هيچ جا نگفتهام کانديداي رياست فدراسيون ميشوم؛ موضوع محسن قهرماني ارتباطي به بحث داوري بازي نداشته است
4:13:00 pm - 1390/ 2/ 26 : در تاريخ
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام
اندازه فونت :
سخنگوي فدراسيون فوتبال و رئيس کميته داوران در گفت و گو با سايت رسمي فدراسيون فوتبال ، با تبريک قهرماني سپاهان ، درباره مسايل مهم فوتبال صحبت کرد.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، مهدي تاج با تبريک به سپاهان براي قهرماني در ليگ برتر و صعود تيم هاي ذوب آهن و سپاهان به مرحله يک هشتم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا، درباره قضاوت هاي هفته سيوسوم ليگ برتر گفت:«خوشبختانه کار داوران در بازيهاي يكشنبه بي نقص بود و نظارت کافي از سوي سازمان ليگ، کميته داوران و کميته انضباطي و کميته کنترل دوپينگ در اين باره در قالب حضور ناظران ويژه وجود داشت. البته من امروز تاکيد کرده ام که همه بازيها را کميته داوران بازبيني کنند تا اگر اشتباه تاثيرگذاري در بازيها بوده به من گزارش دهند. البته نتايج و روند کلي بازيها نشان مي دهد که اشتباهات تاثيرگذاري در بازيها نبوده است.»
مهدي تاج درباره اتفاقي که در تبريز براي محسن قهرماني افتاده گفت:«اتفاقاتي که در تبريز افتاده به خاطر بحث داوري نبوده و پس از پايان بازي فيلمبردار شبکه استاني آذربايجان و يک عکاس بدون هماهنگي وارد رختکن داوران شده اند و به همين دليل بين محسن قهرماني و کساني که بدون هماهنگي وارد رختکن شده اند درگيري پيش آمده است که ما منتظر گزارش ناظران اين بازي هستيم و من يكشنبه شب با ششکلاني رئيس هيات استان آذربايجان صحبت کردم و قرار شده که ايشان در اسرع وقت در اين باره به من گزارش دهد.»
سخنگوي فدراسيون فوتبال درباره حساسيت بازيهاي هفته آخر گفت:«با توجه به اينکه 6 تيم در معرض سقوط هستند و مردم و افکار عمومي و رسانه ها روي بازيهاي حساس هفته آخر دقت دارند، همه تلاش داريم تا اين بازيها بدون حاشيه پيش رود. البته از اهالي جامعه فوتبال مي خواهم که از پيش داوري و فرضيه سازي بپرهيزند چرا که ممکن است موجب شائبه شود.
تاج در پايان در شايعاتي مبني بر کانديدا شدنش در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال گفت:«من درباره کانديداتوري نه در جلسه هيات رئيسه ونه در هيچ جلسه ديگري صحبت نکرده ام و نگفته ام که کانديداي رياست فدراسيون مي شوم. به نظر من الان براي مطرح شدن چنين مسايلي خيلي زود است و بهتر است در شرايط کنوني به مسايل مهم فوتبال بپردازيم .تمام صحبتهايي که شده گمانه زني رسانه هاست.»