ناني و خاوير ارناندس جوايز بهترين بازيکن فصل منچستريونايتد را از آن خود کردند.
ناني از سوي بازيکنان باشگاه به عنوان بهترين بازيکن فصل برگزيده شد. او در اين فصل 9 گل زد و 18 گل ساخت و کمک کرد منچستريونايتد به رکورد 19 قهرماني برسد.
ريو فرديناند هم گفت: »من به ناني رأي دادم. آمار او گوياي همه چيز است. عالي بودي ناني!»
ناني هم گفت: «اين باثباتترين فصل من براي يونايتد بود. هر سال بهتر شدم و اين فصل رويايي بود. گلهاي زيادي نسبت به فصل پيش ساختم و زدم و بسيار خوشحالم. اميدوارم فصل بعد حتي بهتر هم باشم.»
ناني بسيار نزديک به کسب جايزه بهترين بازيکن فصل از ديد هواداران بوده، و درصد رأي ناني تنها يک واحد کمتر از چيچاريتو بود.
ارناندس در اولين فصل خود در يونايتد 13 گل زد،از جمله گل دقيقه 1 مقابل چلسي و ضربه سر ديدني مقابل استوکسيتي. او 21 درصد آرا را از آن خود کرد و ناني 20 درصد. چيچاريتو گفت: «هميشه روياي بازي براي منچستريونايتد را داشتم و گفتم شايد در فصل اول در تيم ذخيرهها بازي کنم و چند دقيقهاي هم در تيم اصلي به من بازي برسد. اما به لطف مربي و همتيميها کمي بيشتر بازي کردم!»
فرديناند در اين باره نوشت: «چيچاريتو بازيکن سال از ديد هواداران شد. کاملا شايستهاش بود. او به خوبي در اينجا جا افتاده و گلهاي حياتي بسياري زده. آيندهاش عالي است!»
رايان تانيکليف جايزه جيمي مورفي را به عنوان بهترين بازيکن جوان سال گرفت. او کمک کرد يونايتد به فينال حذفي جوانان برسد. اوليور گيل هم بهترين بازيکن ذخيرهها شد.