سرمربي تيم ملي كاراته بانوان گفت: در رقابتهاي قهرماني آسيا در چين قول مدال ميدهم، ولي در مورد رنگ مدالها نميتوانم چيزي بگويم.
مريم مشيري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: از اسفندماه سال گذشته چند دوره انتخابي برگزار كردهايم و هماكنون 10 كاراتهكا در اردو حضور دارند كه از هر وزن 2 نفر ميباشند. مليپوشان حاضر در اردو يك سري تمرينهاي عمومي را پشت سر گذاشتهاند و از اين پس كارهاي تخصصيتر و تكنيكي را انجام خواهيم داد.
وي افزود: با توجه به زماني كه تا رقابتهاي آسيايي در اوايل مردادماه باقي مانده و ممكن است در طول اين مدت نفرات افت كنند، فعلا قصد نداريم نفرات ثابت را تعيين كنيم و براي انتخاب ورزشكاران نهايي تمرينهاي اردو و آمادگي بدني بازيكنان از فاكتورهاي مهم مورد نظر ماست. البته در تيم اعزامي 2 نفر رزرو نيز حضور خواهند داشت.
وي اظهار كرد: مليپوشان ما در تمام وزنها خوب هستند و نميتوانم بگويم كه در وزن خاصي مشكل داريم. بانوان ما با انگيزه كار ميكنند و فدراسيون نيز تمام تلاشش را براي موفقيت تيم ميكند و امكانات مورد نياز را تا آنجا كه امكان داشته در اختيار ما گذاشته است.
سرمربي تيم ملي كاراته بانوان درباره برنامه اين تيم براي برگزاري اردوهاي تداركاتي در شهرهاي مختلف نيز گفت: رييس فدراسيون اعلام كرد كه اگر هيات كاراته استانها آماده برگزاري اردوهاي تيم ملي بانوان در استانهايشان باشند ما نيز شرايط را فراهم ميكنيم كه اولين استاني كه آمادگي خود را اعلام كرد استان كرمانشاه بود كه جا دارد همين جا از آقاي صالحي رييس هيات كاراته كرمانشاه تشكر كنم.
مشيري همچنين با بيان اينكه حدود 14 سال است كه در كادر فني تيم ملي كاراته بانوان يا به عنوان سرمربي يا مربي حضور دارد، با اشاره به تغييراتي كه در نايب رييسي بانوان اين فدراسيون از سال گذشته تاكنون به وجود آمده ابراز اميدواري كرد كه بتواند با همكاري نايب رييس جديد موفقيتهاي خوبي را با تيم ملي به دست آورد.
وي درباره موضوع حجاب بانوان مسلمان در رقابتهاي كاراته آسيايي و جهاني گفت: مشكل كاراتهكاهاي ما براي حضور با حجاب در رقابتهايي كه در سطح آسيا برگزار ميشود حل شده است و مجوز كتبي آن نيز از سوي مراجع ذيصلاح در سطح قاره صادر شده است.
وي ادامه داد: اما در رقابتهاي جهاني گرچه هنوز مشكلات وجود دارد، ولي اميدواريم كه اين مسائل حل شود. همچنين عملكرد كاراتهكاهاي زن مسلمان در آسيا نيز مهم است و اگر مسلمانان در اين رقابتها سكوهاي زيادي را به خود اختصاص دهند، فدراسيون جهاني را به اين فكر مياندازد كه حضور بانوان مسلمان ميتواند كيفيت رقابتهاي جهاني را ارتقا دهد.
مشيري درباره ليگ كاراته بانوان نيز به ايسنا گفت: ليگ ميتواند به آمادگي كاراتهكاها در طول سال كمك كند و نبايد فقط به رقابتهاي قهرماني كشور بسنده كنيم، زيرا ليگ باعث ميشود كه كاراتهكاها چند ماه در سال در تكاپو و تلاش باشند. سال گذشته تعداد تيمهايي كه در سوپرليگ كاراته حضور داشتند خيلي بيشتر از امسال بود و علت آن هم عقبنشيني اسپانسرهاست كه اميدواريم اين روند ادامه پيدا نكند و بهبود يابد.
وي درباره مبلغ قرارداد كاراتهكاها نيز گفت: كاراته بخصوص در بخش بانوان در زمينه مبلغ قرارداد با رشتههاي ديگر قابل مقايسه نيست و باشگاههايي كه با بازيكنان قرارداد حرفهاي ميبندند، مبلغ قراردادشان پايين است و در اين زمينه رشته كاراته مظلوم واقع شده است.