خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: ابومسلم را دوست دارم اما بايد ابتدا كارم در شاهين تمام شود و فعلا تمركزم روي اين تيم است.
اكبر ميثاقيان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار روز جمعه با نفت تهران گفت: نام و قدرت حريف در اين مسابقه براي ما به هيچ عنوان اهميتي ندارد و حتي اگر بر فرض بارسلوناي اسپانيا هم به بوشهر بيايد آن تيم را هم ميبريم. شاهين ميخواهد در ليگ برتر بماند و براي بقا نيز بايد در آخرين بازي پيروز شويم.
وي در مورد اينكه شاهين چندمين تيم در ليگ برتر است كه ميخواهد از خطر سقوط نجاتش دهد گفت: شاهين چهارمين تيمي است كه آن را در ليگ برتر نگه خواهم داشت. پيش از اين شموشك نوشهر، راه آهن و ابومسلم با سرمربيگري من از خطر سقوط فرار كرده بودند.
ميثاقيان در مورد اظهارات مالك جديد باشگاه ابومسلم مبني بر اينكه او اولين گزينه سرمربيگري اين تيم است گفت: مشهد شهر امام رضا (ع) است و مردم آنجا به من لطف دارند. من ابومسلم را دوست دارم اما بايد ابتدا كارم در شاهين تمام شود. تمام تمركز من در حال حاضر بر روي اين تيم است و اينكه بتوانم شاهين را در ليگ برتر نگه دارم مردم بوشهر هم خونگرم و دوست داشتني هستند. ظاهرا فصل آينده بايد در چند تيم به طور همزمان مربيگري كنم زيرا تيمهاي ديگر هم به من محبت دارند. كاش ميشد يك مربي، هم چند شغله باشد و در چند تيم مربيگري كند.
انتهاي پيام/