0

برنامه بعدي "كاظمي‌نژاد" زدن ركورد نوجوانان جهان است

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

برنامه بعدي "كاظمي‌نژاد" زدن ركورد نوجوانان جهان است

مربي تيم‌ملي وزنه‌برداري نوجوانان:
برنامه بعدي "كاظمي‌نژاد" زدن ركورد نوجوانان جهان است

مربي تيم‌ملي وزنه‌برداري نوجوانان و پدر عليرضا كاظمي‌نژاد گفت: عليرضا فقط چهار ماه پيش از آغاز مسابقات جهاني پرو تمرينات خود را آغاز كرد و باتوجه به اين نكته، وي در اين رقابت‌ها بسيار خوب ظاهر شد.

محمدرضا كاظمي‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهاركرد: مسابقات جهاني پرو، دومين دوره مسابقات قهرماني نوجوانان جهان بود كه در "ليما" برگزار شد و در دسته فوق سنگين، 11 وزنه‌بردار از 11 كشور جهان شركت كرده بودند.

وي افزود: تيم ايران با چهار وزنه‌بردار در اين رقابت‌ها حاضر شد و در پايان ميلاد اورنگي در دسته 77 كيلوگرم در حركت يك‌ضرب نايب قهرمان شد. عماد باقري در دسته 94 كيلوگرم در تك حركت يك‌ضرب گردن‌آويز نقره را به خود اختصاص داد و عليرضا كاظمي‌نژاد و ميلاد شريفي در دسته فوق سنگين (94+ كيلوگرم) مقام دوم و ششم جهان را كسب كردند. در مجموع كاروان ايران با شش نقره و يك برنز به كار خود در اين رقابت‌ها پايان داد.

مربي تيم‌ملي نوجوانان در ارزيابي خود از عملكرد تيم ايران در اين رقابت‌ها گفت: ايران دو سال پيش عنوان قهرماني جهان را كسب كرد، ولي امسال تيم به صورت ناقص در اين رقابت‌ها حاضر شد و هدف آن فقط كسب مدال‌هاي انفرادي بود. ساير كشورها سرمايه‌گذاري بهتري روي وزنه‌بردار‌هاي نوجوان خود انجام داده بودند. اگر فدراسيون تلاش و سرمايه‌گذاري بيشتري در اين رده سني كه آينده‌سازان وزنه‌برداري كشور هستند، داشته باشد، علاوه بر كسب نتايج بهتر، بارديگر به عنوان قهرماني جهان دست پيدا مي‌كنيم. در كشورمان پتانسيل‌هاي زيادي در رده سني نوجوانان وجود دارد.

وي درباره عملكرد فرزندش (عليرضا كاظمي‌نژاد) در اين رقابت‌ها گفت: وي در المپيك قهرمان شد، ولي وزنه‌برداري به فاكتورهاي متعددي براي قهرماني نياز دارد. پس از پايان مسابقات المپيك، دو ماه طول كشيد تا محل دقيق آسيب‌ديدگي كتف عليرضا مشخص شد. دوره درمان‌ او نيز سه ماه طول كشيد و در تمام اين مدت وزنه‌بردار ارمنستان در حال تمرين بود. سه ماه نيز همراه با مربي خود در اشتوتگارت آلمان در اردو به سر مي‌برد. اين سرمايه‌گذاري بالايي بود كه ارمنستان روي وزنه‌بردار خود انجام داد.

كاظمي‌نژاد درمورد ركوردهاي عليرضا كاظمي‌نژاد در اين رقابت‌ها گفت: وي در مسابقات المپيك در حركت يك ضرب ركورد 155كيلوگرم را به ثبت رساند ولي در رقابت‌هاي پرو با 9 كيلوگرم افزايش، ركورد پيشين خود را به 164 كيلوگرم ارتقا داد. ركورد وي در حركت دو ضرب المپيك نيز 195 كيلوگرم بود ولي در اين رقابت‌ها وزنه 201 كيلوگرمي را مهار كرد.

وي افزود: عليرضا در پايان خود را براي بلندكردن وزنه 214 كيلوگرمي آماده كرده بود، ولي متاسفانه به دليل ليزخوردن وزنه از روي سينه، وي نتوانست آن را بالاي سر ببرد. اين وزنه فقط شش كيلوگرم با ركورد جهان فاصله دارد و اگر عليرضا مي‌توانست آن را بلند كند عنوان قهرماني را به خود اختصاص مي‌داد.

مربي تيم‌ملي وزنه‌برداري نوجوانان درباره سطح رقابت‌ها گفت: سطح مسابقات بسيار بالا و رقابت‌ها بسيار سخت بود. مخصوصا در دسته فوق سنگين مسابقات ديدني و سالن مملو از تماشاگر شده بود.

رئيس سابق هيئت وزنه‌برداري خوزستان بيان‌كرد: رقيب اصلي عليرضا وزنه‌بردار ارمنستان بود كه عنوان قهرماني را از آن خود كرد. رقيب روس وي نيز سوم شد و رقيب چيني كه شش ماه قبل در مسابقات نوجوانان آسيا قهرمان شده بود در مكان چهارم ايستاد.

كاظمي‌نژاد تصريح‌كرد: هدف بعدي عليرضا زدن ركورد نوجوانان جهان در تايلند است، ولي سرمربي تيم ‌ملي به وي اعلام كرده كه هر چه زودتر بايد به اردوي تيم‌ملي برگردد و خود را براي حضور در مسابقات جوانان جهان در مالزي آماده كند.

وي افزود: اردوي تيم‌ملي جوانان هم‌اكنون در ماهشهر در حال برگزاري است و عليرضا از روز شنبه (31 ارديبهشت‌ماه) به اين اردو مي‌پيوندد. براي اين‌كه عليرضا بتواند مقام‌هاي بهتري كسب كند لازم است انگيزه بيشتري در سطح استان و كشور براي وي فراهم شود.

جمعه 30 اردیبهشت 1390  9:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها