مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: کساني که ميخواهند در باشگاه جريانسازي کنند فصل بعد در تراکتورسازي جايي ندارند.
محمد حسين جعفري در مورد صحبت هاي کمالوند مبني بر اينکه اگر رفتار هواداران تراکتورسازي عليه تيم ادامه داشته باشد در اين تيم نمي ماند، اظهار داشت: ديروز با کمالوند سر اين موضوع صحبت کردم و او معتقد بود که بايد اين موضع گيري را انجام مي داده تا هواداران به خود بيايند و آنهايي که مي خواهند تيم را به حاشيه ببرند تکليفشان را روشن کنند. من بعيد مي دانم کمالوند اين حرف را به صورت جدي گفته باشد.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا جلسه اي با کانون هواداران گذاشته يا خير گفت: بله، اما فعلا سرگرم بازي جمعه با نفت آبادان هستيم و يکسري کارهايي که بايد براي فصل آينده انجام دهيم. قصد داريم يک هم انديشي براي بررسي چالش هاي هواداران تراکتورسازي برگزار کنيم. در اين جلسه تمام علاقه منداني که مي خواهند حرف هايشان زده شود را دعوت مي کنيم. مي خواهيم خروجي خوبي از اين جلسات داشته باشيم.
جعفري در مورد جر و بحث آندو تيموريان با نصرتي در رختکن تراکتورسازي عنوان کرد: روز دوشنبه از بازيکنان دعوت کرده بودم ساعت 15:30 در باشگاه باشند اما قبل از آن از محمد نصرتي به عنوان کاپيتان تيم خواسته بودم که به نزد من بيايد. اين جلسه طولاني و باعث معطلي ساير بازيکنان در رختکن شد و همين موضوع اعتراض تيموريان به نصرتي را در پي داشت اما قضيه خيلي زود ختم به خير شد اما اين نشان مي دهد که يکسري افراد در تيم هستند که مي خواهند با درز اين اخبار تيم را به حاشيه بکشند.
مديرعامل تراکتورسازي تصريح کرد: شخصي که چنين خبري را پخش کرده را شناسايي کرديم و مطمئن باشيد چنين افرادي در فصل آينده در تراکتورسازي جايي نخواهند داشت. مسلم است که چنين افرادي دنبال جريان سازي هستند و مي خواهند تيم را به حاشيه بکشند