فشار بوديم. بعضا اتفاق مي‌افتد در 10 روز سه بازي انجام مي‌داديم و همه مي‌دانيد که روز سه‌شنبه هم بازي سختي مقابل بنياد کار داريم به همين دليل به يکسري‌ها امروز استراحت داديم اما همين امروز هم بازيکنان انگيزه داشتند.

وي درباره برگزاري جشن قهرماني در ورزشگاه انقلاب کرج گفت: جا دارد به مسئولان هيات فوتبال کرج خسته نباشيد بگويم. حتما قوانين اين طور است که بايد قهرماني در روز آخر جشن گرفته شود.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سؤال که آيا در سپاهان مي‌ماند يا خير، اظهار داشت: اگر من را بخواهند مي‌مانم و من براي ماندن دو شرط گذاشتم اول حفظ بازيکنان مورد نياز و دوم جذب 5-6 بازيکن ديگر چرا که مي‌خواهيم هم براي سومين بار متوالي قهرمان شويم و هم در آسيا حضور پرقدرتي داشته باشيم.

وي درباره تشويق از سوي شماري از هواداران منتسب به استقلال گفت: حتما مي‌گويند به آنها پول دادم که من را تشويق کنند. من از همه آنها ممنون هستم. طرفداران استقلال به گردن من خيلي حق دارند اما نبايد از حمايت‌هاي هواداران سپاهان هم بگذرم. آنها در اين دو سال من را مورد حمايت قرار دادند و حتي در بعضي هفته‌ها ما را تحمل کردند.

سرمربي سپاهان درباره درگيري لفظي چند روز اخيرش با پرويز مظلومي گفت: من با کسي درگيري لفظي ندارم و کار خودم را انجام مي‌دهم. 4-5 هفته پيش مصاحبه و از مظلومي و فتح‌الله زاده حمايت کردم اما وقتي ما قهرمان مي‌شويم و استقلال از ليگ قهرمانان آسيا حذف مي‌شود اين حرف‌ها مطرح مي‌شود چيزي جز انحراف فکري نيست. همين که شما خبرنگاران هم اين سؤال را از من مي‌پرسيد نشان مي‌دهد که آنها به هدف خود رسيده‌اند و مي‌خواهند با اين کار غيراخلاقي قهرمان نشدن و حذف شدنشان را توجيه کنند. من دو ماه پيش مصاحبه کردم و گفتم به استقلال نمي‌آيم. ديگر نمي‌دانم به جز زبان فارسي به چه زباني ديگري اين را بگويم.

وي ادامه داد: هر کس هر حرفي مي‌زند به خودش مربوط است. آنها مي‌خواهند با کار غيراخلاقي مردم آگاه را انحراف فکري دهند. من وارد اين مسائل نمي‌شوم و مردم هم فريب نمي‌خورند. فتح‌الله‌زاده امسال تيم خوبي را در کمترين زمان بست و با اين تيم راحت مي‌توان تا 3-4 سال براي هر تيمي دردسر درست کرد. من زماني که با تيم ملي با کره جنوبي باختم گفتم مقصرم و دنبال مقصر نگشتم و نگفتم بازيکن مقصر است.

قلعه‌نويي خاطرنشان کرد: قبل از هر چيز اين قهرماني را به کارگران فولاد مبارکه تبريک مي‌گويم. آنها زحمتکشان اصلي هستند.

سرمربي سپاهان در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران که چرا امروز از بازيکنان اصلي استفاده نکرده در حالي که شرايط در پايين جدول حساس بوده گفت: شما هميشه از اين سؤالات حاشيه‌اي مي‌کنيد و مي‌خواهيد جشن قهرماني را خراب کنيد. سرمربي سپاهان از ادامه صحبت با اين خبرنگار امتناع کرد.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  10:24 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

حاشيه‌ي ديدار نفت آبادان - تراكتورسازي تبريز
توهين هواداران آباداني به تراكتوري‌ها

ديدار دو تيم نفت آبادان و تراكتورسازي تبريز در هفته‌ي پاياني ليگ برتر فوتبال در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شد كه بابرتري 3 بر يك تيم ميهمان به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه‌ي خوزستان قضاوت اين ديدار بر عهده‌ي بابك وسيله‌بر بود كه محمدرضا منصوري و غلام آموزگار او را در امر قضاوت ياري كردند. اين بازي حاشيه‌هاي در پي داشت.

* پيش از انجام بازي، مسئول زمين و ماموران نيروي انتظامي مانع از تصويربرداري دوربين تيم تراكتورسازي تبريز شدند

* با وجود هواي 40 درجه‌ي آبادان 15 هزارنفر از اين بازي ديدن كردند.

* در ابتداي اين ديدار بازيكنان تيم تراكتورسازي با قراردادن دسته گل بر روي يادبود پرويز دهداري از مقام وي تجليل كردند.

* لئوناردو پيمنتا بازيكن تيم تراكتورسازي تبريز به هنگام تعويض در دقيقه‌ي 62 با در آوردن پيراهن خود و نشان دادن آرم تيم برزيل تماشاگران را به تحريك كرد.

*از نكات قابل توجه اين بازي پلاكارد توهين آميز نسبت به هواداران تراكتورسازي بود.

* هواداران آباداني با دادن شعارآبادان برزيلته،‌نه قرمز نه آبي فقط زرد طلايي، تيم خود را تشويق كردند.

* سرمربي تيم نفت آبادان در كنفرانس مطبوعاتي حاضر نشد و وقتي كه خبرنگاران به سوي رختكن رفتند از مصاحبه امتناع ورزيد و گفت كه قادر به صحبت كردن نيست.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  10:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها