عمرانزاده: با 25 ميليون جريمهام ميتوانستم كارخانه سمبوسه بزنم!
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: با 25 ميليوني كه توسط باشگاه جريمه شدم ميتوانستم كارخانه سمبوسه بزنم.
حنيف عمرانزاده در خصوص آخرين وضعيت استقلال قبل از ديدار روز جمعه با پاس همدان تصريح كرد: شرايط خوبي داريم و پس از پيروزي مقابل ملوان روحيه بازيكنان دو برابر شده است.
دوست داريم ليگ را برد به پايان برسانيم ضمن آنكه براي نايب قهرماني حتما بايد 3 امتياز را بگيريم.
مدافع استقلال در خصوص شايعاتي كه پيرامون پيشنهاد سپاهان به وي مطرح شده است گفت: براي من افتخار است كه سپاهاني پيشنهاد دهند اما هيچ تماس و پيشنهادي از سوي اين تيم با من گرفته نشده است.
عمرانزاده تاكيد كرد: قرارداد من تا پايان فصل و جام حذفي است و سپس با مسئولان باشگاه مذاكره مي كنم. اول بايد ببينم باشگاه من را مي خواهد؟ شايد اصلا به من نياز نداشته باشند ولي باز هم تاكيد مي كنم كه اولويتم استقلال است و با فتح الله زاده صحبت خواهم كرد.
وي با رد شايعه اختلاف با مظلومي گفت: هيچ اختلافي با مظلومي ندارم و تمامي اين مسائل شايعه است. ايشان در اين فصل زحمات زيادي كشيد و فشار روحي شديدي را تحمل كرد. اميدوارم مظلومي كه امسال نتايج خوبي با استقلال گرفت فصل آينده هم سرمربي باشد و بتواند راهي موفق داشته باشد.
عمران زاده در پايان اظهار داشت: اميدوارم استقلال قهرمان جام حذفي شود و فتح الله زاده 25 ميليون جريمه من را ببخشد. در بازي با شاهين بوشهر به جايگاه ويژه رفتم تا سمبوسه بخورم و ديگر پايين نيامدم. 2 سمبوسه براي من 25 ميليون آب خورد در حالي كه با آن 25 ميليون مي توانم كارخانه سمبوسه بزنم!