0

مكسس: از پيوستن به ميلان خوشحالم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

مكسس: از پيوستن به ميلان خوشحالم

خبرگزاري فارس: مدافع فرانسوي و پيشين باشگاه رم از اين‌كه راهي باشگاه ميلان شده احساس خوبي دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، پس از انتشار چند هفته‌اي خبرهاي انتقال مكسس به روسونري، سرانجام اين مدافع، راهي تيم قهرمان اين فصل سري A شد.

فيليپه مكسس در اين خصوص گفت: چندين سال در پايتخت ايتاليا و تيم اول اين شهر حضور داشتم و از بازي در آن لذت بردم. حال به يكي از بزرگترين تيم‌ها و شهرهاي دنيا آمده‌ام و قصد دارم تمام افتخارات را با اين تيم بدست آورم. اكنون براي من، رم به عنوان شهر دوم به حساب مي‌آيد زيرا در حال حاضر عضوي از باشگاه بزرگ ميلان هستم.

وي ادامه داد: از پيوستن به ميلان رضايت دارم و تصور مي‌كنم بهترين تصميم را گرفته‌ام. تا چهار سال آينده عضوي از ميلان هستم و اين موضوع مرا خوشحال مي‌كند. پوشيدن پيراهن ميلان براي من افتخار بزرگي است، به خصوص طراحي جديد و اسكودتويي كه روي آن نقش بسته‌ است.

مكسس كه در هفت فصل حضور در تركيب جلوروسي، 183 بار براي اين تيم به ميدان رفته در پايان گفت: چندين سال بود كه ميلاني‌ها براي امضاي قرارداد با من تلاش مي‌كردند و اين تنها دليلي بود كه به ميلان آمدم. نمي‌توانستم در سري A راهي تيم ديگري شوم.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  6:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها