تهران - 'رادامل فالكائو' مهاجم كلمبيايي كه با تك گل خود اف.ث پورتو را قهرمان ليگ اروپا و جايگاه تيمش را به عنوان يك قدرت فوتبال اروپا احياكرد، مي گويد كه احساس وصف ناپذيري پس از اين قهرماني به وي دست داده است.
|
|
|
وي كه در ديدار پاياني سراسر پرتغالي ليگ اروپا در دقيقه 44 دروازه براگا را گشود، در پايان اين ديدار گفت: 'شور و هيجان فراواني به من دست داده است و اين احساس من وصف ناپذير است؛ چنين به نظر مي رسد كه يك رويا تحقق يافته است؛ اين تيم واقعاً به خود مي بالد و ما واقعاً سخت كار و تلاش كرده ايم.'
گل فالكائو تقريباً تنها لحظه درخشان در اين بازي بود كه صحنه هاي تماشايي در آن چندان ديده نشد؛ چرا كه پورتو يك مدعي قهرماني اغلب به طور مؤثر تلاشهاي براگا را براي نبرد متقابل خنثي مي كرد.
اين نخستين قهرماني پورتو در اروپا از سال 2004 بود كه تحت رهبري ژوزه مورينيو فاتح ليگ قهرمانان شد. اين تيم پيش از حضور در فينال ليگ اروپا قهرمان پرتغال شده بود.
'آندره ويلاس بوآس' سرمربي پورتو با اين پيروزي خود در سن 33 سالگي به جوانترين سرمربي تبديل شد كه فاتح يك جام اروپايي مي شود.
وي در پايان ديدار گفت: 'روياي شما مي تواند گل زدن باشد اما روياي ما بيشتر پيروزي در اين مسابقات بود.'
سرمربي پورتو با اعتراف به تماشايي نبودن اين ديدار افزود: 'جاي تأسف است كه زياد تماشايي نبود اما اين يك واقعيت در فينال هاي اروپايي است. به گمان من، ما براي فتح ليگ اروپا خود را متعهد و مكلف مي دانستيم.'