0

پروين: دايي و كاشاني نبايد روبه‌روي هم قرار مي‌گرفتند

j133719
j133719
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1228

علي پروين گفت: دايي و كاشاني نبايد رودرروي هم قرار مي‌گرفتند.

علي پروين درباره سقوط استيل آذين، وضعيت پرسپوليس و احتمال حضورش در هيات مديره پرسپوليس صحبت كرد.

آقاي پروين سوالاتمان را چگونه شروع كنيم؟
هر طوري كه دوست داريد بگوييد فقط دنبال اين نباشيد ما را وارد حاشيه كنيد تا فردا پشت سر ما هم حرف بزنند.

چه شد كه استيل آذين سقوط كرد؟
دلايل زيادي دارد اما بايد به شما يك حرف تكراري بزنم نمي دانم واقعا اين تيم مشكل اصلي اش چه بود كه هر كاري كردند حل نشد. هنوز هم سوالم بي جواب است.

فكر نمي كنيد تغييرات زياد به اين تيم ضربه زد؟
اين نظر شما است. بالاخره هر مديري كه تيمش نتيجه نمي گيرد اول به فكر تغيير مي رود.

اوضاع پرسپوليس را دنبال مي كنيد؟
بله ما پرسپوليسي ها را هيچ وقت نمي توان از اين تيم جدا كرد.

چرا اين تيم در اين فصل در ليگ برتر نتيجه نگرفت؟
به نظرم دايي بدشانسي آورد. اين تيم فراز ونشيب زيادي داشت ولي واقعا پرسپوليسي ها در بازي برابر سپاهان در اصفهان خوب بازي كردند. اين را هم بايد بگويم. من قبلا گفته بودم تيم امير بسيار خوب است و سپاهان يك تيم بود انشاالله اين قهرماني مبارك امير و مسئولان سپاهان باشد و در ليگ قهرمانان آسيا هم موفق باشند.

گفتيد بدشانسي پرسپوليس را اذيت كرد، درگيري هاي مختلف در ناكامي هاي اين تيم تاثيري نداشت؟
براي كشتن حاشيه در پرسپوليس دايي و كاشاني نبايد رودرروي همديگر قرار مي گرفتند كه برخي با هدف ضربه زدن به پرسپوليس اين كار را كردند.

اما كاشاني رودرروي دايي قرار نگرفته است...
من قبلا هم گفته بودم كه مي خواهند پرسپوليس را به حاشيه ببرند چون حس كردم بهترين راه براي اين افراد اين بود تا دايي و كاشاني را روبه‌روي همديگر قرار دهند و حالا نتيجه اش را مي بينيد اما باز هم هشدار مي دهم كه باهوش باشيد تا پرسپوليس جام حذفي را از دست ندهد.

مشكل پرسپوليس كادر فني است؟
فعلا نمي شود درباره اين موضوع حرفي زد، بگذاريد كارشان را بكنند. انشاءالله تكليف بازي با پيكان مشخص شود و پرسپوليس با روحيه راهي جام حذفي شود تا برابر سپاهان قرار گيرد و به يك نيجه خوب برسد و دل هوادارانش را شاد كند.

شنيده ايم قرار است عضو هيات مديره پرسپوليس شويد؟
فعلا با من حرفي نزده اند.

‌ اگر پيشنهاد شود قبول مي كنيد؟
حالا فعلا بايد بنشينيم تا ببينيم تكليف سازمان تربيت بدني چه مي شود. هر وقت تكليف سعيدلو روشن شد مشكلات پرسپوليس هم حل مي شود.

چرا دوست نداريد زياد درباره پرسپوليس حرف بزنيد؟
چون الان اين تيم شرايط حساسي دارد. خود حبيب كاشاني و دايي بيشتر از همه دوست دارند به هر نحوي كه شده پرسپوليس نتيجه بگيرد پس بايد آرامش را به پرسپوليس بازگرداند.

راستي از محمد پروين چه خبر؟
سلامتي، دست شما درد نكند از محمد من سراغ مي گيريد. صبح ها تمرينات اختصاصي انجام مي دهد و خودم بالاي سرش هستم تا انشاءالله زودتر به شرايط آرماني و خوب برسد.

پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390  2:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها