0

جعفرى: هواداران تراكتورسازى بى انصافى كردند، حركت نصرتى هم حرفه اى نبود

j133719
j133719
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1228

تهران IranSport.Net - مديرعامل باشگاه تراكتورسازى تبريز گفت: حركت نصرتى بعد از به ثمر رسيدن گل دوم حرفه اى نبود.وى در مورد شعارهاى هواداران اين تيم عليه بازيكنان در جريان بازى با سايپا اظهار داشت: به نظر من آنها بى انصافى كردند اما بايد به اين قضيه عميق تر نگاه كرد. اين مساله به همان جريانات بازى تراكتورسازى و صباى قم برمى گردد. اين همه باشگاه بابت اين موضوع پيگيرى كرد، مصاحبه انجام داديم و به داورى معترض شديم اما ديروز شنيدم كه سازمان ليگ داور اين مسابقه را به عنوان بهترين تيم داور هفته سى و دوم انتخاب كرده است. اين رفتار هواداران را بايد در اين مسئله جستجو كرد. او در پاسخ به اين سوال كه ديروز هواداران تراكتورسازى عليه تيم خود شعار مى دادند و اين مساله نمى تواند ربطى به جريان بازى با صبا داشته باشد، گفت: واقعيت اين است كه ما از بازى سپاهان به اين طرف نتوانستيم بازى هاى خوبى ارائه دهيم. حتى در اين باره كادرفنى بين خود اين بحث را دارد. اين موضوع بايد بررسى شود. من بايد با بچه هاى تيم صحبت كنم. تيم در موقعيت حساس كسب سهميه آسيا است و بايد كالبد شكافى كنيم.مديرعامل تراكتورسازى در مورد حركت محمد نصرتى پس از گل تساوى تراكتورسازى و اعتراض او به رفتار هواداران تيم اظهار داشت: بعد از اينكه نصرتى يك پنالتى به تيم سايپا داد هواداران عليه او موضع گرفتند و شعارهايى دادند. به هر حال هوادار كم طاقت است. من حركت آنها را تاييد نمى كنم اما نصرتى به عنوان بزرگتر تيم نبايد به سمت آنها مى رفت. وقتى ما مدام مى گوييم هواداران »ولى نعمت مان » هستند نبايد براى جبران شعارهايشان به سمتشان برويم. اين حكرت نصرتى غير حرفه اى بود. نبايد در چنين شرايطى عجله كرد و رفتار بدى از خود نشان دهيم.جعفرى در مورد قضاوت محسن قهرمانى گفت: فكر مى كنم به دليل شرايط ورزشگاه و شعارهايى كه هواداران مى دانند تيم داورى در گرفتن اين پنالتى لجاجت كرد. به هر حال كارشناسان بايد اين را بررسى كنند. هوادار ما هم بايد بداند كه ميدان مسابقه ميدان جنگ نيست.

پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390  1:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها