0

قلعه‌نويي كه گفته بود درباره استقلال صحبت نمي‌كند/مظلومي: شاهد دارم؛ قلعه‌نويي خودش آن بازيكنان را ا

j133719
j133719
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1228

قلعه‌نويي كه گفته بود درباره استقلال صحبت نمي‌كند/مظلومي: شاهد دارم؛ قلعه‌نويي خودش آن بازيكنان را ا

قلعه‌نويي كه گفته بود درباره استقلال صحبت نمي‌كند/مظلومي: شاهد دارم؛ قلعه‌نويي خودش آن بازيكنان را از استقلال بيرون كرد

سرمربي استقلال گفت: قلعه‌نويي خودش بازيكنان استقلال را بيرون كرد و اين‌طور نبود كه آنها خودشان بروند.

پرويز مظلومي در خصوص آخرين وضعيت تيم استقلال قبل از ديدار روز جمعه با پاس همدان اظهار داشت: خوشبختانه شرايط خوبي داريم اما باز دشواري در پيش خواهيم داشت. شك ندارم كه پاس همدان سقوط نمي‌كند چون تيم‌هاي ديگر شرايط سخت‌تري دارند. اميدوارم بازي تماشاگرپسندي انجام شود و بايد با پيروزي، نايب قهرماني را به دست آوريم.

سرمربي استقلال در خصوص حضور ادينهو و شايعاتي كه پيرامون اين بازيكن مطرح مي‌شود، گفت: براي كرماني‌ها و باشگاه مس احترام خاصي قائلم و اگر قرار است اين بازيكن در كرمان بماند ما صحبتي با او انجام نمي‌دهيم ولي اگر قرار باشد از كرمان جدا شود، به استقلال بيايد چون براي او زحمات زيادي كشيده‌ام و سابقه همكاري با من را دارد. البته بازي‌ها بايد تمام شود و تا قبل از بازي با همدان كوچكترين مذاكره‌اي با اين بازيكن نخواهيم داشت.

مظلومي در خصوص شايعه حضور سيدمهدي رحمتي در استقلال عنوان كرد: هنوز هيچ ليستي نداده‌ايم و اين اسامي برداشت‌هاي شخصي است. ما دو دروازه‌بان خوب داريم كه بايد وضعيت آنها را بسنجيم. طالب‌لو با باشگاه استقلال قرارداد دارد ولي اگر يكي از دو دروازه‌بان ما قصد جدايي داشته باشند، بايد يك دروازه‌بان ديگر به خدمت بگيريم.

وي در خصوص ديدار مقابل ملوان در جام حذفي گفت: بعد از بازي با پاس به بازيكنانمان استراحت مي‌دهيم ولي بچه‌ها به فتح‌الله‌زاده قول دادند جام حذفي را بگيرند.

مظلومي در خصوص مطلب منتشر شده در يكي از رسانه‌ها مبني بر اينكه لي‌لي‌پوتي‌ها نمي‌خواهند من در استقلال باشم، گفت: ‌از آن روزنامه گله دارم چون من چنين مطلبي را نگفتم. هرگز منظورم امير قلعه‌نويي نبود و هيچ گاه در عمر بازيگري و مربيگري‌ام به كسي توهين نكردم. متاسفم كه چنين مطالبي نوشته مي‌شود. من گفتم برخي‌ها آدم‌هاي كوچكي هستند و سابقه مربيگيري ندارند اما آن روزنامه اين مطلب را اينگونه مطرح كرد.

اين مربي همچنين در خصوص مصاحبه‌اي كه پورحيدري عليه او در يكي از رسانه‌ها انجام داده گفت: ‌ايشان چنين حرفي نزده است. از صحبت‌هاي منصورخان سوء برداشت شده اما متاسفانه برخي دوستان مي‌خواهند من و پورحيدري را رو در روي هم قرار دهند. آيا قصد دارند من را مقابل استادم بگذارند؟ آيا واقعا مي‌خواهند دوستي 40 ساله من و منصور را به هم بزنند؟ پورحيدري با آن روزنامه تماس گرفته و گلايه‌هايش را به آنها اعلام كرده است.

مظلومي در ادامه صحبت‌هايش با فارس در خصوص صحبت‌هاي حجازي و حمايتش از او گفت: چه باشم و چه نباشم از خدا مي‌خواهم به ناصرخان عمر طولاني و باعزت بدهد. ديروز با او تماس گرفتم و از ناصرخان تشكر كردم چون زحمات ما را ديده و مشكلات را به خوبي مي‌شناسد.

مظلومي در خصوص اينكه گفته بود برهاني آرم باشگاه را از روي پايش پاك مي‌كند،‌ گفت:‌ منظورم اين بود كه آرش مثل ديگران عكس كسي را روي پايش نچسبانده است. آن، آرم باشگاه استقلال است كه برچسب بوده و آن را مي‌كند.

سرمربي استقلال در خصوص دعوت يعقوب كريمي و عابديني به تيم ملي اميد عنوان كرد: در استقلال بازيكنان خوبي هستند و اگر يعقوب كريمي آسيب ديده نمي‌شد از او هم در تركيب بزرگسالان استفاده مي‌كرديم.

وي در خصوص اظهار نظر عمران‌زاده مبني بر اينكه با جريمه 25 ميليوني مي‌توانست كارخانه سمبوسه راه‌اندازي كند،‌ گفت: عمران زاده ديگر هوس سمبوسه خوردن به سرش نمي‌زند چون خيلي گران شده است. با اين وجود او بازيكن بزرگي است و براي فصل بعد روي او حساب ديگري باز كرده‌ايم.

مظلومي درباره اظهارات قلعه‌نويي خاطرنشان كرد: من فقط به خاطر اين‌كه قلعه‌نويي استقلال زمان من و خودش را مقايسه كرده بود جواب او را دادم. قلعه‌نويي گفته بود برخي بازيكنان در زمان او از استقلال رفته‌اند و به همين دليل مجبور شده براي آنها جايگزين پيدا كند اما من مي‌خواهم بگويم كه اتفاقا خود قلعه‌نويي اين بازيكنان را بيرون كرد و اين‌طور نبود كه خودشان بروند. بيشتر بازيكناني كه قلعه‌نويي آنها را بيرون كرده بود به صبا آمدند كه من مربي‌اش بودم و او هم از من به خاطر اين كار تشكر كرد. همه هم شاهد اين موضوع هستند.

وي اضافه كرد: خواهش من اين است كه وقتي من درباره سپاهان حرف نمي‌زنم، قلعه‌نويي هم درباره استقلال حرف نزند. او كه مي‌گويد درباره استقلال صحبت نمي‌كند پس چرا تيم خودش را با من قياس كرد.

پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390  2:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها