چگونه دندانهایی به سفیدی برف داشته باشیم؟
برخی افراد علاقمند هستند که دندان هایشان به سفیدی دندان های هنرپیشه ها باشد و ...
نماینده دندانپزشکان در نظام پزشکی با بیان اینکه «برخی افراد علاقمند هستند که دندان هایشان به سفیدی دندان های هنرپیشه ها باشد.» گفت:« اگر افراد مرتب و به صورت دقیق و صحیح دندان های خود را مسواک بزنند و از رژیم های غذایی درست استفاده کنند دیگر نیازی به سفید کردن دندان های خود پیدا نمیکنند.»
دکتر علی یزدانی اظهار داشت:« تغییر رنگ دندان ها عوامل مختلفی دارد و گاهی تغییر رنگ دندانها به دلیل از بین رفتن عصب دندانها است وگاهی ممکن است عصب دندان کاملا زنده باشد وهیچ عیبی نداشته باشد اما دندان فرد تغییر رنگ پیدا کند.»
وی افزود:« تغییر رنگ دندانها ممکن است به دلیل عوامل ژنتیکی یا عوامل اکتسابی که در طول تشکیل دندان فرد به وجود می آید بوده و یا به دلیل مواد غذایی که فرد در برنامه غذایی خود از آن استفاده میکند باشد.»
این دندانپزشک تصریح کرد:« مصرف غذاهای رنگی و استعمال سیگار در تغییر رنگ دندانها تاثیر دارد و گاهی تغییررنگ دندانها به دلیل از بین رفتن عصب دندان است که به دلایل مختلفی از جمله وارد شدن ضربه به عصب و یا پوسیدگی دندانها است.»
نماینده دندانپزشکان در نظام پزشکی گفت:«سفید کردن دندانها روش های مختلفی دارد و با توجه به داشتن یا نداشتن عصب از روشهای مختلفی برای سفید کردن دندانها میتوان استفاده کرد، آنچه مسلم است اگر دندان عصب داشته باشد با استفاده از مواد اکسیدکننده اقدام به سفید کردن دندانها (بلیچینگ) میکنیم و در مواردی که ضایعاتی در ساختار دندان ها وجود داشته باشد از راههای دیگر استفاده میکنیم.»
وی افزود:« سفید کردن دندانها یا در منزل صورت میگیرد که به این افراد قالبهایی داده می شودکه در منزل استفاده کنند، افرادی که عصب دندان آنها از بین رفته است بایستی کار سفیدکردن دندانهایشان در مطب انجام شود، عده ای کار سفید کردن دندان را با استفاده از لیزر یا دستگاه نور انجام می دهند که این روش تنها به آزاد شدن اکسیژن کمک می کند.»
این عضو شورای عالی نظام پزشکی خاطرنشان کرد:«برخی افراد علاقمند هستند که دندان هایشان به سفیدی دندانهای هنرپیشه ها باشد که باید توجه داشته باشند هنرپیشه ها از رژیم های غذایی خاص برای تغییر نکردن رنگ دندان هایشان پیروی می کنند وغذاهای رنگی مثل قورمه سبزی، فسنجان نمیخورند واز نوشیدن چای زیاد، مصرف شاتوت، تمبرهندی و لواشک خودداری میکنند.»
وی تاکید کرد:«عقیده من این است اگر افراد مرتب و به صورت دقیق و صحیح دندان های خود را مسواک بزنند و از رژیم های غذایی درست استفاده کنند دیگر نیازی به سفید کردن دندانهای خود پیدا نمیکنند و توجه داشته باشند که قبل از اینکه بخواهند دندانهای خود را سفید کنند ابتدا رژیم های غذایی خود را اصلاح کرده و سپس اقدام به این کار کنند.»
دکتر علی یزدانی در مورد پودرهای سفید کننده دندانها گفت:«عده ای از افراد از روشهای عامیانهای که دیگر افراد به آنها توصیه می کنند برای سفید کردن دندانهای خود اقدام می کنند به عنوان مثال از آبلیمو استفاده میکنند، این افراد باید بدانند درست است که آبلیمو رنگ دندانها را تغییر می دهد و با شستشوی دندانها بوسیله آبلیمو لایه رویی دندانها از بین میرود و به دندانها آسیب وارد میشود.همچنین استفاده از پودرهای سفید کننده دندان که تبلیغات گستردهای هم دارد منجر به از بین رفتن لایه رویی دندان ها شده و با زبر شدن دندان ها، دندان ها لک های بیشتری به خود میگیرند.»
وی در پایان توصیه کرد:«افراد بهتر است که با نظر دندانپزشک خود از خمیردندان های سفید کنندهای که ماده زبر ندارند استفاده کنند و از مواد غذایی رنگی استفاده نکنند.»
5 راز برای داشتن پوست روشن
در این مقاله رازهایی را برای داشتن پوستی شفاف و زیبا بیان می کنیم و ....
رازهایی برای داشتن پوست روشن متذکر می شویم: نگاهی بیندازید به برخی از راههای مخصوص برای نیل به این هدف:
راز شماره 1 برای داشتن پوست روشن : حواستان به چیزی که میخورید باشد.
برطبق گفته های دکتر هایدی والدورف که متخصص پوست است، بیشتر خوراکی های کاذب( مثل شکلات و سیب زمینی سرخ کرده) واقعا فقط کاذب هستند و نقشی در آکنه ندارند. با این حال، او می گوید که هورمونهای موجود در شیر می توانند به جوش های آکنه مرتبط باشند- بنابراین اگر به اکنه مبتلا هستید بستنی خوردن را ترک کنید و ببینید آیا جوش ها بهتر می شوند یا خیر.
راز شماره 2 برای داشتن پوستی روشن: برنامه مرتبی داشته باشید.
آیا بدون پاک کردن آرایش صورت به خواب می روید؟ این کار نادرستی است. برای روشن نگه داشتن پوستتان، شما احتیاج دارید که برنامه ای منظم برای محافظت از پوستتان داشته باشید. در اینجا یک برنامه ساده را به شما معرفی میکنیم که می توانید ان را به کار ببندید.
راز شماره 3 برای داشتن پوستی روشن : پاک کردن صورت را به طور صحیح انجام بدهید.
این اولین قدم در برنامه مراقبت از پوستتان است. مطمئنا دوست دارید آن را به درستی انجام بدهید. اما چگونه:
گام اول: تمیز کننده درست و مناسب را پیدا کنید. به دنبال ماده ای باشید که خیلی خشن نباشد اما حاوی مواد ضد اکنه مثل اسید سالیسیک باشد.
گام دوم: قبل از استفاده از تمیزکننده، از آب گرم( اما نه داغ) برای نمدار کردن صورتتان استفاده کنید.
گام سوم: ماده تمیز کننده را روی پوست قرار بدهید و به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیق ماساژ بدهید سپس با آب ولرم آن را بشویید.
راز شماره 4 برای داشتن پوستی روشن: مرطوب کننده دوست شماست.
اگر پوستتان چرب است احتمالا به فکر عدم استفاده از مرطوب کننده می افتید، اما این فکر درستی نیست. اگر پوستتان را خیلی خشک کنید این کار فقط سبب می شود که پوست شما روغن بیشتری ترشح کند که این به نوبه خود جوشهای بیشتری را درست می کند. فکر می کنید این وضع به کجا ختم می شود؟
این چرخه را با استفاده از یک مرطوب کننده ملایم پس از شستشوی پوست، قطع کنید. اگر پوستتان خیلی زیاد چرب است، بر روی آن از یک ماده جذب کننده روغن استفاده کنید.
راز شماره 5 برای داشتن پوستی روشن: به خود وقت کافی بدهید.
والدورف می گوید : یک یا دو ماه طول می کشد تا نتایج واقعی برنامه مراقبت از پوست خود را ببینید، بنابراین این برنامه را باید هر چه زودتر شروع کنید. اگر در ابتدای کار پوست شما کمی بدتر به نظر آمد، ناامید و دلسرد نشوید، این وضعیت کاملا طبیعی است. فقط به این کار بچسبید و یک ماه برای آن زمان بگذارید. اگر پوستتان بهتر نشد آنگاه مواد مصرفی خودتان را عوض کنید و یا به یک متخصص پوست مراجعه کنید.
درمانی بیضرر برای یبوستهای بدون علت مشخص
یک فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه یبوست از شایعترین مشکلات گوارشی است که افراد در سنین مختلف را درگیر میکند،...
سبوس برنج درمانی بیضرر برای یبوستهای بدون علت مشخص
یک فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه «یبوست از شایعترین مشکلات گوارشی است که افراد در سنین مختلف را درگیر میکند»، گفت:«سبوس برنج و سبوس سایر غلات محتوی فیبر فراوان هستند و به عنوان یک درمان ساده و بی ضرر یبوستهایی که علت مشخصی ندارند مطرح است.»
دکتر شهرام آگاه اظهار داشت:« یبوست از شایع ترین مشکلات گوارشی است که افراد در سنین مختلف را درگیر می کند گرچه بروز این بیماری در سنین مختلف علل مختلفی دارد به عنوان مثال یبوست در نوزادان وکودکان با بروز این بیماری در سالمندان متفاوت است و کودکی که به این بیماری دچار می شود بایستی حتما از نظر علل بروز این بیماری و احتمال اختلالات مادرزادی بررسی شود.»
وی افزود:«بروز یبوست در سنین جوانی علل مختلفی دارد و ممکن است به دلیل اختلالات عضوی یا غیرعضوی در فرد باشد، در افراد سالمند هم میتواند ناشی از کاهش حرکت دستگاه گوارش به دلیل حالت فیزیولوژیک باشد و در حالت عادی دفع مدفوع در افراد مسن کمتر از افراد جوان است و علت بروز یبوست در هر سنی نیاز به بررسی دارد.»
این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:«علل یبوست در نوزادان و کودکان بسته به اینکه از چه سنی بروز پیدا کند این مسئله حائز اهمیت است و اگر نوزادی از بدو تولد دچار یبوست باشد به طور جدی اختلالات مادرزادی مثل اختلالات ارثی از بین رفتن ونداشتن سلول های عصبی در قسمتی از جدار روده می تواند باعث بروز یبوست های شدید شود و با شک به این اختلالات مادرزادی در نوزاد بررسیهایی مثل گرافی با باریوم و یا مانومتری رکتوم و مقعد توصیه میشود و در برخی موارد که علل بروز یبوست اختلالات مادرزادی باشد جراحی برای درمان نوزاد توصیه میشود.»
وی یادآور شد:«از دیگر علت های بروز یبوست در سنین کودکی ضمن اینکه همچنان علل مادرزادی در بروز آنها مطرح هستند یبوست عادی است که به عنوان یک عامل مهم مطرح است و از زمانی که کودک یاد می گیرد چگونه مدفوع خود را کنترل کند خود را نشان میدهد، استرسهایی که در زندگی کودک در این دوران پیش میآید در این بیماری تاثیر گذار است به عنوان مثال کودکی که تازه وارد مهدکودک شده است و یا کودکی که به تازگی به مدرسه میرود تا زمانی که به شرایط مدرسه و نشستن بر سر کلاس عادت کند این یبوست به دلیل تغییرات در عادات غذایی که در شرایط جدید پیش آمده است خود را نشان میدهد.»
این عضو انجمن گوارش و کبد ایران تصریح کرد:« علل بروز یبوست در نوجوانان و بالغین جوان و افراد جوان گرچه بررسی علل عضوی مهم است اما باید به عللی مثل سندرم روده تحریکپذیر که همراه با یبوست و اسهال متناوب و یا یبوست به تنهایی است توجه داشته باشیم، گرچه بسیاری از این افراد عادتهای غذایی مثل کم مصرف کردن فیبر غذایی و مایعات دارند که می تواند یکی از علل مهم یبوست باشد، به هر حال در جوانانی که یبوست به طور مزمن وجود دارد بررسی های اولیه برای رد علل عضوی توصیه میشود.»
وی خاطرنشان کرد:«برخی از اختلالات متابولیک یا اختلال در غدد درون ریز می تواند باعث یبوست در فرد شوند که از جمله مهم ترین آنها کم کاری تیروئید و دیابت است، یادمان باشد که در برخی از جوانان مصرف بعضی از داروها ممکن است وی را به این مشکل دچار کند و ممکن است فرد به این مسئله توجهی نداشته باشد، مصرف داروهایی که محتوی کلسیم و یا آهن هستند در بروز یبوست جوانان می تواند نقش داشته باشد.»
این عضو انجمن گوارش و کبد آمریکا یادآور شد:«مصرف داروها در تمامی سنین می توانند از علائم مهم بروز یبوست باشند، این مسئله به ویژه در افراد مسن که داروهای متفاوت مصرف می کنند می تواند مهم باشد مثل مصرف برخی داروهای تقویتی، داروهای کاهنده فشار خون، داروهای بیماری های قلبی، داروهای اعصاب.
در افراد مسن یبوستی که تازه شروع شود می تواند علامت سرطان باشد بنابراین یبوست در این گروه از افراد نیاز به بررسی سریع و جدی و اقدام مناسب دارد.»
وی تاکید کرد:«برای تشخیص علل یبوست در سنین مختلف اقدامات مختلفی توصیه می شود ومعمولا انجام آزمایش های خون و مدفوع در سنین مختلف توصیه میشود تا مواردی مثل اختلالات متابولیک زودتر تشخیص داده شود.در مورد افراد مسن که مشکوک به سرطان هستند انجام کلونوسکوپی توصیه میشود و در مواردی که کاهش سرعت روده محتمل است تست هایی برای بررسی سرعت روده با مارکرهای مخصوص و گرفتن عکس توصیه میشود، همچنین در بیمارانی که اختلال عملکرد راست روده و مقعد در دفع مدفوع محتمل است مانومتری که سنجش حرکات انتهایی روده است ممکن است انجام شود.»
دکتر شهرام آگاه تصریح کرد:«درمان یبوست بستگی به علت ایجادکننده دارد و در افرادی که بروز یبوست علل مشخصی ندارد رژیم های غذایی حاوی آب زیاد و مایعات فراوان و فیبر زیاد توصیه می شود، ورزش در افرادی که تحرک کمی دارند در درمان یبوست میتواند مفید واقع شود و درمان یبوست در مورد افرادی که علت مشخصی باعث بروز یبوست در این افراد شده است درمان علت زمینه مهم است که ممکن است دارو درمانی و یا در پاره ای از موارد جراحی راه درمان باشد.»
وی خاطر نشان کرد:« سبوس برنج و سبوس سایر غلات محتوی فیبر فراوان هستند که در افرادی که فیبر در رژیم غذایی آنها کم است به عنوان یک درمان ساده و بی ضرر یبوست هایی که علت مشخصی ندارند مطرح است اما باید توجه داشت که فیبر غذایی که به عنوان درمان یبوست استفاده میشود بایستی حتما با آب فراوان مصرف شود و در مورد بیمارانی که انسداد رودهای دارند و یا یبوست آنها بیش از 3 روز همراه با دل درد است مصرف سبوس برنج و سبوس سایر غلات می تواند مضر باشد.»
بهترین توصیه برای كاهش وزن
رژیم های سخت باعث بازگشت سریع وزن میشود؛لذا ادامه این رژیم برای همیشه میسر نیست
بهترین كاهش وزن،كاهش وزن آهسته است
بهترین راه برای كاهش وزن پایدار و بدون عارضه،كاهش وزن آهسته است كه با تغییر شیوه زندگی چه ازنظر تغذیه و چه فعالیت بدنی میسر میشود.
دكتر صابری،متخصص تغذیه اظهار داشت:رژیم های سخت باعث بازگشت سریع وزن میشود؛لذا ادامه این رژیم برای همیشه میسر نیست.برای كاهش چربی موجود در بدن هر 500 گرم چربی،معادل 3500 كالری است كه هرفرد میتواند با فعالیت های بدنی هر هفته 500 تا 1000 گرم از چربی خود را بسوزاند.
وی تصریح كرد:در هنگام كاهش وزن افراد باید پروتئین بدن خود را تامین كنند.افزایش مصرف پروتئین به معنی مصرف گوشت بیشتر نیست؛لذا شامل غذاهایی مانند لوبیا،سبزیجات و غلات با مصرف روزانه 5 تا 6 اونس (در حدود 170 گرم) است.
صابری با بیان اینكه افراد نباید فریب تبلیغات دروغین مبنی بركاهش وزن سریع و بدون بازگشت را بخورند،افزود:افراد نباید تبلیغات دروغین را باور كنند؛چراكه با این رژیم ها به عوارضی از قبیل ریزش مو،افتادگی پوست،خستگی،كم خونی،اختلالات افسردگی دچار میشوند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان كرد:افراد باید غذاهای مصرفی خود را با حجم كم به تعداد وعده های بیشتر مصرف كنند،همچنین در صورت امكان میوه هایی كه میشود با پوست میل كرد را مصرف كنند.
یك روش عجیب برای محافظت از قلب!
این روش بسیار موثر ولی کمی عجیب است ؟!
پزشكان دانشگاه سینسیناتی ادعا كردهاند كه خوردن دونات پس از مصرف تنقلات و فست فود میتواند روشی برای محافظت از قلب باشد.
شاید تاكنون بارها و بارها از زبان پزشكان شنیدهاید كه خوردن فست فود و تنقلات مثل چیپس و ژامبون سلامت قلب را به خطر میاندازد. اما در واقع اگر پس از این خوردنیها، دونات بخورید در واقع بهترین روش برای محافظت از قلب است.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این پزشكان میگویند این روش درمانی عجیب و چرب تا حدودی ماهیچه قلب را تقویت میكند و از میزان آسیب دیدگی قلب در هنگام وقوع سكته قلبی میكاهد.
دكتر لائورن هار، متخصص دانشگاه سینسیناتی در این باره اظهار داشت: این یافته نشان میدهد كه رژیم غذایی پرچرب زیاد یا كوتاه مدت در حیوانات آزمایشگاهی از عملكرد قلب حفاظت میكند. با وجود این یافته، پزشكان تاكید كردند كه انجام مطالعات بیشتر در این زمینه مورد نیاز است و باید احتیاطهای لازم طبق دستورات پزشكی معمول صورت بگیرد.
دو خوراکی مهم برای کنکوری ها
مصرف این خوراکی ها موجب شادابی دانشآموزان می شود و به خصوص مصرف آن برای كنكوریها توصیه میشود.
كنكوریها گوشت قرمز و سبزی بخورند
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف گوشت قرمز، جگر و سبزیها موجب شادابی دانشآموزان می شود و به خصوص مصرف آن برای كنكوریها توصیه میشود.
مرتضی صفوی با بیان اینكه دانشآموزان در دوران كنكور از قندهای ساده زیاد استفاده نكنند، اظهار داشت: بر اثر خوردن قندهای ساده، انسولین در خون زیاد ترشح میشود كه موجب افت قند خون آنها میشود؛ افرادی كه در زمان كنكور از قندهای ساده و شكلات استفاده میكنند، انسولین بیشتری در خون آنها ترشح شده و در نتیجه موجب افت قند خون در آنها میشود.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: دانشآموزان در وعدههای غذایی خود از ماست و شیر استفاده كنند زیرا به دلیل داشتن كلسیم فراوان برای سلولهای عصبی بسیار مفید است و موجب آرامش اعصاب در دانشآموزان میشود.
وی افزود: دانشآموزان در این دوران ماهی مصرف كنند به دلیل اینكه ماهی حاوی اسید چرب امگا 3 است كه از كمخونی پیشگیری میكند و موجب افزایش یادگیری میشود.
صفوی بیان داشت: دانشآموزان در این دوران از غذاهای حاوی آهن مانند گوشت قرمز، جگر، مغز، سبزیها و تخم مرغ استفاده كنند كه موجب شادابی و از بین رفتن كسلی آنها میشود زیرا ویتامینهای گروه B موجود در این مواد برای تقویت ذهن و آرامش اعصاب دانشآموزان مفید است.
درست غذا بخورید تا چاق نشوید
خیلیها وعده غذایی را به هوای وزن كمكردن حذف میكنند، اما بر خلاف انتظار، وزنشان بالا میرود...
هر چیزی در این دنیا حساب و كتاب دارد، خواه یك فعالیت سرنوشتساز در زندگیتان و خواه خوردن و آشامیدن. این را میگوییم كه بدانید حتی برای خوردن و آشامیدن هم باید تابع اصولی باشیم وگرنه ضرر میكنیم.
آدمهای چاق، آدمهای لاغر، آنها كه به قول مادربزرگها بنیه ندارند، آنها كه به قول مردم انگار جانور توی بدنشان لانه كرده و گوشت به تنشان نمیچسبد یا آنها كه به قول خودشان حتی اگر غذا را نخورند هم چاق میشوند، همگی در یك مشكل به هم شبیه هستند، آنها اصول درست خوردن و درست آشامیدن را نمیدانند. قبول دارید كه آدمها تا زبان بدنشان را یاد نگیرند نمیتوانند ادارهاش كنند؟ برای مثال خیلیها وعده غذایی را به هوای وزن كمكردن حذف میكنند، اما بر خلاف انتظار، وزنشان بالا میرود. خیلیها هم بعد از هر وعده غذایی به امید بیشتر چسبیدن غذا، آب، نوشابه یا چای مینوشند، اما به نظر میرسد بدنشان همیشه كمتر از حد لازم مواد غذایی جذب میكند.
این گزارش درباره همین نكات كوچك برای خوردن و آشامیدن است كه ما آن را با تغییراتی از ایسنا برایتان نقل میكنیم به این امید كه شاید بخش كوچكی از زبان بدنتان را یاد بگیرید. به عنوان نخستین نكته، باید به گفتههای دكتر محمود اسحاق حسینی متخصص گوارش اشاره كنیم كه هشدار میدهد: آرامش هنگام غذا خوردن، ننوشیدن آب، نوشابه و چای هنگام غذا خوردن و بعداز آن ازجمله نكات مهم در امر تغذیه صحیح هستند كه هر فردی باید به آنها توجه كند.
سبد غذایی یعنی چه؟
به گفته این متخصص، بیشتر غذاهای مصرفی از نوع غذاهای تركیبی هستند بنابراین 50 درصد این تركیب غذایی باید شامل مواد قندی، 15 تا20 درصد چربی و 30 درصد از پروتئینها باشد. علاوه بر این ویتامینها و ریزمغذیها ازجمله روی و مس، نقش بسزایی را در تامین انرژی بدن دارند، به این منظور از تمام این مواد باید به حد كافی استفاده كرد.
وی مواد غذایی مورد نیاز بدن را ازجمله مواد تركیبی میداند و میافزاید: تمام انسانها باید روزانه 50 درصد از مواد قندی، 15 تا20 درصد از چربیها و 30 درصد از پروتئینها و همچنین از ویتامینها و ریزمغذیها و بویژه سبزیجات و میوه به جای آبمیوه استفاده كنند. این متخصص گوارش میگوید: همه افراد از جمله افراد دیابتی باید از تركیب غذایی شامل قند، چربی و پروتئین بر حسب جنس، سن و نوع بیماری استفاده كنند به طوری كه ورزشكاران و جوانان باید به میزان زیاد و سالمندان، افراد دیابتی و بیماران بر حسب نوع بیماری و زیر نظر دستور پزشك به طور متناسب، این مواد غذایی را در مصرف روزانه خود جای دهند. وی چربی را عنصری مهم در سبد غذایی خانواده میداند و تصریح میكند: چربیها ازجمله مواد مورد نیاز برای بدن هستند كه انرژی بالایی را به همراه دارند و متاسفانه همین امر، افراد را برای كسب انرژی هر چه بیشتر به استفاده از فستفودها، شیرینی، خامه و بستنی ترغیب میكند به طوری كه در كلانشهری مانند تهران، 50 درصد مردم دچار اضافه وزن هستند.
خوردن در یك چشم به هم زدن ممنوع
حالا كه با مفهوم سبد غذایی آشنا شدهاید باید درباره چگونه خوردن هم اطلاعاتی كسب كنید. دكتر اسحاق حسینی، آرامش هنگام غذا خوردن را امری ضروری بیان میكند و تاكید دارد: نسبت به مدت پخت غذاهای ایرانی، زمان خوردن این غذاها بسیار كوتاه است. به طوری كه وقتی غذا با سرعت بسیار بالایی مصرف میشود، روده، معده و بزاق فرصت كافی را برای ترشح ندارند و در نتیجه آنزیمها نیز در بدن تركیب نمیشوند و به دنبال آن، هضم و جذب غذا نیز به درستی صورت نمیگیرد و بسیاری از افرادی كه غذای خود را سریع میل میكنند با مشكل هضم غذا مواجه میشوند.
وی ادامه میدهد: متاسفانه بسیاری از افراد حین غذا خوردن مقدار زیادی آب نیز مصرف میكنند كه این امر برخلاف جریان جذب غذا عمل میكند. به طوری كه مواد قندی30 دقیقه و چربیها یك ساعت و مواد تركیبی باید بیش از یك ساعت در معده بمانند. بنابراین وقتی همراه با غذا، آب مصرف میشود چون آب هیچ توقفی در معده ندارد و به دنبال آن غذا و مواد خوراكی نیز دفع میشود. این متخصص گوارش، دوغ را بهترین جایگزین برای آب و نوشابه میداند و میگوید: نوشابهها منجر به تسریع در حركت رودهها میشوند به طوری كه اگر همراه با غذا، نوشابه مصرف شود، میتوان گفت هیچ ماده مغذیای جذب بدن نخواهد شد. بنابراین دوغهای بدون گاز و معمولی اگر همراه با پونه یا نعناع باشند بهترین جایگزین برای آب و نوشابهها هستند.
چای بهتر از قهوه است
به گفته دكتر اسحاق حسینی، چای كمرنگ، نوشیدنی آرامبخشی است، اما چای به هیچوجه نباید داغ و همچنین بعد از هر وعده غذایی مصرف شود به طوری كه اگر بعد از غذا بلافاصله چای نوشیده شود، رودهها به هیچوجه پذیرای آهن نیستند و آهن مواد غذایی، جذب بدن نمیشوند پس اگر روزانه چای به مقدار مناسب نه زیاد، آن هم به صورت كمرنگ و ولرم مصرف شود، مشكل خاصی پیش نمیآید، اما این در حالی است كه افرادی كه بعد از غذا خوردن، چای مینوشند پس از مدتی به كمخونی (آنمی) مبتلا میشوند.
وعده «شام» را حذف نكنید
خیلی از مردم برای لاغرشدن، وعده شامشان را حذف میكنند. شما با این روش موافقید؟ اگر جوابتان مثبت است باید بدانید كه دكتر اسحاق حسینی این روش را كاملا رد میكند و میگوید: علاوه بر وعدههای صبحانه و ناهار، میانوعدهها نیز بسیار حائز اهمیت هستند به طوری كه افراد باید در طول روز حتما از میوهها و سبزیجات كه سرشار از فیبر هستند، استفاده كنند. علاوه بر اینها وعده شام نباید حذف شود به این منظور كه میتوان شام خورد، اما نباید بلافاصله بعد از آن خوابید، بنابراین بین شام خوردن و خوابیدن باید حداقل یك ساعت و 30 دقیقه فاصله باشد.
افرادی که ناراحتی قلبی دارند ، این قرص را نخورند
این قرص برای افرادی که ناراحتی قلبی دارند بسیار خطرناک است و توصیه می شود از این قرص مصرف نکنید و ...
مسکن خطر حمله قلبی را دو برابر می کند
کسانی که سابقه سکته قلبی دارند و دست به مصرف داروهای مسکن همچون ایبوپروفن می زنند بیشتر در معرض خطر سکته دوم قرار می گیرند.
به گفته محققان دانمارکی نتایج آزمایش روی 84 هزار دانمارکی که از سکته اول جان سالم به در برده اند نشان میدهند اگر میزان مصرف این مسکن ها زیاد ویا برای مدت طولانی باشد می توند که ریسک سکته را تا حد زیا دی بالا ببرد. البته به گفته آن ماری شرنینگ از دانشگاه کپنهاگ مصرف حدود 1600 میلی گرم از این دارو درعرض هفت روز خطری نخواهد داشت اما افزودن به این میزان عوارض جبران ناپذیری خواهد داشت.
مصرف این گونه مسکن ها در بین بیماران قلبی امری شایع است و کسانی که بیش از این مقدار استفاده کنند میتوانند تا 50 درصد میزان ریسک سکته را بالا ببرند. هنوز دقیقا مشخص نیست چرا این داروهای مسکن شانس سکته را افزایش می دهند اما گفته می شود شانس تشکیل لخته خون بیشتر شده و فشار خون هم افزایش پیدا می کند.
به همین خاطر شرنینگ معتقد است با توجه به اینکه مصرف مسکن ها برای بیماران قلبی اجتناب ناپذیر است بیمارستان ها باید داروهایی را که میزان فشار خون را پایین می آورد راهم برای این دسته از بیماران تجویز کنند.