0

همدلي و همراهي بخشهاي مختلف لازمه موفقيت تيم ابومسلم است

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

مشهد - مالك باشگاه ورزشي ابومسلم خراسان گفت : همدلي و همراهي بخشهاي مختلف لازمه موفقيت تيم ابومسلم است.

'اسماعيل وفايي' روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : اگر بخواهيم تيم ابومسلم به جايگاه واقعي خود در ليگ برتر فوتبال دست يابد و جزو چهار تيم برتر قرار گيرد، همه مسوولان استان بايد دست به دست هم داده و همه تلاش خود را براي رفع مشكلات و كسب موفقيت اين تيم بكارگيرند.

به گزارش خبرنگار ورزشي ايرنا، وي ادامه داد: تيم ابومسلم كه در مديريت قلبي خود هر ساله بدهي بسيار بر مبلغ بدهي هاي آن افزوده مي شد اما ما در مجموعه مديريت تيم ابومسلم همه تلاش خود را براي كاهش اين معضل بكار بستيم.

وي گفت: امسال نخستين سالي است كه هيچ بدهي از باشگاه ابومسلم به سال بعد موكول نمي شود.

وي با اشاره به اينكه مديريت قبلي باشگاه ابومسلم 60ميليارد ريال وام گرفته و بطور روشن و شفاف مشخص نيست كه اين وام در كدام محل هزينه شده است، گفت: بايد مسوولان و دست اندركاران ذيربط حسابرسي كنند كه اين مبالغ در كجا صرف شده است.

وي در خصوص ادعاهاي مطرح شده توسط برخي اشخاص مبني بر در دست داشتن اسنادي براي مالكيت اين تيم گفت: اين مدارك بي پايه و اساس است.

وفايي گفت: بعد از آنكه قرار شد تيم ابومسلم تحت نظارت استانداري خراسان رضوي به فعاليت خود ادامه دهد و من از طرف استانداري به عنوان مالك تيم معرفي شدم، بني اسد مالك قبلي تيم ابومسلم همه سهام و مدارك لازم را به من انتقال داد.

وي افزود : اما بني اسد به تازگي دوباره همه سهام ها را به طور غير قانوني به فردي به نام 'عباسي' انتقال داده و اين فرد هم بر اين اساس ادعاي مالكيت تيم ابومسلم را دارد.

وفايي گفت: بر اين اساس من شكايتي از بني اسد به مراجع قضايي ارائه كرده ام.

او ادامه داد : بر اساس نامه اي كه استاندار خراسان رضوي به تازگي به مدير كل تربيت بدني اين استان نوشته، من به عنوان مالك باشگاه ابومسلم خراسان معرفي شدم.

او اظهار داشت : در ابتداي تصدي مالكيت باشگاه ابومسلم كه آن را از مجموعه قبلي مديريت تيم تحويل گرفتم، اين تيم از ليگ برتر به ليگ دسته اول سقوط كرده بود و حتي از داشتن كمترين امكانات و يك مهر براي تاييد نامه ها هم بي بهره بود.

وفايي افزود: در اين شرايط قبول تصدي تيم ابومسلم ريسك بالغ بر 70 درصد بود و آينده تيم به هيچ عنوان مشخص نبود.

وي ادامه داد : هم اكنون بيش از 150 نفر از يك ميليون ريال تا 70 ميليارد ريال از اين تيم طلب دارند و همه اين بدهي هاي ابومسلم مربوط به قبل از تصدي مديريت فعلي و مالكيت من بر اين باشگاه است.

او تصريح كرد: در شرايطي كه برآورد ما از بدهي هاي سنوات گذشته باشگاه ابومسلم 70 ميليارد ريال بود ، كميته انضباطي عنوان كرده بدهي هاي واقعي اين تيم 140 ميلياد ريال است.

مالك باشگاه ابومسلم خراسان گفت: هم اكنون بازيكنان اين تيم 60 تا 70 درصد بدهي هايشان را دريافت كردند.

او اضافه كرد: از همان ابتدا همه تلاش ما را معطوف به جلوگيري از سقوط به ليگ دسته دوم، ماندگاري در ليگ دسته اول و صعود به ليگ برتر قرار داديم.

وي در عين حال گفت: در شرايط نامطلوبي كه تيم ابومسلم طي بيش از يك سال گذشته داشت، ماندگاري آن در ليگ دسته اول فوتبال و در رده پنج تيم برتر بزرگترين موفقيت براي اين تيم است.

وفايي افزود : امسال نخستين سالي طي سنوات گذشته است كه هيچ بدهي از اين تيم به سال بعد انتقال نمي يابد و همه معوقات بازيكنان و كادر فني پرداخت مي شود.

وي اظهار داشت : تيم ابومسلم از زمان تصدي من به عنوان مالك باشگاه و بر خلاف سنوات قبل با كمترين حاشيه به كار خود ادامه داده است.

او گفت : تيم فوتبال ابومسلم با توجه به جايگاه خاص و اصالتي كه دارد مستحق صعود به ليگ برتر است و ما همه تلاش خود را بكار مي گيريم كه تيم ابومسلم در جام حذفي فوتبال شگفتي ساز باشد.

وفايي اظهار داشت: واگذاري سهام به هواداران را با قوت خاص دنبال مي كنيم و امسال بخش عمده اي از سهام را واگذار مي كنيم.

او در خصوص حمايت از تيم واليبال ابومسلم هم گفت : در ابتدا قرار نبود اين باشگاه به واليبال بپردازد ولي بعد از راه اندازي اين تيم در حد توان از آن حمايت مي كنيم.

وي ضمن انتقاد از انصراف سرمربي تيم واليبال ابومسلم بدون هماهنگي با مجموعه مديريت باشگاه ابومسلم هم گفت : با توجه به توانمندي هاي موجود اين تيم بايد به فعاليت خود در ليگ برتر ادامه مي داد تا حداقل در رتبه ششم تا هفتم ليگ جاي گيرد نه اينكه در مواقع حساس شاهد انصراف سرمربي باشيم.

وي گفت: از طرف استانداري دو ميليارد ريال به تيم ابومسلم اختصاص يافته است

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390  5:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها