0

استفان شوماخر: حضور در ايران تجربه خوب و با ارزشي براي من و تيمم بود

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

استفان شوماخر: حضور در ايران تجربه خوب و با ارزشي براي من و تيمم بود

پس از سومي در تور دوچرخه سواري آذربايجان،
استفان شوماخر:
حضور در ايران تجربه خوب و با ارزشي براي من و تيمم بود

رکابزن تيم MICHE ايتاليا پس از سومي تيم خود در رقابتهاي تور دوچرخه سواري آذربايجان گفت: براي نخستين بار در ايران و شهر تبريز حضور يافتم و اين تجربه خوب و با ارزشي براي من و هم تيمهايم به همراه داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه آذربايجان شرقي، استفان شوماخر رکابزن آلماني تيم MICHE ايتاليا و صاحب دو مرحله پيراهن طلايي توردوفرانس افزود: تيم پتروشيمي تبريز تيمي يک دست و با قدرت در ايران و حتي آسياست و کسب عناوين اول تا سومي انفرادي تور دوچرخه سواري آذربايجان توسط رکابزنان اين تيم سطح بالاي کيفي اين تيم را نشان مي دهد.

او اظهار کرد: امنيت جاده و مسيرهاي خوب تور دوچرخه سواري آذربايجان را مي تواند به يکي از تورهاي خوب و مهم آسيا تبديل کند و در اين راه نياز به رفع کاستي هاي ناچيزي است که در کوتاه ترين زمان قابل دسترسي است.

اشتفان شوماخر رکابزن آلماني که يک ماه پيش محرميت دو ساله خود بعد از المپيک چين را به اتمام رسانده و در اولين رقابت خود در تورهاي رسمي دنيا پاي در رقابتهاي تبريز گذارده بود، گفت: تيم MICHE ايتاليا يکي از تيمهاي خوب و قدرتمند اروپاست و رکابزناني همچون ديويد ربيليني رکابزن باسابقه ايتاليايي دارد كه حضور اين تيم در ايران سطح فني تور دوچرخه سواري آذربايجان را بالا برده بود.

او ميهمان نوازي، استقبال مردم از رکابزنان را بسيار عالي دانست و اظهار اميدواري کرد در دورهاي بعدي تور دوچرخه سواري بين المللي آذربايجان حضور يابد.

تيم MICHE ايتاليا با مجموع زماني 41 ساعت و 23 دقيقه و 43 ثانيه به مقام سوم بيست و ششمين دوره تور دوچرخه سواري آذربايجان دست يافت.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها