این لیست اولیه سرخپوشان بود : سید مهدی رحمتی ، سید جلال حسینی ، عماد رضا ، هادی عقیلی ، کریم انصاری فرد ، محمد رضا خلعتبری ، غلامرضا رضایی ، محمد نوری و ... ولی تنها دو بازیکن آخری جذب شدند تا پرسپولیس کم ستاره ترین دوران خودرا سپری کند مدیرعامل و دیگران بکمک فدراسیون کاری کردند تا دایی با پرسپولیس موفق نشود البته دایی نتایج قابل قبولی گرفت ولی باید بپذیریم که با این بازیکنان نمیتوان انتظار معجزه داشت حواشی زیاد ، شیطنت بازیکنان ، مصدومیت ها و عملکرد بسیار ضعیف در نقل و انتقالات و داوری پرسپولیس را به اینروز انداخت نه علی دایی حساب کنید حداقل تساوی با استقلال در دو دیدار رفت و برگشت میتوانست پرسپولیس را سوم کند و البته توجه کنید که بازی های دیگر هم چنین وضعی داشت دایی تلاشش را کرد ولی اشتباه او این بود که باید بی خیال مربی گری در تیمی را می داشت که هیچ کس نمی خواست او موفق شود بخصوص عوامل فدراسیون و شخص کاشانی که علاقه خاصی به استیلی دارد . توجه داشته باشید دایی دو بازیکنی را به خدمت گرفت که بهترین بازیکنان پرسپولیس در این فصل شدند نوری و رضایی . من اگر جای مسئولان باشگاه بودم با حفظ دایی و بستن قراردادی سه ساله و > جذب بازیکنان دلخواه او به شخص علی دایی کمک می کردم تا پرسپولیس دلخواه > هواداران را بسازد یادتان باشد که استقلال با قلعه نوعی چنین وضعی داشت شروع ناامید کننده و رسیدن به رتبه سیزدهم و در پایان قهرمانی
مقاله های بیشتر :
http://varzeshinews.blogfa.com